Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madziutka

PRZYSZŁA WIZAZYSTKA/STYLISTKA - POMOGE, DORADZE!!!

Polecane posty

Gość magda89
czy ktos moze mi powiedziec jak namalowac kreske na gornej powiece,zeby ladnie wygladala

Gość Troczek
Madziutka, chcialabym abys napisala, jak laczyc w makijazu roz i brazer, tzn czy brazer hojnie na policzki, a roz na kosci policzkowe? czy roz na kosci a braz pod? i czy brazer rozswiatlajacy i matowy stosuje sie w tych samych miejscach?

Gość Troczek
normalne slowo system odczytal jako brzydkie ;-) chodzilo mi o brazer na cale policzki a roz tylko na kosci policzkowe

magda89 - moja imienniczko :) -> kreska powinna byc cienka przy samych rzesach :) a jak masz sprawna reke to mozesz malowac tez miedzy rzesami oko bedzie wtedy wyrazniejsze :) ale uwazaj nie wydłub oka ;) Troczek -> brazer idzie na policzki a roz na kosci policzkowe.O ile nie masz duzych \"pyzow\" :) brazer rozswietlajacy idzie w okolice kosci policzkowych a matowy na reszte.ale nie radze ich łaczyc bo daje dziwny efekt

Jezeli ktoras byłaby chetna mi pomoc, mam do wypełnienia 9-pytaniawa ankiete, ktora potrzebna jest mi do pracy zaliczeniowej :) ankiete wysle na meila :) bardzo prosze o pomoc

Gość jak róż
hej! możesz mi doradzić, jaki kolor włosów wybrać? mam normalna karnację (ani jasna, ani ciemna), szaro niebieskie oczy, dosc ciemna oprawe, brazowe wlosy. bardzo chcialabym miec ciemne, najlepiej gleboki braz, albo czarne wlosy. co o tym myslisz? czy farbowac rowniez brwi na ciemniejszy kolor? mam niedlugo studniowke, czy mozesz mi polecic przy okazji podklad do cery mieszanej, srednio kryjacy, dlugotrwaly i naturalny? :> z gory dzieki!

jaki roz -> a moze pasemka jasno-ciemne z bezy i brazow? :) co do brwi musiałabym zobaczyc fotke - jesli mozesz to wyslij na mojego meila - madzia_0111@o2.pl :) a podkład dobrze kryjacy polecam Lirene :)

wszystko kwestia jak dużego krycia buzia potrzebuje, ale ja osobiście uwazam, ze Lirene ma bardzo mało tego barwinka i daje slaby efekt, naprawde dobrze kryjacy podklad polecam Revlon Colorstay, ktory takze jest bardzo wytrzymaly i cala impreze wytrzyma :)

Gość jak róż
ok, wysłałam fotki. czekam na pomoc. ;)

Gość jak róż
ah, zapomniałam dodać, że zdjęcie jest trochę nieatualne, bo teraz mam grzywkę , z której zresztą nie jestem zadowolona i ją zapuszczam. ale nie wiem, czy to coś zmieni w twojej opinii. ;) czkema. :)

Madziutko jesli mozna wysle ci swoje zdjecie na maila i powiesz mi co do mnie pasuje a jesli nie to mam niebieskie oczy ufarbowalam wlosy na winny braz (farby Schwarzkopf, Natural & Easy )nie wiem czy to dobry wybor naturalnie jestem ciemna blondynka czarne brwi jasna cera dziekuje z gory za rade