Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Tom84

Zdrada, rozwód czy cuckold?

Polecane posty

12 godzin temu, parabataii napisał:

Są rzeczy które Cię śmieszą więc poczucie humoru masz, tylko może nieco specyficzne 😊 ale i tak jest tu kilka osób które Cię lubią 😊

Gdy rozmawiam z Widmo wtedy buzia nie zamyka mi się z radości. Czasem śmieję się w głos. :]

• Like 1

2 minuty temu, sv7 napisał:

Gdy rozmawiam z Widmo wtedy buzia nie zamyka mi się z radości. Czasem śmieję się w głos. :]

Z nim można na odklejone tematy pogadać a ja to bardzo lubię 😄

• Like 2

12 godzin temu, parabataii napisał:

Można z nim konie kraść. Mało kto potrafi się wsłuchać. Przeglądam tematy na erotycznym. Na 300 stronie jestem.

Wolne? Już słodkie nic? u mnie za godzinkę. Ale jutro leżę i pachnę. ;]

22 minuty temu, parabataii napisał:

Ja kiedyś jakiegoś gościa w Castoramie napastowalam i grzecznie mi pomógł a jak go poprosiłam żeby mi na metry coś uciął to zaczął się śmiać i powiedział że w tej kwestii mi niestety nie pomoże bo w zasadzie to on tu nie pracuje 😄 ja myślałam że to żart ale faktycznie skubany był strasznie podobnie do nich ubrany tylko napisów nie miał 😄

A to się zdarza , że jakaś baba o coś zagada w takich sklepach i podpowiadałem która lepsza wkrętarka i takie tam jak coś kupowałem do mojej zagrody. 😁

20 minut temu, parabataii napisał:

Są rzeczy które Cię śmieszą więc poczucie humoru masz, tylko może nieco specyficzne 😊 ale i tak jest tu kilka osób które Cię lubią 😊

Pojawiamy się niemal o tej samej porze i nie wiem czy zczaiłaś. 😁

Przy Magi odżyłem tak bym to ujął, to i samopoczucie lepsze. 😁

• Like 2

12 godzin temu, Get Оut napisał:

A to się zdarza , że jakaś baba o coś zagada w takich sklepach i podpowiadałem która lepsza wkrętarka i takie tam jak coś kupowałem do mojej zagrody. 😁

Witaj! Cześć. Widmo? Bo idę i może wrócę później lub jutro. Coś chciałam rzec. Myślałam sobie któregoś dnia co by było i jak by było, w sensie odbiór drugiego gdyby wszyscy na forum przestali używać emotek. 

7 minut temu, parabataii napisał:

A widzisz to kwestia bogatej wyobraźni kociaku.😊

• Like 1

6 minut temu, sv7 napisał:

Można z nim konie kraść. Mało kto potrafi się wsłuchać. Przeglądam tematy na erotycznym. Na 300 stronie jestem.

Wolne? Już słodkie nic? u mnie za godzinkę. Ale jutro leżę i pachnę. ;]

Wolne i leżę I dziś już na nic więcej mnie nie stać 😊

Ja tu nic nie przeglądam,  czasem zajrzę tylko i ja widzę Ciebie Makaronka Widmo albo Magi to się odezwę. No i na muzyczny czasem coś wrzucę 🙂

• Like 1

Przed chwilą, sv7 napisał:

Witaj! Cześć. Widmo? Bo idę i może wrócę później lub jutro. Coś chciałam rzec. Myślałam sobie któregoś dnia co by było i jak by było, w sensie odbiór drugiego gdyby wszyscy na forum przestali używać emotek. 

😊Stosowalibyśmy cuś takiego [czesc] [uśmiech] [cool] i byłby lepszy klimat, bo brakuje jeszcze starej czcionki. 

