Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vanilla fields

VANILLA FIELDS perfumy o zapachu wanilii

Polecane posty

Gość vanilla fields

ladnie pachna? moge je kupic tylko przez internet a nie wachalam ich. lubie zapach wanilii, teraz mam wanilie z yves rocher, ale ona jest jakas dziwna, taka ostra. jedynie na wlosach ladnie pachnie, bo na skorze kiepsko

Gość Katarynna
Wanilia z Yves Rocher pachnie bardzo słodko, jak ciastka lub olejek waniliowy do ciasta. Vanilla Fields to trochę inny zapach, mniej słodki, ale za to bardzo mdlący

też lubię perfumy o zapachu wanili...tylko że wanilia wanili nie równa w tych perfumach...kiedyś(kilka lat temu)był taki dezodorant Impuls waniliowy,miał cudowny zapach...dwa lata temu kupiłam perfumy waniliowe (takie w puszcze) to są nieładne,takie ostre jakieś...

Gość vanilla fields
no wlasnie, slodko jak olejek. zalezy mi na czyms waniliowym, ale delikatnym. jak ta wanilia z YR psikne sie 2x to mam wrazenie ze czuc je na kilometr ;) a ma pachniec delikatnie, slodko ale subtelnie i nie tak ze przejde i kazdy czuje tylko dopiero jak ktos sie do mnie zblizy blisko ;)

Gość vanilla fields
widze ze jest wiecje fanek wanilii :) jak macie jakies swoje typy to piszcie. niekoniecznie musza byc to perfumy, moze byc np. mgielka do ciala.

Gość vanilla fields
ale te z YR jak psikne rano na wlosy po umyciu to nastepnego dnia jak sie obudze dalej je czuje :)

ja bym chciała trafić na takie jak ten Impuls był...teraz to te perfumy waniliowe to takie jakby \'\'skondensowane\'\' były...takie ostre jakieś :(

Gość vanilla fields
dokladnie. mozna by sie bylo aromatem do ciasta wysmarowac i wyszlo by na to samo :/

właśnie...i dlatego ostatnio zrezygnowałam z waniliowych i używam owocowych...też słodkie :)

Gość Katarynna
a ja nie wiedziałam, że pefumy vanilla fields jeszcze istnieją..ale pomimo że lubię wanilię, ich zapach nigdy mi się nie podobał, jakbym go miała porównać, to pachnie tak trochę..budyniowo, ale to taki zapach też..elegancki, i nie jest ostry,

Gość vanilla fields
w polsce juz nie sa dostepne. na allegro sa

Gość vanilla fields
yhy -> tych waniliowych z YR uzywam takze w domu. jak psikne 1x w pokoju to czuc go przez kilka godzin jak sie wchodzi do pokoju!:)

Gość vanilla fields
slodkie, maja troche ostra nute, ale ona sie ulatnia. wiecej niz 2 psiki lepiej nie robic jesli nie chce sie pachniec jak ciasto z kremem ;) na skorze mi sie ich zapach nie podoba, na wlosach fajny:) mam ta mala buteleczke 20ml, za chyba 16zl

ja to zawsze na ciuchy się psikam :)...ciekawe jakie są te Vanilla fields...

Gość vanilla fields
mam dlugie wlosy i nosze rozuszczone wiec jak psikne gdzies na koncowki to prawie tak jakbym sie po ciuchach psiknela :D na bawelnianych rzeczach ich zapach nie bardzo mi sie podoba, ale jak psiknelam na sweter (30% moher) to slicznie pachnial i to kilka dni!