Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madziutka

PRZYSZŁA WIZAZYSTKA/STYLISTKA - POMOGE, DORADZE!!!

Polecane posty

Gość zielono oka
zastanawiam sie nad bardziej czerwonymi wlosami,bo teraz sa rude i wyplowiale,do zielonych oczu chyba pasuje czerwien?czy masz jakies swoje spostrzezenia?

ok Madziutka, poczekam, nie musisz sie spieszyc, a swoja droga to Twoj topic cieszy sie wielka popularnoscia!:) pozdrawiam

Madziulka M -> przepraszam ze tak dlugo slyszałam ze sa dobre podklady z serii AA dla ciebie podklad nie moze byc rozwietlajacy tylko musi byc matujacy ewentualnie puder matujacy polecam SENSIQUE ale on jest tylko w Naturze zielono oka -> tak masz racje do zieleni pasuje czerwoeny tak samo w makijazu :) mozesz sobie strzelic balejazyk z roznych odcieni rudego i czerwonego :)

kajka -> przyznam ci szczerze ze tez sie ciesze ze jest taka popularnosc ale mam urwanie rak :) napisze tobie meila wieczorem obiecuje :)

Madziutka, czyli radzisz wiązany (materiałowy)...rozumiem że z klamrą (skórzany) nie będzie dobry?

Madziutka kochana jestes-dziekuje! a czy te zdjecia ktore wyslalam wystarcza czy jakie doslac? np. sylwetki(bo tam ciemne jest troche to co wysllam) to bylo ostatnie pytanie, wiecej nie przeszkadzam:)

Vinga - teraz jest modny wiazany pasek tam skora nie bedzie pasowac za bardzo:) z jakiego materialu jest ten plaszyk?? Kajka - mozesz wysłac zdjecie całej sylwetki bo prosiłas tez chyba o ubrania...a jest zdjecie z zawiazanymi wlosami??zeby dokladnie bylo widac twarz :)

Madziutka z zawiazanymi wlosami jest ale dosc stare i chyba ciemne tez, wiec zaraz zrobie i wysle. No i sylwetki tez zrobie, moze w stroju kapielowym co? to wszystkie moje kompleksy bedzie widac hehe. Ok to ja zrobie i wysle i juz nie nudze:) pozdrawiam:)

nie nudzisz tylko jak widzisz mam kocioł i nawet siebie pokojnie pomalowac nie moge :P ale nie narzekam :) wyslij fotki

Dzięki Madziutka 🌻, wiec rozejrzę się za wiązanym...płaszczyk jest dość lekki, z madery ...pozdrawiam :)

Gość ewelinka1234567
Chciałam się dowiedzieć jakie kolory mi pasują :) mam ciemne włosy, zielono niebieskie oczy:P i ciemną karnacje z góry dziękuje :)

Gość ewelinka1234567
ubioru

hejka,czy moglabyś mi doradzić jak mogłabym sie malowac? mam niebieskie oczy i brązowe włosy w słońcu lekko w kasztan wpadajace (farbowane), od lat maluje sie czarna kredka i czarnym tuszem, ostatnio zaszalalam i kupilam turkusowa (raczej wpadajaca w niebieska) kredke do oczu, na gornej powiece jak sie nia pomaluje to jeszcze jakos to wyglada ale jak pomaluje dolna to wygladam jak upior,blada bardzo, mam tez sliwkowa kredke do oczu i niebieska dzinsowa, chcialabym poprbowac jakis fajnych cieni do oczu,ale te akurat co lubie ponoć nie pasuja mi do oczu, czy moglabys mi pomoc cos dobrac? znudzilo mi sie malowanie oczu na czarno:( pozdrawiam i z gory dziekuje za rade :*

POPRZEDNIA MOJA WYPOWIEDZ BYLA DO EWELINY :) Filuterna - do niebieskich oczu nie za bardzo pasuje niebieska kredka i niebieskie cienie...lepiej ci bedzie w bezach brazach...mozesz malowac czarna lub brazowa kredka kreske naokoło oka a około ładnie wycieniowac brazami...np w kocikach zrobic bezem a im bardziej do srodka oka tym ciemniejszy braz :) beda ci tez pasowac lekkie fiolety roze i zloto

---poprawiam błedu z poprzeniej wypowiedzi--- POPRZEDNIA MOJA WYPOWIEDZ BYLA DO EWELINY Filuterna - do niebieskich oczu nie za bardzo pasuje niebieska kredka i niebieskie cienie...lepiej ci bedzie w bezach brazach...mozesz malowac czarna lub brazowa kredka kreske naokoło oka a oko ładnie wycieniowac brazami...np w kącikach zrobic bezem a im bardziej do srodka oka tym ciemniejszy braz beda ci tez pasowac lekkie fiolety roze i zloto

Gość Kameliiaa
Trochę pózno-ale dziękuję bardzo za radę :)

Gość solis
witam, jaki makijaż jest dla mnie najodpowiedniejszy gdy mam jasne blond włosy, zielone oczy i śniadą cerę?? oprocz tego mam odstające uszy. jaka fryzura dla mnie jest najodpowiedniejsza? ;)

solis -> dla zielonych oczu pasuja brazy fiolety czerwienie pomarancze ale poniewaz nie masz ciemnej karnacji te kolory nie moga byc mocne musza byc stonowane wg mnie fryzura powinna byc taka zeby zakrywała uszy wiec moze byc z tylu krotsza a z przodu dłuzsza albo pocieniowane włosy ewentulanie cos fajnego zrobic z grzywka wiec o fryzurach odsyłam cie na forum http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3645059&start=0 exotic pomaga mi w dopasowaniu fryzur

Madziutka wyslalalam porcje zdjec:) dostalas? tylko sie nie smiej:P wszystkie sa bez makijazu i bez ladnie zrobionych wlosow, tak naturalnie badzo:)

kajka tak jak juz wczesniej mowiła zajme sie toba wieczorem :) a fotki doszly nie bede sie smiac bo wlasnie mi chodziło o takie fotki bez makijazu. Fioletowo Liliowa -> musze sie dokladnie przyjrzec i zaraz napisze ci :) Dziewczyny jesli chcecie profesjonalna dokladna odpowiedz to sie denerwujcie sie ze tak dlugo pisze bo to troche czasu wymaga :):D

Fioletowo Liliowa -> po 1 musisz stosowac lekki podklad bo widze delikatne niedoskonałości na twarzy za to masz rzesy SUPER dlugie geste potrzeba im tylko dobrego tuszu zeby je ładnie podkreslic polecam z Rimmela Magnifeyes lub tez Rimmela volume flash - moze byc kolor brazowy ale i czarny bedzie OK...co do oczek to kolorki beda ci pasowac stonowane odcienie brazu rozu złota bezy miedzi, na policzki dałabym rozyk tylko nie za mocny...usta mozesz odwaznie pomalowac bo maja fajny kształt...mozesz takze lekko kredka podkreslic brwi :)

Dzieeekuje! :) co do podkładu - wiem, ale muszę znaleźć jakiś naprawdę super, bo często jeszcze bardziej mi zapaskudza cerę. Na codzień używam tylko pudru ;) A apropo brwi myślałam o hennie brązowej bo są trochę za jasne w stosunku do rzęs ;) Ale naprawdę bardzo bardzo Ci dziękuję!! :)