Ale wrócisz czymś gnana i taki gest się liczy .😊

A gdzie lecisz o tej porze do litewskiego sklepu po zakupy czy do Asdy 🤔

7 minut temu, Get Оut napisał:

Ja obcych chłopów nie zaczepiam no chyba że pomylę ich z obsługą 😄

20 godzin temu, Onaaaa napisał:

Może lepiej chodżmy na spacer i bez psów bo zaczynam sie coraz bardziej bać 😄

Na spacer też weźmiemy psa , bo lubisz po nocy łazić, a pies będzie odstraszał amatorów zaczepek, bo bezpieczeństwo ponad wszystko. 😊

12 godzin temu, Get Оut napisał:

😊Stosowalibyśmy cuś takiego [czesc] [uśmiech] [cool] i byłby lepszy klimat, bo brakuje jeszcze starej czcionki. 

Ale wrócisz czymś gnana i taki gest się liczy .😊

A gdzie lecisz o tej porze do litewskiego sklepu po zakupy czy do Asdy 🤔

Chodzi o to, że nic, zero zamienników. Umiałbyś? Zawsze wracam do miejsc ciepłych.

Co? Zapomniałeś gapo, że Asda to okropny sklep w którym spacerują gryzonie? 

4 minuty temu, parabataii napisał:

Ja obcych chłopów nie zaczepiam no chyba że pomylę ich z obsługą 😄

Ale i tak śmiałość jest seksowna. 😊

Wybiła godzina zero. Do później. ;]

• Like 2

1 minutę temu, sv7 napisał:

Chodzi o to, że nic, zero zamienników. Umiałbyś? Zawsze wracam do miejsc ciepłych.

Co? Zapomniałeś gapo, że Asda to okropny sklep w którym spacerują gryzonie? 

Lubiłem tak łazić zwłaszcza wieczorem , bo było dosłownie wszystko i ogrom przestrzeni. No i mocne reklamówki mieli, ale że gryzonie nie wiedziałem nawet . 😁

Czyli skoro same słowa do dyspozycji , to wtedy odpowiednimi słowami i narracją też dałby radę cuś przekazać klimatycznie. 🤔😁

• Like 1

3 minuty temu, sv7 napisał:

Wybiła godzina zero. Do później. ;]

Uważaj na siebie istoto . 😊👋

19 minut temu, Get Оut napisał:

Ale i tak śmiałość jest seksowna. 😊

Zatem jestem seksowna od czasu do czasu i to przypadkiem 😅

33 minuty temu, Get Оut napisał:

Pojawiamy się niemal o tej samej porze i nie wiem czy zczaiłaś. 😁

Przy Magi odżyłem tak bym to ujął, to i samopoczucie lepsze. 😁

Pełna synchronizacja 😄

Bardzo dobrze - cieszy mnie to 😊

Przed chwilą, parabataii napisał:

Pełna synchronizacja 😄

Bardzo dobrze - cieszy mnie to 😊

Chyba kończymy obowiązki pewne o ludzkich porach ,a później bierzemy się za forum bo jak coś robić to dobrze , a nie kilka rzeczy na raz. 🤔😁

3 minuty temu, Get Оut napisał:

Chyba kończymy obowiązki pewne o ludzkich porach ,a później bierzemy się za forum bo jak coś robić to dobrze , a nie kilka rzeczy na raz. 🤔😁

My jesteśmy trochę wcześniej, bo Magi i Makaron to nocami tu urzędują 😄 stworzenia nocy, jak wampiry 😄

5 minut temu, parabataii napisał:

Zatem jestem seksowna od czasu do czasu i to przypadkiem 😅

Osobowość może być seksowna jak najbardziej jeżeli intryguje. 😊

No ale gdybyś  wiedziała że gość nie jest pracownikiem sklepu ,to już nie było by śmiałości i widzisz jak działa mózg. To jak placebo, boli Cię glowa i podaje Ci witaminę "C" po czym mówię , że jakaś nowa formuła i w kilka minut przechodzi ból po niej i tak się dzieje . Idąc dalej takie kłamstwo jest dobre, bo pomaga . A później Ty się uśmiechasz i jeszcze dziękujesz nawet gdybym się przyznał do tego jaką sztuczkę zastosowałem .😁

4 minuty temu, parabataii napisał:

My jesteśmy trochę wcześniej, bo Magi i Makaron to nocami tu urzędują 😄 stworzenia nocy, jak wampiry 😄

Inny tryb obowiązków najpewniej, a jak ja o piątej muszę wstać to najpóźniej o północy wskazane udać mi się na spoczynek. 

