Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wwwwwwwwwwwwwwwww

WRZESIEŃ 2008

Polecane posty

MaMani- my sie chyba juz na trojaczki nie zalapiemy hihi capss - super ze wszystko ok jest Marta Obdarta - ja waze 52 kg ale brzuszek przed soba nosze tak pewnie od 5 lat i uda tez mam niczego sobie :) co prawda nie jestem za wysoka bo mam 159 cm wiec ta waga niby akurat ale figura nie ta sama co dawniej ale tez wazylam z 5 kg mniej takze nie zawsze waga mowi o tym jak wygladamy :)

MaMani - chyba rak by nie starczylo do przewijania, karmienia itp. :) a moj maz mi o 5 raczkach opowiadal ze bedziemy miec dopoki na usg nie zobaczyl zr jrdno jest :) wiec mu powiedzialam zeby sam sobie rodzil ;)

Pamiętacie jak pisałam, że wrażliwość na zapachy przeszkadza mi w buszowaniu po kuchni? No więc te czasy minęły - teraz szaleję w kuchni. Przygotowuje takie ilości, że nie wiem czy damy radę to wszystko przejeść. Ale to dobrze - uwielbiam gotować :):):):P

el to nie ejst normalne miec 5 raczki. to jak dla mnie jest odchylenie od normy. jak jeszcze 2 na raz rozumiem tak powyzej 2 to juz wspolczuje :D:D Mnie tam juz wpisali drukowanymi "płód pojedynczy" :D:D:D:D

no to hej! ja chyba najwiecej z Was przytylam a brzucha prawie nic nie mam fotki brzuszka mam w galerii http://evi85.fotosik.pl/albumy/375982.html a przytylam lacznie chyba z 7 kg teraz waze prawie 70 kg przy wzroscie 170 wczoraj po wazeniu przez 4 tyg dokladnie 2 kg wiecej a w sumie wychodzi na 7 wiecej od poczatku ciazy :-D Mamani szkoda ze moj nie podziela zdania ze w 2 ciazy ruchy czuje sie szybciej, ale czy 17 tydzien na 2 ciaze to "az" tak za szybko na poczucie ruchow?? co za glupol z niego 😡 ja robie obiadek wlasnie widze ze na naszym forum same chudzielce :) Mamani czemu od stycznia tak malo przytylas? spowiadaj sie tu :-P

Marta Ty gruba, nie przesadzaj ;) ja waze wiecej ale jestem tez wysza - pocieszam sie hihih no po 1 ciazy musialam zgubic az 22 kg! wazne ze mi sie to udalo, co nie oznacza ze teraz przyrost wagi w ciazy jest mi bez znaczenia, nie chce znowu po porodzie martwic sie tymi kg zaraz po porodzie spadlo mi tylko 4 kg dokladnie! a liczylam na 10-12 :-D

evi nie przytylam bo wymiotowalam sobie sporo a mdlosci to mnie nadal nie opuszczają... nie wiem ten twoj lekarz jakis dziwny... moze on zapomnial ze ty w 2 ciazy jestes... przeciez w 17 tygodniu to w 1 ciazy niektore juz cos czują... nie rozumiem... jezu ja tez musze zrobic obiad a jak pomysle o tym to mi slabo... mam ochote isc spac... :)

ja niestety w kuchni nadal nic nie moge robic wiec w niej nawet nie przebywam jak narazie moje dolegliwosci nadal nie chca przejsc wiec dni spedzam na lezaco i jadlowstret jakos dalej jest.Najgorsze jest to ze czasami czuje sie taka glodna a nic wejsc nie chce wszystko w siebie wpycham juz nie mowiac ze potrafie kromke chleba jesc przez godzine. Jak ja juz bym chciala sie dobrze czuc..kurcze powinno to mijac chyba juz :( boje sie ze tak do konca ciazy bedzie...

no ja mam 164 cm wzrostu :( więc jak widac 70 kg, to sporo :( ale zaokraglił mi się brzuszek i mam nadzieje,że teraz powoli pójdzie :) popijam sobie soczek warzywny z gruszka i jem wafle suche,zeby się zapchac :) Śniadanko było ładne :) I postanowiłam ograniczyć kolacyjke i wiecej spacerować, choc po 8 godzinach pracy nie bardzo sie che :( Evi :) nic sie nie martw :) damy radę :) Podobno mały dzidzius potrzebuje tyle uwagi,że kg leca w dól :) Tez jestem ciekawa jak Mamani to zrobiła ???????

