Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co jest grane

dziwne moje życie-poczytajcie, poradzcie../

Polecane posty

Gość avert
ale moze doprowadzić do depresji . Jezeli ktos cały czas robi cos wbrew sobie to moze to u niego wywołac chorobe.

Gość Anna z perłowa
22.12] 15:42 to prawda.... czytałam dzies ze tarczyca.. to wynik tego ze robisz co nie chcesz, ze czujesz ze sie nie spelniasz nie realizujesz... to zHay Louis I Ty mozesz uzdrowic swoje zycie;)

avert może ale nie musi:o trzeba umieć odróżnić depresje (chorobe psychiczną) od zwykłego doła, którego leczy sie deprimem:o

Gość co jest gr
ale dyskusja się rozwinęła..

Gość avert
co jest gtr . Jestes chora - to wynik genów albo cywilizacji . Slabsze jednostki nie wytrzymują presji i czasem sie załamują co moze prowadzic do choroby . CZasem zmiana otoczenia moze wyleczyc , prowadzenie wolniejszego trybu zycia . Niestety szybki i zwariowany tryb zycia sprzyja chorobom psychicznym.

Gość avert
co jest gtr . Jestes chora - to wynik genów albo cywilizacji . Slabsze jednostki nie wytrzymują presji i czasem sie załamują co moze prowadzic do choroby . CZasem zmiana otoczenia moze wyleczyc , prowadzenie wolniejszego trybu zycia . Niestety szybki i zwariowany tryb zycia sprzyja chorobom psychicznym. malo kto jest zmienic swoje zycie o 180 stopni dlatego ludzie wybieraja latwiejsza droge w postaci tabletek . 50 % ktorzy bikora tabletki wcale ich nie potrzebuje .

Gość co jest gr
nie czuje się chora;) nic nie dzieje się dla mnie za szybko, jestem osobą opanowaną, ogólnie bardzo rozsądną. nie wioem tylko dlaczego łapię chandre. zazwyczaj własnie jak dużo robię to jest ok- jak mam zbyt duzo wolnego czasu, wtedy to przychodzi

avert no prosze jesteś lepszy od lekarzy:o kilka postów wystarczyło żebyś ocenił pacjeta i jeszcze na dodatek w magiczny sposób okresliłeś ze ta choroba wynika z genów pacjęta:o

Gość co jest gr
i bardzo lubie szybkie zycie, gdy ciagle się cos dzieje, gdy mam mnostwo zajęc. moze to dół spowodowny bezczynnoscią, momentami gdy akurat nie mam nic do zrobienia.

Gość avert
a tam lepszy . JA nie podchodze jak lekarze , ktorzy wszytkim przepisuja leki na depresje , a nie sa w stanie dobrze zdiagnozowac choroby.