Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madziutka

PRZYSZŁA WIZAZYSTKA/STYLISTKA - POMOGE, DORADZE!!!

Polecane posty

Moja Droga! Teraz trudne zadanie - makijaż dla kobiety 45+ Włosy krótkie miedziane - oczy zielone- zmarszczek nie mam ale powieka grna zaczęła lekko opadaćcera niezbyt jasna ciemna oprawa oczu ogładałam film - jak myślisz dobra byłaby taka kreska mam wąskie usta - a w twarzy najładniejsze oczy(do podkreślenia) jeszcze jedno - jak malowac się do zdjęcia - na świecąco czu nie nie wiem Pozdrawiam

zakwaszacz - dla blondynki nie moga byc kolory oczu mocne. Polecam morelowy, rozowy, pomaranczowy, niebieski, lekka zielen. Puder, błyszczyki i tusz do rzes tez nie moze byc ciemny :) Dajma - Dla kobiet +40 makijaz nie bedzie napewno taki sam jak dla dwudziestolatki. Dla Pani makijaz musi byc stonowany, spokojny. Przydymione oko bedzie bardzo pasowac.Dla Pani moze ono byc zielone lub brazowe, ale standartowe czarne tez bedzie pasowac.Przy opadajacych powiekach trzeba oko powiekszyc. W wewnetrznym kaciku oka malowac jasna kredka a reszte ciemniejsza. Waskie ustana nalezy troche optycznie powiekszyc. Smarujemy usta kremem, pudrujemy, potem pomadka i na to bezbarwny błyszczyk :) Do zdjec nie moze byc blyszczacy(swiecacy) makijaz bo twarz bedzie sie jeszcze bardziej swieci pod wplywem flesza z aparatu

Dajma - dla pani beda tez pasowac kolory tj :braz, bez, zgniłozielony, koralowy, ceglasty, złocity, miedziany

Pieknie dziękuję przydymione oko to jakie nie bardzo czuje jak sie robi ten makijaz z filmu 1.Obrysowanie kredka 2.roztarcie kreski \" 3,na to cień > Czy to nie zmniejsza oka i nie obciąża Za już dziękuję i pozdrawiam

Trudne to wszystko jakieś ołówek brąz cz czarny do obrysowania ? Mogłabyś mi to wytłumaczyć tak "Lopatologicznie" Dziekuję pieknie

Gość upupup

Hej juz myslałam ze ten topik calkiem upadnie :( Różowe Anielisko - napisze ci na meila moj numer gg

Gość evlenka
mam bardzo sucha skore, jaki puder uzywac?

z witaminami, nie moze byc to matujacy :) Dobre sa z Lirene tam jest duzy wybor

a sorki ty pytalas o puder a ja ci powiedzialam podkład. Ale puder tez nie moze byc matujacy bo bedzie jeszcze bardziej wysuszac skore

Gość evlenka
moze rozswietlajacy?

Gość no dokladnie fujj
Mdziutko czy jestes????????

Była reaktywacja tego topiku jakby go ktos znalazł to byłabym wdzieczna za linka :)

Gość Justynaaaaaa
Jeżeli wkleję swoje zdjęcia to podpowiesz mi jaki makijaż będzie do mnie pasował?

Gość ja co do ubrania
jestem niska (156) 19 lat mam wystający tyłek i dość grube uda. talie mam ok brzuch płaski biust mały. w co powinnam sie ubierać żeby wyglądać ok. dżinsy mnie skracają a je lubię. kiecki minimum kolano czyli tez mnie skraca. a lubię sportowy styl.... doradź MADZIULKO!!:):)

Gość Justynaaaaaa
?

justynaaa - moze byc na miela - madzia_0111@o2.pl ja co do ubrania - spodnie luzne np białe lub bezowe materiałowe, zwiewne sukienki, moga byc sportowe bawełaniane, na optycznie powiekszenie biustu polecam bluzki z zakładkami na biuscie