MaMani - widze ze tez sie z mdlosciami meczysz i to jeszcze w 15 tyg wiec na co ja licze..

Cześć dziewczynki :) Nie było mnie tu z miesiąc chyba albo dłużej ale starałam się Was czytać i orientuję się co nie co co u Was :) Miałam przeboje z moim synkiem, który łapie chorobę za chorobą w tym cholernym przedszkolu - najpierw jelitówka (o mało nie wylądowaliśmy w szpotalu)a teraz własnie skończyło sie przeziębienie 😠 :/ Ale na szczęście ja jestem zdrowa, nic nie podłapałam. To przedszkole mnie wykończy i mojego Filipka też. Ile to dziecko się namęczy :( A w brzuszku dzidzia sobie rośnie - to już 14 tydzień i co nieco czuję już ale może to tylko jelita ;) sama niewiem. A jeśli chodzi o tycie to mnie już mdłości przeszły i jem za 10-ciu hihi ale narazie przytyłam 0,5 kg nadal waże 54 kg W poprzedniej ciąży przytyłam 11,5 kg tylko więc od razu po porodzie jak poszłam pod prysznic to mówie do męża: zobacz jakie ja mam nogi chude i brzucha nie mam. Dosłownie wszystko ze mnie wyleciało po porodzie i znów byłam chuda nawet chudsza niż przed ciążą bo moje dziecko wysysało mnie z mlekiem :) Jak patrzę na zdjęcia z tamtego okresu to wyglądałam jak anorektyczka bleee. Ciekawe jak w tej ciąży będzie :) Wszyskiego naj naj dla jubilatki i solenizantki :) 🌼 Teraz postaram częściej się odzywać :)

A która z Was ma urodziny 31 sierpnia ??? :) Bo coś kiedyś przeczytałam ale nie jestem pewna ? :)

Wpisałam aktualne dane do tabelki Imię..........wiek....miasto....termin............płeć/i mię. .....która ciąża Evi_22.......... 22.....................20.08......Emilka.... ................2 Backspace82..25.....Poznań.......23.08.... .Alex/Nela..................1 naturalna blondynka...31..Łódź....23.08......David/Natalia.......... 1 Kasiutka3..... 20.....................27.08 mata78........ 30.....................28.08............ ? .....................1 wiewiórka.... .20....................29.08? Anika3....... ..33.....................30.08 MaMani........21....................30.08......Kornelek/ Jaśminka?......2 Jołasia ........ 31...... ..............31.08 ? mrs_ziec.......28..Warszawa......01.09.........?........ .................3 mamahuberta.26.................. ..02.09.........?Oliwia/Igor............2 Monika_28.... 28...Kraków.........03.09...........Mateusz...........1 bimba 2008.....25....................05.09......???? ........................1 asia 83.........24.....................05.09 Andusiaaa.....24...Londyn.........05.09.......Nicola/??. ................1 Izabelcia78...29....MN/US.........07.09.......Mateusz/?? ?.............1 Aga_ja.........30.....................08 .09 Ewa............ 20.....................09.04 betty-83.......24....woj.lodzkie...22.08-10.09...Patryk /Alicja......2 Myszka5.......28.....Krotoszyn....10.09....Dawid/?...... ..............1 el79.............28...................11.09............. .......................1 ewunienka24..24....................12.09??.............. ...................1 eryka...........28..Częstochowa..13.09.....Sara,Laura................2 Nytka.......... 27....................13.09? aina80..........28...WROCŁAW....14.09?.....Emila/?...... ..............1 Natka...........26...Wrocław......15.09................. ..................1 sanday1........ 25.....Żywiec......15.09....Mateuszek.................1 Edytka113.....25....................17.09? majka28........29....................18.09? Koug.............34....Opole........18.09....Bartek / Agatka..........3 olenka7olenka. 28...Tarnów.......19.09...Piotr/Aleksander/Inga....1 kasinska28......28...BE.............20.09....????....... ...................1 Kaska79.........28 .. Suwalki.......21.09.........????? .....................2 sandra27...... 27......Słupsk......22.09......./...... ...................2 brutta.........28..Krakow/Dublin..22.09..........????.. ..................1 Kamcia1985... 22...Warszawa....24.09.......Emilka/...?...............2 aga............. 24.....Gdańsk.......24.09.......Jakub/Natasza........1 Słońce..........30....NL.............25.09(?)........... .....................2 gosiaczek8722... 21....Kielce......26.09?.......Wiktor/Oliwia........1 AGI78...........30......Mielec.......27.09.............. ...?................1 munka82.......25.....Ustroń........30.09.......?/Melania ...............2

