Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyhtyt

MÓJ FACET MA W BICEPSIE 36 CM !CZY TO BARDZO MAŁO?

Polecane posty

Gość L3kola
hmmm ja mam 18 lat i 28cm ;/ przy wadze 57~60Kg i wzroście 185cm.

Gość Leszczu
36 to średnio :) ja mam 16 lat 34 w łapie a dźwigam na klate 95 i jadę na sucho:P ale siłę mam genetycznie a jestem zbudowany z chudej kości więc jeślibym nie ćwiczył trochę siły bym miał ale wygląd to tragedia

Gość Mef
Ja mam 41 w bicu w prawej, 39,5cm w lewej nie wiem dlaczego :P , dla mnie to wydaje się bardzo mało :P nie wiem jak Wam, chce dobić do 50cm w bicu i wystarczy :) ale teraz chory byłem i 3 tyg bez siłowni dlatego też urósł mi nieco brzuszek :) Biorę 100kg na klate na sztandze, 140-150 na atlasie na klate. Chce sie wyrzezbic. Mam 20 lat, 180cm wzrostu. Miałem kiedys też 36 jak mialem 17 lat lub coś takiego ale jak jesteś wyrzezbiony to wcale nie widac ze masz małą łape. A poza tym Panowie i Panie w czym Wy widzicie problem??? Tu nie chodzi oto jak się wygląda tylko jakim jest się człowiekiem! I laska (dziewczyna chłopaka) nie powinna patrzeć ile koleś ma w bicu tylko powinna go kochać takim jakim jest! Oczywiście warto czasem sobie poćwiczyć ale to niczego nie udowadnia, robimy (czyli my mężczyźni) to tylko dla siebie, do poprawy kondycji czy lepszego samopoczucia. Ja nie wiem jak laski mogą takie głupie pytania zadawać czy to mało czy dużo, widać że chyba nie kochasz swojego kolesia skoro pytasz się czy to mało czy dużo. Nie powinno Ci to przeszkadzać ani nic. Ja mam swoją dziewczynkę dla której liczę się tylko ja i jaki jestem, jak podchodzę do życia a nie mięśnie. Tak powinno być. Kiedyś byłem strasznie chudy jak patyk i ona dalej ze mną była, teraz troszkę przypakowałem na sucho i też jest dalej ze mną, mówi że już wystarczy :P więc dziewczyny! Nie patrzcie tak na swoich facetów tylko na to jacy oni są w podejściu do Was, a nie patrzycie na takie głupoty. Pozdrawiam! Mef - Białystok

Gość juleq743226
"Ja mam 41 w bicu w prawej, 39,5cm w lewej nie wiem dlaczego " a ja wiem :D pewnie prawą sobie trzepiesz konia az ci mięsien urósł :D:D

a ja mam 25cm... przy wzroscie 161cm i przy wadze uwaga...48kg:( przed zajsciem w ciaze wazylam 53kg i to bylo ok.A jak urodzilam to ze mnie zeszlo.I nie moge przytyc.Jem kilka posilkow dziennie(sniadanie,przekaska,obiad,kolacja),miedzy posilkami jem slodycze i nic:/ Nie moge za cholere przytyc choc bardzo bym chciala...

acha i mnie sie jednak wydaje,ze wielkosc bicepsa nie zalezy od tego czy facet jest jak tu ladnie napisaliscie tlusty.Moj ma sklonnosci do lekkiego tycia,a bicepsa nie ma wcale takiego duzego.Zreszto chyba najpierw lepiej sprawdzic co facet ma w glowie,a pozniej dopiero patrzec na bicepsa:P

Gość Mef
juleq743226 sam trzepiesz xD W lewej niektórzy mają mniej bo wiadomo że prawą ręką robi się więcej, pisze się, i no wsszystko prawą się robi Natomiast leworęczni mają wiekszą lewą rekę niż prawą :P Tak przynamniej jest u mojego młodszego brata który ma o pół centymetra więcej w lewym bicu

Gość adrianek
ludzie prosze was :) ja waze 90 kg w bicepsie mam 40 cwicze 3 lata i 100 na plaskiej sie rozgrzewam i cwicze boks 5 lat i dla mnie nie robi wrazenia typ co wazy 100 czy 120 kg bo jednym jebnieciem go rozwalam tyle.

