Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

CIĄŻA ...BRAK CIAŁKA ŻÓWTEGO, CO TO?

Polecane posty

jutro ide zrobić tę wyniki, z którymi pójde do innego ginekologa bo ten chyba jest przeciwny podawaniu hormonów, wogule dzis stwierdził że duphaston się daje starszym kobietom a nie w moim wieku:(i że to jest bez sensu brać sztuczne hormony,

Gość dolcegabbana82..
ech!!! tak właśnie czytam swoje wypowiedzi, jestem załozycielką tego tematu:) i jak sobie przypominam te chwile smutne, strach, niepewność:( Zmieniłam lekarza , to słynne ciałko żówtę było, tylko tak się schowało:) dostałąm duphaston, brałam do 12 tyg ciązy:) czuje się swietnie, ciąża prawidłowa , wyniki super. Dzienkiza wpisy dziewczyny:) właśnie wybieram się do ginekologa , dziś dowiem się jaka płeć:) Pozdrawiam goraco.

Gość readsa
gratuluje:)

Gość nadzieja 81
witam jestem tu pierwszy raz ale ku pokrzepieniu też jestem po usg dzisiaj mój bąbel ma 6 tygodni, dostałam duphaston od pierwszych tygodni też mam problem z tym małym żółtym draniem przez niego straciłam dwa bąble i miałam dwa zabiegi łyżeczkowania (do domu wychodzi sie po paru godzinach jak wszystko ok) dzisiaj modle sie żeby było ok ale zmieniłam lekarza i czuje że ktoś sie mną opiekuje mogę dać namiar na niego ale przyjmuje w wawie i rembertowie państwowo i prywatnie pozdrawiam i powodzenia