Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madziutka

PRZYSZŁA WIZAZYSTKA/STYLISTKA - POMOGE, DORADZE!!!

Polecane posty

Dzięki Madziu, a wiesz może jak nakładać ten brązerek, żeby on naturalnie wyglądał i żeby nie robiły się plamy. Uprzedzam, że pudrów matujących nie cierpię, bo mam suchą skórę i mnie one ściągają strasznie, a podkładów używam nawilżających właśnie.

czy jak wyśle ci swoje paskudne zdjecie powiesz mi jak mam się obciąc ufarbowac i malowac i jakie kolory ciuchow sa dla mnie dobre?

Gość firewell
no to teraz nie lada wyzwanie dla wizazystki ;P juz się opisuję : ciemnobrązowe włosy, buzka w sumie okrągła, ale nie tak bardzo, niebieskoszare oczy. brwi jasny braz, i blada, naprawde blada cera ( ale niestety policzki- buraczki- popekane naczynka :o ) jakie kolory mi pasują i najwazniejsze : jaki podkład- naprawwde jasna cera + naczynka ( do tej pory uzywałam dermacolu- bo swietnie kryje - kolor 211 - ten najjasniejsy, ale ....jest nieco za ciemny... :o ) jesli trzeba bedzie , moge podesłac zdjecie na maila. pozdrawaim.

klociacioccia - wysyłaj zdjecie napewno nie jest takie złe :) firewell - wyslij zdjecie bedzie łatwiej :D

dzięki za porady jesteś rewelacyjna jak mieszkasz w lodzi moze kiedys cie odwiedze osobiscie bo i mnie pomoglas i mojej siostrze oraz jej kolezance :)

klociacioccia - niestety jestem z lubelskiego :) jesli ktos jeszcze potrzebuje rady to ja bardzo chetnie :) piszcie na forum albo od razu na meila :D Pozdrawiam

Cześć, Ja też mam pytanie, mam brązowe, a raczej piwne duże oczy, powiedziaabym, że nawet lekko wyłupiaste. Jak je malować? Może masz jakieś przykładowe zdjęcia makijażu :)

Gość firewell
wysłałam , wczoraj, około 14 ...

Gość firewell
juz sprawdziłam poczte :) dzieki za odpowiedz:) jeszcze mam pytanie o te podkłady dream matte musse- one maja takie bardzo jasne odcienie?? ktos moze wie??

firewell - przepraszam nie wiedziałam ze to ty :) A te podkłady maja tez jasne odcienie :) malina1982 - nie maluj ich jasnymi koloramy ani blyszczacymi, uzywaj matowych ciemnych kolorow, tj. brazy, butelkowa zielen, fiolet, zloty, miedziany. Pod samymi brwiami uzywaj tylko jasnych cieni, mozesz malowac grube kreski na gorne powiece i troche ciensze na dolnej :) oczy nabiora lepszego kształtu gdy pomalujesz je wydluzajacym tuszem :) Zaraz poszukam jakies fotki ale podaj meila to ci wysle :)

Madziutka chcę Ci tylko przypomnieć o wysłaniu mi zdjęcia na maila? Pozdrawiam Cię serdecznie :)

Gość firewell
Madziutka, a czy ten podkład ( d. m. m.) jest kryjący ?? i czy sie nadaje do suchej, naczynkowej cery?? bo ja mam własnie taką :o

malina1982 - spokojnie rano ci wysle albo jeszcze za chwile jak nie zasne :) firewell - kochana siedziałam dzisiaj 40 minut specjalnie dla ciebie w drogeri i znalazłam ci kilka podkładow :) Lasting finish z Rimmela - kosztuje 25zł - dla ciebie kolor 200 Stay Matte tez z Rimmela - kosztuje 16zł dla ciebie kolor 001 cool matte tez z Rimmela - kosztuje 30zł dla ciebie kolor 103 Jeszcze z Eveline podkład Finish show - kosztuje 10 zł :) Wszystkie sa ładnie kryjace :)

hej mam prośbe i to wielką niedlugo mam studniówke i nie mam zielonego pojęcia jak sie pomalować.... mam czarne wlosy, dość ciemną karnację brązowe oczy, male usta.. suknia będzie bordowa w odcieniu czerni poglabyś mi pomuc??? prosze.... bylabym bardzo wdzieczna..:(

Gość firewell
Madziutka dzieeeeeeeeeki 🌻 🌻 🌻 znajac mnie wypróbuje wszystkie po kolei :)

firewell - zebys nie zbankrutowała :) koksiara9 - hmmm moze byc przydymione czarne oko lub łaczone bordo z czernia na oczach do tego tusz z brokatem i lekki puder :) wysle ci na meila przykłady makijazy

dzieks;))) skorzystam napewno z czegos;))) ta ostatnia najbardziej mi sie podoba;))) heheh lece wyprubować buźka;) ;***

kajka21 - odpisałam na twojego meila :) a jeszcze co do poprawy humoru moze jakis ładny ciuszek w zywych kolarach :)

koksiara9 - jak sie pomalujesz wyslij fotke jak mozesz :) chce zobaczyc jak to na kims wyglad :D