Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a.a

jak dlugo bede cierpiec?

Polecane posty

Gość a.a

bylam z facetem ponad 2 lata jednak na poczatku grudnia postanowilam z nim zerwac uwazam ze to nie jest chlopak dla mnie ze nie bede z nim szczesliwa w przyszlosci. ( mowi mi to rozwniez siosrta matka oraz znajomi). tesknie za nim strasznie brakuje mi go jak cholera. czy mam szanse na normalny zwiazek? czy znajde kiedy chlopaka z ktorym bede szczesliwa? ciagle mysle o piotrku nie potrafie zapomniec. ciagle siedze w domu bo nawet nie mam z kim wyjsc do glupiego baru. ile czasu uplynie zanim mi przejdzie?

Gość znajdziesz kogos
napewno i zapomnisz

Gość alee o so chodzi
u mnie to pół roku minęło zanim mi na dobre przeszło i robiłem wszystko, żeby o niej zapomnieć. kochałem ją bardzo. pozdro ;)

Gość a.a
a masz moze jakis sposob by to przyspieszyc? :)

Gość alee o so chodzi
do mnie to pytanie ?

Gość a.a
tak do ciebie . najlepiej jesli kazdy da mi jakas rade. przyda sie napewno.

Gość alee o so chodzi
wiesz nie da się w żaden sposób tego przyśpieszyć. próbowałem wszystkiego, uwierz mi i jedyne co mi przychodzi do głowy, to tylko stwierdzenie, że czas leczy wszystkie rany i to jest święta prawda. musiał minąć po prostu pewien czas.

Gość na przyspieszenie
dobre jest zabijanie natrętnych myśli - tzn kiedy idziesz drogą, którą chodziłaś z nim na spacery i zaczyna ci sie wszystko przypominac, zabijaj te myśli sama - np. "miliony ludzi tędy chodzą, to nie jest jakaś Nasza droga. z następnym też sobie tędy pochodzę. a teraz pochodzę sobie sama i skupię się na sobie" nie zastanawiaj się nad jakimis pierdołami typu, czy ktoś mnie pokocha, czy się kiedyś uda...każdy się rozstawał i jakoś nie widac, żeby wszyscy ci ludzie teraz sami byli. nie daj się zwariowac absurdalnym wspomnieniom i idealizacji. facet nie był dla ciebie, postapilaś zajebiście uczciwie wobec niego i siebie, że go rzuciłaś, a nie uwiesilas mu się na szyi z lęku przed samotnościa. pogratulowac takiej postawy, bo babeczki rzadko tyle honoru mają. jesteś w porządku.

zapomnisz jak zauroczysz się kimś innym. sposób wypróbowany, własne doświadczenie. nic innego tak naprawdę nie pomaga. może jeszcze czas.. ale on tak do końca nie leczy. mi zajęło to 5 miesięcy po prawie 2 i pół letni związku.