Mamani on dobrze wie ze mam syna, bo prowadzil moja 1 ciaze... eh \"lekarze\" eryka mi brzuch o dziwo tez szybko spadl, ale tylko brzuch.... uda, tylek wszystko pozostalo bez zmian... ile ma Twoje pierwsze dziecko? ja odkad skonczyly sie mdlosci mam mix kulinarny, ciagle jem na przemian slodkie z kwasnym teraz :-P a obiad musze robic, bo nikt za mnie go nie zrobi, czy czuje sie ok czy nie :( tez mialam okres ze w kuchni robic nic nie moglam, wtedy czasami przychodzila do mnie mama i razem cos gotowalysmy ale teraz znowu wymyslam z daniami a tylek rosnie :-D obiecalam sobie ze teraz zamiast slodkiego bede pila wode wieczorami ;)

Evi 22 a kiedy ci sie skonczyly mdlosci? ja jestem skazana na meza az przyjdzie z pracy i cos zrobi bo nikogo wiecej tu niestety nie mam

evi ja nie robie dzisiaj... olewam to. mialam robic ale stwierdzilam ze bez sensu... filip wroci o 21.30 wcale mu sie wtedy jesc nie bedzie chcialo tylko spac. zje sobie kanapki i pojdzie spac a dla siebie obiadu gotowac napewno noie bede... wląsnie zjadlam sobie troche ususzonego chleba takich grzanek :D:D ostatnio mi baaardzo smakują :D:D:D mani zupe nastawilam juz sie ugotowala jak mala wstanie to tylko zmiksuje i ja nakarmie... oj dziewczyny za miesiac juz nam sie tabelka zmieni bo kazda juz bedzie wiedziala co za czlowieczka w brzuchu nosi :D:D:D ciekawe jakie beda proporcje :D:D:D

Evi, gdzie ty schowałaś te 70 kg?? Chyba w uszach ;) . Albo może waga popsuta ? Patrzę na zdjęcie brzuszka - laska z Ciebie. Ja mam 174, więc teoretycznie nawet te obecne 63 kg to niby wciąż w normie, ale dla mnie to max, nigdy więcej nie ważyłam. Tj raz czy dwa ważyłam tyle - raz jak miałam taką jedną sesję zimową na studiach bez żadnego egzaminu. Bo normalnie to w sesji zawsze chudłam, bo mnie stres zżerał, nawet mimo pochłanianych batoników , które zawsze bardzo pomagały mi w zakuwaniu (magnez ;) ). No i wtedy przy tych 63 kg to już bardzo się sobie nie podobałam. No i drugi raz, jak zaczęłam pracować - zaczął się siedzący tryb życia, no i na początku dwa obiady - jeden w pracy, drugi w domu, wieczorem. Ale zawsze, jak dotąd, udawało mi się wrócić do normy, więc teraz też się nie dam. Tj po ciąży, teraz to raczej ciężko. Niestety nie wolno mi się teraz, przynajmniej na razie, za bardzo ruszać, nawet dłuższe spacery niewskazane, a ja uwielbiam chodzić. Musiałam też zrezygnować z siatkówki, grałam raz w tygodniu ze znajomymi i było super, ale cóż. Aha, chciałam tylko powiedzieć, że teraz w odróżnieniu od tych innych \'razów\' to ja tam się sobie podobam :). Mojemu Mężczyźnie tyż. . Chociaż tak naprawdę to on zakochał się w tych moich \'chudościach\' :). Boję się tylko, żeby pupa zanadto nie urosła, z bioder zawsze najtrudniej zrzucić. Może wrzucę tu potem zdjęcie brzuszka, tak poglądowo hi hi hi. Buziaki.

kasinska oj chcialabym znowu wazyc 63 kg :) a przy Twoim wzroscie to chuda laska napewno z Ciebie ;) mi mdlosci skonczyly sie gdzies ok 10 -12 tyg juz dawno ich nie pamietam a meczyly mnie caly dzien czasami...

