Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

missy_eliot

Kochane, czy wiecie gdzie można dostać zaproszenie do Stylio.pl ?

Polecane posty

wczoraj na snobce znalazlam linka do fajnej bransoletki na jakims portalu www.stylio.pl ale on jest tylko na zaproszenia. prosze pomozcie strasznie chce zobaczyc ta bransoletke. czy ktoras z was juz tam jest i moglaby mi wyslac zaproszenie?

Gość villk
Chętnie wyślę do Was zaproszenia ;) to wcale nie jest snobistyczny serwis :) jest w wersji beta dlatego jeszcze na zaproszenia :) proszę o kontakt na gg 2058573

czy moge tez prosic zaproszenie na stylio.pl ? dzieki dzieki dzieki :)

haha, nie ma to jak zapomniec glowy w niedzielny wieczor.. zapomnialam maila :] agnesst@o2.pl

Gość wanilioweniebooo
villk czy ja tez moge prosic zaproszenie? wanilioweniebo@o2.pl dziekuje z gory:)

Gość leila_123
I ja poproszę :) leila_123@o2.pl Dzięki ;)

ale wiecie, to jest stary watek... :D ja napisalam bo po prostu mam nadzieje, ze ktoras z aktualnych dziewczyn na kafe wysle zaproszenie :)

Gość leila_123
Może się doczekamy :D

Gość hennenke
a ja jestem na stylio i nie polecam... moim zdaniem tam sie hołubi pewne ososby i pewne style nie oceniajac sprawiedliwie wsytarczyz e dana rzezc ma ososba o prestizu na stylio i nagle ejst to super..gdy cos takiego wklei ktos mało popularny.. moze spotkac sie z negatywnymi opiniami...' troche fałszywy ten portal...

Gość ja takze poprosze
goosya@interia.pl

Gość Nekro
Myslalam ze to portal dla ludzi ktorzy maja swoj styl i to bedzie wysoko punktowane ale tam zachwycaja sie tym co jest w sklepach i na ulicy. Przyklad: zolte balerinki, turkusowe rajstopki, fioletowa tunika i do tego plastikowe dluge korale:O:O:O Wszystko super do siebie dopasowane. A gdzie swoj wlasny pomysl, cos ciekawego?