Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hottie

Trojmiasto,GDYNIA wygrala ranking Miast Polskich! Brawo! Gdynianie -enter!

Polecane posty

Gość Hottie

Gdynia moje miasto :))) wg rankingu jestesmy przed Warszawa i Gdanskiem! Wygrywamy az w 5 kategoriach, w reszcie zajmujemy czolowe miejsca! wygralismy w kategoriach: najlepsza jakosc zycia, najmniej zachorowan na choroby psychiczne, najlatwiej nawiazujacy kontakty mieszkancy, najwyzsze zadowolenie ze swojego miasta, najlepsza marka na rynku! Do tego jestesmy swietnie rozreklamowanym w Europie miastem! i tytul najlepszej szkoly dostala gdynska III. Wyprzedzono nas pod wzgledem poziomu patologii (w 2 miastach jest nizszy), kondycji fizycznej mieszkancow (rowniez 2 miasta) i dochodu na mieszkanca (tu brano pod uwage ogolnie trojmiasto, ale przed nim miejsce zajela stolica) Brawo Gdynia! Wszyscy dumni gdynianie- wpisujcie sie ;)

Gość i tak to zadupie bez
perspektyw 🖐️

Gość Hottie
bez perspektyw? smieeeszne ;P

Gość Angliszkowski Polaczek
dla mnie lepszy Londyn kotku ;)

Ja jestem z Gdyni i kocham to miasto. PS do wpisu wyzej: Gdynia zadupiem? :D dobre sobie,zazdrosc przez Ciebie przemawia wiesniaku :)

Gość Hottie
tak tak, zazdrosc straszna rzecz ;) nie ma sie co dziwic, kto by nie chcial nad morzem mieszkac ;D haha

Gość Podróżujący przez Własny Kraj
Ale i tak Szczecin jest bardziej zabytkowy i klimatyczny ;) Gdańsk i Gdynia są też wyjątkowo urokliwe ;) Ja za najpiękniejsze miasto uważam i tak Trzebiatów z tym jego atlantyckim klimatem,zielonymi parkami i szachową architekturą

Fakt,Gdynia nie ma wielu zabytkow,jako ze to dosc mlode miasto.Ma jednak inne zalety.Ten kto tu byl,zrozumie.Kazde miasto ma jakis urok zreszta wesolych swiat:)

Gość Podróżujący przez Własny Kraj
zapomniałem dodać ... pięknymi ścieżkami rowerowymi i cudownymi szlakami leśnymi nad brzegiem morza :) też życzę wam wszystkim miłych i wesołych świat gdziekolwiek jesteście

Gość Hottie
tak, Trzebiatow tez ladny, ale jednak wole moje miasto ;) zwlaszcza latem ;D jeszcze Krakow jest boski moim zdaniem, zdziwilam sie ze w wynikach tego rankingu byl za Warszawa

Gość Derek 1888
Moim zdaniem woj pomorskie,zachodniopomorskie i lubuskie powinno być osobnym krajem należącym do UE. Są to cieplejsze obszary o innej roślinności a także inne pod względem architektonicznym... poza tym są zdecydowanie bardziej rozwinięte i mniej zacofane od wschodu Polski ;) Wiem że to fantazja ale gdyby tak sie stało szybko byłby to bogaty i szanowany kraj podobny do Danii czy Holandii :)