Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Delicious_

Jak po Wigilii? Chwalcie się prezentami !!

Polecane posty

Candywoman --> nie martw się, liczy się sam gest a nie cena :) Ja swojemu kupilam koszulkę polo a on mi kupil misia :P no i bieliznę którą zamierzalam sobie kupić :)

Gość jaa...
a ja nie dostalam nic:-(ostatni prezen jaki dostalam na gwiazdke byl z 10lat temu.U mnie w domu niestety nie ma takiej tradycji i sama nie rozumiem dlaczego,no jedynie dla dzieciakow robi sie prezenty i podklada pod choinka,ogolnie nie ma tej calej magii,ale fajnie patrzec na rozesmiane buzki moich siostrzencow i siostrzyczki.Jak ja bede miec wlasna rodzine to napewno swieta Bozego Narodzenia beda kojarzyc sie z magia tych swiat i z prezentami

Gość ja tu bywam anonimowo
ksiazki Umberto Eco Historia Brzydoty i Historia Piękna kamerkę internetową Microsoft LifeCam ;) płytę J.Hendrixa kasę mnóstwo słodyczy ale prezenty nie są najwazniejsze

O kurcze, to i ja sie dopisze, a co tam :p Dostałam : perfumy z balsamem o tym samym zapachu kalendarz z pieskami (jak co roku :p) komplet czerwonej bielizny :classic_cool: leginsy rekawiczki pizamke z klapouchym :D:D ksiazke Poza tym dostalam jeszcze jeden prezent, ktory jest dla mnie najwazniejszy : pierwsze od lat spokojne swieta w rodzinnej atmosferze - bezcenne No i jeszcze jeden nadprogramowy prezent - straszny kac dzis :o Chyba za duzo mi sie wina wczoraj wypilo, a glowa jakby z wiekiem coraz slabsza :P

Gość mam jednego takiego
od faceta złota bransoletkę i perfumy od mamy perfumy :D i połeczki na ksiazki :) od siostry perfumy :D do tego balsam i zel o tym samym zapachu i tusz do rzęs od szwagra ładna ozdobną swiece i swiecznik bardzo sie ciesze ze mam zapasy perfum do nastepnych swiąt :D

Gość zadowolllonnaa
a ja suszarkę do włosów, pierścionek, depilator, kosmetyki, witaminy:) słodycze,

Gość zadowolllonnaa
i zegarek

- pierścionek złoty z szafirem i cyrkoniami - zegarek nie złoty, ale pozłacany ze srebrnymi elementami i też cyrkoniami - krem taki nawilżający - tusz do rzęs Jest OK:)

Gość ciesze sie z prezentu
Hej! W tym roku dostalam chyba najdrozszy prezent od ukochanego: - sonety Szekspira w oryginale - pudlo czekoladek - ogromniasty album o sztuce i architekturze Art Deco - maly komplecik kosmetykow Body Shop o zapachu rozy A od Eksa dostalam wode toaletowa Innocent :D Ale przyznam,ze troche mi glupio - chyba za drogie te prezenty, nie o to chodzi w Swieta... Ale mam nowy zwyczaj - ZAWSZE w swieta dam wieksza sumke na charytatywne cele; teraz chcialam na dozywianie polskich dzieci dac, ale prawdopodobnie dzieciaczek znajomych potrzebuje pewnej maszyny do badania krzepliwosci krwi, wiec czekam kiedy beda kupowac, to sie dorzuce. Pozdrawiam wszystkich

Gość a ja nic nie dostałam
sama sobie tylko szal kupiłam za własna kase :(

Gość Żanetaa
A ja dostałam zapalniczkę do gazu (taką od Ruskich z bazara), szampon familjny i zegarek (też od RUskich). Oczywiście musiałam się uśmiechać i udawać że bardzo mi się te prezenty podobają. Bo gdybym się skrzywiła to bym dostała jeszcze jeden prezent od starego : w ryja. Takie mam życie

Gość moje prezenciki
sweter,majki :p, rękawiczki, kolczyki,branzoletke,kosmetyki,słodycze, portfel, kubki do łazienki, kase :)

blyszczyk,duzo poscieli,kosmetyki z sephory,kozaki,cienie,szampon,slodycze,balsam,perfumy

blyszczyk,duzo poscieli,kosmetyki z sephory,kozaki,cienie,szampon,slodycze,balsam,perfumy

a ja dostałam wypasionego sony ericssona K550i...naprawde zajebisty telefonik;), perfumy, 100zł i słodycze i jestem cholernie zadowolona!!!:)