Dopiero zauważyłem że już znowu weekend, no to dzisiaj i jutro mogę nockę zarwać.😁

4 minuty temu, Get Оut napisał:

Osobowość może być seksowna jak najbardziej jeżeli intryguje. 😊

No ale gdybyś  wiedziała że gość nie jest pracownikiem sklepu ,to już nie było by śmiałości i widzisz jak działa mózg. To jak placebo, boli Cię glowa i podaje Ci witaminę "C" po czym mówię , że jakaś nowa formuła i w kilka minut przechodzi ból po niej i tak się dzieje . Idąc dalej takie kłamstwo jest dobre, bo pomaga . A później Ty się uśmiechasz i jeszcze dziękujesz nawet gdybym się przyznał do tego jaką sztuczkę zastosowałem .😁

Ja tam nie ulegam takim sugestiom. Albo mnie łeɓ po leku przestanie boleć albo nie,  niezależnie od tego co wezmę. 😊

A zmieniając lekko temat - ostanio widziałam fajny film o zombie, Wiecznie żywy, stary film ,  ale pierwszy o zombie gdzie zombie wcale nie są takie złe 😄

1 minutę temu, Get Оut napisał:

Inny tryb obowiązków najpewniej, a jak ja o piątej muszę wstać to najpóźniej o północy wskazane udać mi się na spoczynek. 

Dopiero zauważyłem że już znowu weekend, no to dzisiaj i jutro mogę nockę zarwać.😁

No to możesz z pizostałą młodzieżą szaleć do rana 😄 ja jako staruszeczka nie dam rady choć bym chciała 😄

2 minuty temu, parabataii napisał:

Ja tam nie ulegam takim sugestiom. Albo mnie łeɓ po leku przestanie boleć albo nie,  niezależnie od tego co wezmę. 😊

A zmieniając lekko temat - ostanio widziałam fajny film o zombie, Wiecznie żywy, stary film ,  ale pierwszy o zombie gdzie zombie wcale nie są takie złe 😄

Na każdego można znaleźć sposób kwestia czasu i metod. 😁

A jaki tytuł 🤔

2 minuty temu, parabataii napisał:

No to możesz z pizostałą młodzieżą szaleć do rana 😄 ja jako staruszeczka nie dam rady choć bym chciała 😄

Do rana to pełnia musiała by być, bo za bardzo lubię się regenerować podczas snu. 😁 Ewentualnie na ryby gdybym o trzeciej nad ranem miał jechać mogę nie spać, ale to jest opłacalne wtedy dla mnie , bo mam wyżerkę później do ziemniaków. 😁

9 minut temu, Get Оut napisał:

Na każdego można znaleźć sposób kwestia czasu i metod. 😁

A jaki tytuł 🤔

Wiecznie żywy 😄

6 minut temu, Get Оut napisał:

Do rana to pełnia musiała by być, bo za bardzo lubię się regenerować podczas snu. 😁 Ewentualnie na ryby gdybym o trzeciej nad ranem miał jechać mogę nie spać, ale to jest opłacalne wtedy dla mnie , bo mam wyżerkę później do ziemniaków. 😁

Posiedzisz  w nocy a wyśpisz się w dzień 😄

1 minutę temu, parabataii napisał:

Wiecznie żywy 😄

Czyli podałaś już wcześniej  tytuł 😁 To jest romansidło komediowe bardziej, bo horror to to nie jest chociaż o zombie. 😁

3 minuty temu, parabataii napisał:

Posiedzisz  w nocy a wyśpisz się w dzień 😄

W dzień trzeba ogród ogarnąć i trawę skosić, a jeszcze zakupy ogarnąć i trochę potrenować żeby nie zdziadzieć. 😁

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się