Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość J.Lo74

NOWY ROK NOWE MOZLIWOŚCI-CIĄŻA NA 2008!

Polecane posty

aha i jeszcze jedno: rano i w południe mówimy dzień dobry- buongiorno, natomiast po 13.00-14.00 już się mówi buona sera (dokładnie tłumacząc to jest dobry wieczór ale oni juz tak mówią po południu). Piszę to też dla innych, które pojawią sie dopiero po poludniu: buona sera ragazze ;)

Gość kali84
oooooooooooo widze ze włoskiego sie uczymy. super:) DeeDee a ile ty juz tam mieszkasz???i jezyk juz opanowany perfekt??? Bysia ja bym sie wcale nie zdziwiła gdzyby Twoja Gabi zmieniła zdanie 10 min przed wyjsciem:).ahhh te kobiety;) :) a ja czekam na @ ---> dzisiaj powinnam dostac:(

witam moge sie dopisalc? i pogadaC? TEZ STARAM SIE O DZIDZIE OD STYCZNIA W PT. POWINNAM DOSTAC OKRES :p ZOBACZYMY JAK TO BEDZIE

kawusia- powoli, nie będę was od razu zalewać tym makarońskim językiem, zobaczysz z czasem samo ci wejdzie do głowy :D ok zmykam teraz, postaram się być po południu ciao ciao

Gość kali84
a Tula gdzie?? chyba wczoraj tak szalała, ze dzisiaj odsypia:) :)

DEEDEE TEZ MAM KOLEZANKE KTORA MIESZKA WE WLOSZECH SKUBANA MA NIESAMOWITA PAMIEC DO JEZYKÓW CZEGO BARDZO JEJ ZAZDROSZCZE BO JA ZAWSZE BYLAM NOGA W TYCH SPRAWACH

kalii łaobuziarko Ty mnie lepiej nie strasz, krawcową nie jestem ja nawet guzika nie umiem przyszyć hihihiih..... kali skarbie nie przejmuj sie, a moż enie dostaniesz :-) ❤️ hmmm ja to chyba wolę francuski 👄 ;-) ale włoski tez może mi się przydać ;-)

no no ile wpisow!!! i jezyk wloski phi..:) ja dopiero co wstalam- u mnie jest 2h do przodu! jakos nie moglam sie zwlec z lozka i dzien jakis taki ponury, deszcz pada. do tego zbiera mi sie na @! i juz wstalam wsciekla- pewno bede sie z moim klocic :D

Gość kali84
Oliwka witamy:) widze, ze u nas podobnie. my tez od stycznia sie stramy i teraz powinnam dostać @. trzymam kciuki:)

desperate nerwy na wodzy, oszczedż biedaka :-) biegnij szybo pod zimny prysznic i przytula swojego chłopa mocno :-) w końcu nosi w majteczkach cos ważnego dla Ciebie ;-p

u mnie lada chwila zaczną sie płodniaczki a we wtorek dolekarza na monitoring :-) Ojjjj DeeDee miłego dzionka, odezwij sie po poudniu ❤️

Gość kali84
Desperate---> ja tak mam juz od dwóch dnia.zadyma o byle bzdurę:). dzisiaj na gg rano pisze i pyta "jak szanowny humorek dzisiaj" i "czy bede go dzisiaj wyzywac?":). Bysia----> ha ha ha:) ja widze, ze zdolności do szycia mamy podobne:) tez wybierasz sie na monitoring????? zobaczymy czy dostane czy nie.test w kazdym bądz razie wyszedł negatywny:(. no ale juz niedługo do DZIEŁA:)

bysia- tak swintuszyc z rana??!!! no, no, no nie grzeczna dziewczynka! a mojego nie ma, w pracy jest! nic mi sie nie chce robic. mialam posprzatac, i tak odkladam z dnia na dzien! jaki ze mnie len!

HEJ MAM NADZIEJE ZE NIE BEDE MUSIALA ZA DLUGO SIE STARAC, BO MAM JUZ MALEGO BABLA I POSZLO NAM Z NIM PREDZIUTKO, JEDEN STRZAL I JUZ :D

Kali ale dobrze że mam blisko babcię to mi zawsze cos zaceruje ;-) za kilkanaście dni bedziesz kali znowu robić fikołki, bez stresuu ;- desperate, jak wróci to przytul teg swojego chłopa i nie krzycz na niego......kali Ty też. Pamiętajcie oni mają dla nas coś bardzo cennego :-P

oliwko ja też tzrymam kciuki bardzo mocno, chyba dobra w szkole byłas w statki "trafiony zatopiony" ;-) dziewczyny wyganiajcie lenie i do roboty. Ja tez juz wyłaże z wyrka ide pod prysznic i na zakupki :-) rozbudziłam sie i normalnie czuje że mam powera :-)

OJ MAJA, MAJA BYSIU TYLKO ZE OSTATNIO TO MI SIE NIC NIE CHE. NAPISZE COS O SIOBIE MAM 27 LAT(NO W TYM ROKU BEDZIE 28 ALE NIE MA CO SIE POSTARZAC) , JESTEM Z KALISZA

oliwko jak wróci zastępca bossa to może dopiszesz sie do tabelki :-) ? No właśnie BOSSSSSS maiły być chociaż kropeczki :-)

Kochane pada mi komp, naładuję go i bedę po południu :-) Trzymajcie sie leniuszkiiiii, wysyłam Wam wirtualnego redbulla :-P

hejka dziewczątka :* ja si ę dopiero z łóżka zwlekłam po nocnych szaleństwach, ale widzę, że jedyna nie jestem :) z Wami to gorzej niż z dziećmi na klasówce....tyyyyyyyyylllllllllllllleeeeeeeeeeee piszecie i potem pół godziny czytać trzeba hihihihihihih :P zatem tym miłym i słonecznym popołudniem witam wszystkie stare i nowe w naszym gronie babeczki :) muszę troszkę mieszkanie ogarnąc, ale jestem w pobliżu :) buźki dla wszystkich :*

buona sera ragazze :D :D :D he he :D Hey ladies! :D włoski jest niezły, ale ja to koooooocham francuski (Bysia!!! ja wiem i Ty widzę wiesz, że francuski lepszy niż włoski :D hi hi) co Wy tyle piszecie?! chwile mnie nie było, a tu już tyle stron :P siema Oliwka! Witaj w naszym babińcu! 🌻 ogarnę się i zapodam Ci tabelkę do uzupełnienia ;) ale fajna pogoda, co? buziaczki :*

Ja też wolę francuzki Babeczki, ale nauka włoskiego też nie zaszkodzi :D ale uwaliłam obiadek, męża w butów wyskoczy chyba :)