Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rt

Mowic o uczuciu?

Polecane posty

Wyznam mu dzisiaj swoja milosc. Powiem ze kocham. Bardzo sie boje bo nie wiem co on czuje do mnie. Zaryzykuje. Musze powiedziec to co czuje, chce powiedziec. Co o tym sadzicie?

nie ma zony ale ja nie wiem czy odwzajemni moje uczucie jak sie przyznam co czuje do niego.

nie ma zony ale ja nie wiem czy odwzajemni moje uczucie jak sie przyznam co czuje do niego.

on jest bardzo niesmialym czlowiekiem, dlatego uwazam ze powinnam pzrejac inicjatywe. Czy istenieje jakas regula? Kto pierwszy? mezczyzna czy kobieta?

hehe :) Wiem ze babki walczyly o rownouprawnienie, ale nie znaczy ze mezczyzni pownni przstac byc dzentelmenami i fajnie jest tak pewne rzeczy wychodza od nich :) To moje zdanie. Buzka

Wlasnie dlatgeo ze ida swieta. Wydaje mi sie to byc najlepszym czasem na tego typu wyznania.

"masz rację" mam? :O ja tylko obiegowe prawdy powtarzam :O chociaż pewnie jak znajoma wyznała by, że mnie lubi/podobam się jej/kocha :O to uznał bym ją za szaloną i zaczął omijać 🖐️ ale to mi nie grozi :D

Ale moze gdybys byl ciotkinsem i trzasl sie ze strach przed wyznanim milosci i czekal az zrobi to kobieta to byc sie ucieszyl. Ale z drugiej strony czy warto wiazac sie z zyiową ciotka? Mocno sie nad tym zastanawiam :D

My nie jestesmy tylko znajomymi. Spotykamy sie od pewnego czasu. Chcemy ze soba byc ale zadne jeszcze z nas nie ujanwilo tak dokladnie tak szczerze swoich uczuc dlatego ze oboje jestesmy za malo odwazni, niesmiali i boimy sie reakcji drugiej strony.

Asasello a zastanowiłaś się w jakiej pozycji taka logika stawia kobiety? :D no tak teraz zasłonisz się rolą kobiety ale jak przyjdzie do szukania pracy to wyciągniesz równouprawnienie :O :classic_cool: 🖐️

Gość ghfd
ech... nie mow mi nic takiego! poczekaj az on pierwszy to powie. i nie tlumacz go, ze jest niesmialy, to nie ma nic do rzeczy :o mowie ci wstrzymaj sie z tym

Gość ghfd
nie mow mu* ;)

jasne :D Ale tak jak napisalam, rownouprawnienie nie zwalania mzczyzn z bycia dzentelmenami (dzenetlem - uproszczona myl, mam nadzoiej ze rozumiesz sens mojej wypowiedzi, nie chce mi sie elaboratow wypisywac)

chocolate_en_licor jedyna osoba ktora jak narazie potrafi podtrzymac mnie na duchu:) Boje sie jego reakcji jak cholera. Nigdy pierwsza nie wyznawalam tego mezczyznie, zawsze czekalam na jego krok. Jednak tym razem ze wzgledu na ogromna niesmialosc faceta musze ja przejac inicjatywe.

no ok, niech wyznam troche prawdy o sobie:) Ja tez bardzo czekalam i tez mnie korcilo. Ale poczekalam i uslyszalm:) Warto czekac.

Gość ghfd
faceci powinni mowic pierwsi, tak jest po prostu bardziej romantycznie ( i przyjemniej dla kobiety, ktora pierwsza to uslyszy) . szkoda, ze nic nie rozumiesz i chcesz to zepsuc. ale to twoja sprawa 🖐️

ja tam bym nigdy czegoś takiego nie powiedział :D ale ja za nieśmiały i zamknięty w sobie jestem :O zresztą spotykać się z dziewczyną, w kontekście uczuciowym, też bym się nie odważył spotkać więc problem mnie nie dotyczy "faceci powinni mowic pierwsi, tak jest po prostu bardziej romantycznie ( i przyjemniej dla kobiety, ktora pierwsza to uslyszy)" dawać jest równie przyjemnie jak brać :D Pomyśl sobie, że w ten sposób, egoistycznie, pozbawiasz sie przyjemności dawania :D 🖐️

o nie! "faceci powinni mowic pierwsi, tak jest po prostu bardziej romantycznie ( i przyjemniej dla kobiety, ktora pierwsza to uslyszy)" dawać jest równie przyjemnie jak brać Pomyśl sobie, że w ten sposób, egoistycznie, pozbawiasz sie przyjemności dawania ---. wlasnie o tobie pisalam pare postow wyzej!!!

Gość ghfd
"dawać jest równie przyjemnie jak brać Pomyśl sobie, że w ten sposób, egoistycznie, pozbawiasz sie przyjemności dawania" nic nie rozumiesz. kobieta jednak powinna miec do siebie szacunek i nie dawac jako pierwsza swojego serca i milosci. niech facet najpierw to zrobi.