Evi mój Filipek ma już 3,5 roku. Kawał byka z niego :) wygląda na 4,5 hihi każdy tak mówi a pyskuje na mnie strasznie - czasami to tak zabawnie, że wybucham śmiechem - wiem, że nie powinnam ale nie mogę się powstrzymać :) Jak miałam jeszcze mdłości całodzienne to też nie gotowałam obiadków - mąż się żywił McDonaldem albo KFC a czasem to mnie też przywiózł, bo pikantne kurczaczki mi tylko wchodziły :) Wiem, że to nie zdrowo ale lepsze to niż nic :D tak sobie to tłumaczę :) Oj a piersi to mój mężuś też by tylko w rączkach trzymał hihi :D a brzuszka jeszcze nie mam

a na mnie wyjatkowo silnie dziala zapach pampersów. czystych pampersów. one sa teraz z balsamem zapachowym jak to poczuje nawet z daleka to kibel murowany :D:D:D:D

Witam was dziewczynki kochane! Widze ze dzis jest wagowy dzien:) Ja narazie przytylam 2 kg, i chyba w brzuch mi poszlo i biust, bo dalej mam rozmiar M (oprocz tychze czesci ciala). Ale ogolnie powiem wam, ze dzis mam tak ch...... dzien, ze az musialam przeklnac:( problemiki pracowe..ehhhh..mam nadzieje, ze sie ulozy. Nawet sloneczko nie poprawia mi humorku..

Dziewczynki powklejałam suwaczki i sprawdzam czy działają :)

No jednak sprytna ze mnie dziewczynka :D DZIAŁAJĄ :)

A kochane jak u Was z cerą ?? Bo ja mam strasznie przesuszoną a na dodatek na brodzie zrobiło mi się zakażenie bakteryjne-tak stwierdził mój dermatolog i smaruję jakimiś dziwnymi mazidłami - ma się zagoić za 2 tyg. zobaczymy-wygląda to nie ciekawie :( antybiotyku bał się dać bo za wczesna ciąża :( a zagoiło by się wciągu kilku dni :( no cóż zdrowie dzidzi ważniejsze - ja mogę obstrupaciała chodzić ;) Idę coś wszamać, bo w brzuszku burczy :)

Poprawiam tabelke co do daty porodu, bo widze, ze wiekszosc poprawila:) Imię..........wiek....miasto....termin............płeć/i mię. .....która ciąża Evi_22.......... 22.....................20.08......Emilka.... ................2 Backspace82..25.....Poznań.......23.08.... .Alex/Nela..................1 naturalna blondynka...31..Łódź....23.08......David/Natalia.......... 1 Kasiutka3..... 20.....................27.08 mata78........ 30.....................28.08............ ? .....................1 wiewiórka.... .20....................29.08? Anika3....... ..33.....................30.08 MaMani........21....................30.08......Kornelek/ Jaśminka?......2 Jołasia ........ 31...... ..............31.08 ? mrs_ziec.......28..Warszawa......01.09.........?........ .................3 mamahuberta.26.................. ..02.09.........?Oliwia/Igor............2 Monika_28.... 28...Kraków.........28.08...........Mateusz...........1 bimba 2008.....25....................05.09......???? ........................1 asia 83.........24.....................05.09 Andusiaaa.....24...Londyn.........05.09.......Nicola/??. ................1 Izabelcia78...29....MN/US.........07.09.......Mateusz/?? ?.............1 Aga_ja.........30.....................08 .09 Ewa............ 20.....................09.04 betty-83.......24....woj.lodzkie...22.08-10.09...Patryk /Alicja......2 Myszka5.......28.....Krotoszyn....10.09....Dawid/?...... ..............1 el79.............28...................11.09............. .......................1 ewunienka24..24....................12.09??.............. ...................1 eryka...........28..Częstochowa..13.09.....Sara,Laura... .............2 Nytka.......... 27....................13.09? aina80..........28...WROCŁAW....14.09?.....Emila/?...... ..............1 Natka...........26...Wrocław......15.09................. ..................1 sanday1........ 25.....Żywiec......15.09....Mateuszek.................1 Edytka113.....25....................17.09? majka28........29....................18.09? Koug.............34....Opole........18.09....Bartek / Agatka..........3 olenka7olenka. 28...Tarnów.......19.09...Piotr/Aleksander/Inga....1 kasinska28......28...BE.............20.09....????....... ...................1 Kaska79.........28 .. Suwalki.......21.09.........????? .....................2 sandra27...... 27......Słupsk......22.09......./...... ...................2 brutta.........28..Krakow/Dublin..22.09..........????.. ..................1 Kamcia1985... 22...Warszawa....24.09.......Emilka/...?...............2 aga............. 24.....Gdańsk.......24.09.......Jakub/Natasza........1 Słońce..........30....NL.............25.09(?)........... .....................2 gosiaczek8722... 21....Kielce......26.09?.......Wiktor/Oliwia........1 AGI78...........30......Mielec.......27.09.............. ...?................1 munka82.......25.....Ustroń........30.09.......?/Melania ...............2

