Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego on nie chce

dlaczego on nie chce mnie pieścić

Polecane posty

kurcze gdyby on nic nie robił w życiu to może bym myślała ze jest egoistą, ale on mnie wspiera, pomaga mi, ładuje moje akumulatory jak mam doła, gotuje pyszne potrawy, nawet mi zrobił przetwory domowe na zimę, który facet robi malinki w słoikach dla mojej córki? Tylko w sexie wychodzi na to że jest egoista tylko jakos mi się to strasznie ze soba kłóci

Gość a masz ogolona
to mu usiadz na twarzy . jak bedzie ogladal cos w telewizji . PRzeciez wystarczy pokazac ze to lubisz . JAk kilka razy zauwazy ze lubisz jak cie lize to sam bedzie do ciebe podchodzil nawet jak wrocisz z dworu i zrobi ci to .

teraz to dostałam traumy że on sie mnie brzydzi nie siąde mu na twarzy bo będe miała uczucie że zwymiotuje na mnie, no i teraz musze isc do psychologa

kużwa mac jak mu rękami kieruje głowe w dół i rozchylam nogi to chyba widzi ze chce żeby mi to zrobił, niech to szlak, przeciez to jest upokarzające

Gość nie kazcie jej
ogolona radzi podobnie do mnie, po prostu pokaz mu ze Tobie to sprawia przyjemność!

jak mam mu pokazac że mi to sprawia przyjemnosc jak on nic nie robi

Gość lucky mann
dlaczego on nie chce jeju lacky spotkaj sie z moim i naucz go paru rzeczy no nie wiem czy by sie facet wtedy nie wkurzyl ,zakladajac ze nie ciezko jest wytlumaczyc jak kogos to nie kreci Poza tym za daleko jestem

wiesz no ja tak sobie zażartowałam tylko, wychodzi na to że nadal musze nad nim pracować, tylko jak długo wytrzymam?!

Gość lucky mann
seks jest wbrew pozorom bardzowazny w zwiazku ......moze sie zdarzyc ,ze trafisz na innego ktory da ci roskosz o ktorej zawsze marzylas i wtedy niestety rozsypie sie twoj zwiazek ,no chyba ze sie poswiecisz i zrezygnujesz z seksu

to akurat juz przerabiałam, miałam kiedys kogos super kochanka ale nie nadawał się do zycia w związku, teraz mam bezpieczeństwo i spokój byc może jak nad tym popracuję to da się to jeszcze uratować, gdyby nie było tu miłości to dawno bym to rzuciła w diabły

mówią że 90% udanegoz wiązku to dobry seks, ja nie moge narzekac na jego brak, narzekam tylko na jego jakosć

Gość lucky mann
mialem kiedys zone ,mloda bardzo byla jak ja poznalem i o seksie nie miala wielkiego pojecia ,niby jej to przyjemnosc sprawialo ale to bylo takie mechaniczne..... mloda jest ,z wiekiem uplywem czasu zasmakuje myslalem ,niestety przyszedl moment ze dosc mialem namawiania ,proszenia sie ,nie pootrafila lub tez nie chciala czerpac przyjemnosci ze zblizenia ....byla dla mnie prawie idealna ,nigdy nie mielismy problemow ,tylko ten seks byl nijaki z biegiem czasu zaczela unikac zblizen mowiac ze jej to nie jest do zycia potrzebne ,...robilem wszystko co moglem ,a na koniec rozstalismy sie ,ja nie potrafie i nie chce zyc w celibacie

no tak, taki zwiazek miał małe szanse na przetrwanie, ja juz jestem zmęczona szukaniem, chce normalności, ale jak widac nie dane mi chyba

Gość lucky mann
teraz mam kobiete z ktora wspaniale jest nam w lozku ,ale nie pasujemy do siebie na codzien ,wiec widzisz znowu mam problem .....seks to nie wszystko hehehehe

Gość lucky mann
ktos kiedys powiedzial szukajcie a znajdziecie

Gość po co ma cię pieścić
skoro wie, że nie musi tego robić bo ty zawsze chętnie zrobisz mu loda itp. jesteś szmata i tyle.

lucky ten kto to powiedział raczej nie miał na myśli sexu hihihi

poszukam, może mnie na coś naprowadzi