Gość Adams
Ja mam 33 i mam 14 lat

Gość facet_z_dylematem
jeżeli jest szczupły i średniego wzrostu to jest w miarę. Mam 176cm wzrostu jak chodziłem 2 razy w tygodniu na siłke i ważyłem jakieś 84kg to miałem nawet 40-41 ale zacząłem ćwiczyć sporty walki, schudłem do 77-78 kg to i w bicepsie zeszło do 37-38cm ale za to ładna rzeźba jest. Teraz i tak myślę, że paradoksalnie jestem silniejszy niż wtedy gdy na siłownie chodziłem. Nie brałem nigdy odżywek i teraz poza siłą dynamiki po prostu jeszcze nabrałem. Niech Twój chłopak pamięta że obwód przedramienia to w większym stopniu zasługa tricepsa niż bicepsa. Nie przejmuj się mogłaś gorzej trafić;)

Gość siłacz
ja mam 36 w bicepsie a biorę n aklate 90 kg i co moze jestem słaby co

Gość siwyzag
a ja mam 16 lat, 37 cm w bicepsie ,181cm wzrostu i 64 kg wagi. Uwazam że jest git ;d

Gość a ja mammmmmmm
186cm wzrostu i 32 w bicepsie. I zajebista dziewczyne. Co lepsze?:D

Gość lipgdz staż2,5 roku
Ale perełki sie wypowiadają xD -"a ja mam 16 lat, 37 cm w bicepsie ,181cm wzrostu i 64 kg wagi." - Przy takei wadze i wzroście to 37 masz chyba w obu razem:D - "Ja jestem nastolatkiem 17;] 39 w bicepsie waga 70 kg i na klatke cisne 127 KG bez żadnych wspomagaczy" Przy wadze 70kg 127 na klate bez wspomagaczy? Chyba jako wspomagacza nie liczysz omnadrenu i metanabolu :D Aczkowiek bardziej prawdopodobne jest ze to wymysliles bo nawet na omce 127 przy 70kg to wrecz niemozliwe;D - wracajac do tematu ciezko ocenic,musialabys dokladniej podac ile ma lat wzrost waga itp... Ale 36 jesli jest szczuply i ma ladnie wyrzeźbiony ten miesien to niezle;) Znam ludzi ktorzy maja w bicu np 25:D to dopiero porazka:D

Ja mam w bicepsie 30 cm. Mam 23 lata, 183 cm wzrostu, ważę 68-72 kilogramów. Umiem zrobić 30 pompek. Bez problemu przebiegnę kilometr.

A czy to takie wazne ile facet ma w bicepsie?? Bedziesz od tego szczesliwsza??

Gość Cinas
Ja mam 16 lat, 171 wzrostu, bic 37cm i podnosze około 100kg na klate... waze 65 kg

Gość hero607
wykup mu karnet na siłke na 9 miesiecy dwa pudełka cm3 do tego jakies carbo no i masoweczke po takich dwoch cyklach ja napuchnie bedzie mial 40 w łapie- bedziesz wtedy szczesliwsza

Gość lprulez
ja wyciskam na klatke 95kg w bicepsie 39 cm czystego miesnia sily mam w cholere i niemam zamiaru sie kluc nigdy bo coto za satysfakcja napompowac sie woda?

187cm waga 102kg biceps obecnie 44-46cm brzucha nie mam bf% w normie.. wazne aby w tym wszystkim byly zachowane proporcje Nie ma sensu aby wygladac jak lyse miski bez karku Kto co lubi..

Ja tam nie lubię napakowanych pomp:) ważne żeby chłopak był ładnie zbudowany :) i był w stanie mnie podnieść ( a ważę 44 kg) :D Więc chłopcy pracujcie nad siłą a nie nad budową ręki:) szeroka ręka o niczym nie świadczy:) poza tym tylko puste lale lecą kupę mięsa :)

Gość dereza
Ja lubię szczupłych, wysokich. Nienawidzę pakerów, obrzydzają mnie.

Gość dereza
Masa też nie świadczy o sile. Weźcie np Włodarczyka, dowaliłby nie jednemu napuszonemu

Gość jestem ladna i co
Apel do facetów. Jeżeli myślicie, że lubimy mężczyzn w typie Pudziana, to grubo się mylicie. Tylko puste idiotki lubią takich mięśniaków, ze złotymi łańcuchami na szyi i po solarce (ohyda). Zresztą wystarczy się rozejrzeć jakimi pannami się obstawiają, z reguły są to puste blachary.

36 cm to dość sporo jeśli w ogóle lub mało nie ćwiczy ;) no chyba że szukasz mięśniaka typu Pudzian to wtedy to bardzo mało ;p

Gość jestem facetem mam 18