mi tylko pryszcze ciagle wychodza i czuje sie strasznie tlusta jak tak przejade sobie reka bo buzi Niezbyt to fajne

To ja pozolę sobie sie dopisać :) :) :) Imię..........wiek....miasto....termin............płeć/i mię. .....która ciąża Evi_22.......... 22.....................20.08......Emilka.... ................2 Backspace82..25.....Poznań.......23.08.... .Alex/Nela..................1 naturalna blondynka...31..Łódź....23.08......David/Natalia.......... 1 Kasiutka3..... 20.....................27.08 mata78........ 30.....................28.08............ ? .....................1 wiewiórka.... .20....................29.08? Anika3....... ..33.....................30.08 MaMani........21....................30.08......Kornelek/ Jaśminka?......2 Jołasia ........ 31...... ..............31.08 ? mrs_ziec.......28..Warszawa......01.09.........?........ .................3 mamahuberta.26.................. ..02.09.........?Oliwia/Igor............2 Marta Obdarta26....................04.09........Weronika/Kuba.......1 Monika_28.... 28...Kraków.........28.08...........Mateusz...........1 bimba 2008.....25....................05.09......???? ........................1 asia 83.........24.....................05.09 Andusiaaa.....24...Londyn.........05.09.......Nicola/??. ................1 Izabelcia78...29....MN/US.........07.09.......Mateusz/?? ?.............1 Aga_ja.........30.....................08 .09 Ewa............ 20.....................09.04 betty-83.......24....woj.lodzkie...22.08-10.09...Patryk /Alicja......2 Myszka5.......28.....Krotoszyn....10.09....Dawid/?...... ..............1 el79.............28...................11.09............. .......................1 ewunienka24..24....................12.09??.............. ...................1 eryka...........28..Częstochowa..13.09.....Sara,Laura... .............2 Nytka.......... 27....................13.09? aina80..........28...WROCŁAW....14.09?.....Emila/?...... ..............1 Natka...........26...Wrocław......15.09................. ..................1 sanday1........ 25.....Żywiec......15.09....Mateuszek.................1 Edytka113.....25....................17.09? majka28........29....................18.09? Koug.............34....Opole........18.09....Bartek / Agatka..........3 olenka7olenka. 28...Tarnów.......19.09...Piotr/Aleksander/Inga....1 kasinska28......28...BE.............20.09....????....... ...................1 Kaska79.........28 .. Suwalki.......21.09.........????? .....................2 sandra27...... 27......Słupsk......22.09......./...... ...................2 brutta.........28..Krakow/Dublin..22.09..........????.. ..................1 Kamcia1985... 22...Warszawa....24.09.......Emilka/...?...............2 aga............. 24.....Gdańsk.......24.09.......Jakub/Natasza........1 Słońce..........30....NL.............25.09(?)........... .....................2 gosiaczek8722... 21....Kielce......26.09?.......Wiktor/Oliwia........1 AGI78...........30......Mielec.......27.09.............. ...?................1 munka82.......25.....Ustroń........30.09.......?/Melania ...............2

Jejku!!!!! Czekma na 15.00, bo zaczęła mnie głowa boleć :( Jejku, nie wiem, jak Wy,ale mnie w ciązy nasiliły sie migreny :( W poniedziałek miałam taki ból głowy,że musiałam się zwolnic z pracy i leżałam cały dzień w łóżku z zasłonietymi żaluzjami :( Mam nadzieję,że dziś nie będzie powtórki........z rozrywki!!!!!! A tak w ogóle to pora obiadowa sie zbliża i zachciało mi sie frytek!!!jedyna zachcianka w ciązy moja to frytki :) wiem,ze są tuczące,ale sobie zrobie :) Juz mi ślinka cieknie :)