Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Ma艂y 162

Jestem niski i nie mam dziewczyny

Polecane posty

Go艣膰 xXXXXXXxxd
lol :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 MarlenaS pseudo Zdzichu
Jaros艂aw - we藕 sie ogarnij ja mam 184, wygl膮d niez艂y... i jak kazdy - jaki艣 problem by sie znalaz艂 w ka偶dym razie chcia艂em jedynie zacytowa膰 pewne powiedzenie: 'Jak jest kobieta 艂adna, to facet sobie reszt臋 jej zalet sam wymy艣li... ' przemy艣lcie panowie / chlopcy .. bo co艣 w tym jest ;) pozdro ma艂ych, 艣rednich i du偶ych jeste艣my przynajmniej r贸wni wobec prawa ( tu akurat rz膮dzi kasa hehe)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agus*
Moj misiaczek ma 21 lat i 161 wzrostu wiec raczej wiecej nie urosnie ja mam 166 no i co z tego???to nie wazne,nie obchodzi mnie to ze jest troche nizszy odemnie,bo to nie jest najwazniejsze;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lucaaaa
Hehehe...to rzeczywi艣cie misiaczek :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asiula....
Ja mam 180 i jako艣 chlopcy si臋 za mn膮 ogl膮daj膮.....a ch艂opcy kt贸rzy nazywaj膮 mnie tyczk膮 czy co艣 w tym stylu s膮 debilami......s膮 to zazwyczaj kurduple kt贸rzy mi zazdroszcz膮.....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jepca
sama jeste艣 debilk膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 satanistlady
Ja mam 172, a moj ch艂opak ma 170 a wiec jest troche wyzszy - gratuluj臋, czego ucz膮 teraz w szko艂ach?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rttrd
na pewno nie matematyki heheheha...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Rafa艂093
Ja za tydzien koncze 16 lat.Mam tylko 165Wkurza mnie to bo czesto s艂ysze jako takie do偶eranie ze strony ludzi,no ale co偶.Ale na powodzenie nie narzekam,troche mi 藕le z tym ze jestem niski.Ale dla mnie to nic takiego i jak ktos krytykuje niskich facet贸w a sam jest wysoki to debil itp.Np mi sie nie podobaja dziewczyny co maja po 180 raczej takie w granicach 170.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cl
Bo takie jest nasz spo艂ecze艅stwo, w wiekszo艣ci sie sobie podobamy ale czaimy sie 2 lata zanim sie we藕miemy do roboty i w efekcie 50% spo艂ecze艅stwa to single...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mala11102
Ja tez jestem malutka mam 155 cm ale to jako艣 nie przeszkadza kolesiom zazwyczaj ogl膮daj膮 sie za mn膮 tacy po 190 jacy艣 przypakowani owszem mo偶na sie czuc bezpiecznie przy takim ale ja wole ni偶szych

Udost臋pnij ten post

Spokojna g艂owa, nadejdzie i Wasz czas :) Ja mam 163cm, a m贸j ch艂opak jest mo偶e z 3 cm wi臋kszy ode mnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 istvan
temat ju偶 wygas艂, ale mimo wszystko 艂膮cz臋 si臋 z Wami w b贸lu ch艂opaki :( Mam 18 lat i tylko 167 cm wzrostu. Wygl膮dam jak ciota, bo jestem te偶 chudy...takiego 偶adna dziewczyna nie b臋dzie chcia艂a...nic tylko si臋 za艂ama膰 :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hahahahaah
cz艂owieku wi臋kszo艣膰 12 latek jest od ciebie wy偶sza no i pewnie m膮drzejsza bo jak by艣 by艂 cho膰 troch臋 m膮dry nie pisa艂 by艣 tego na forum moja rada taka zalej se robaka nie wiem no 偶al mi cie wogule 偶e si臋 tacy rodz膮 takie typowe wypierdki mo偶na ich butem zgnie艣膰 162 karze艂ku jeden id偶 sie utop haha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hahahahahaa
Naprawd臋 takie jest moje zdanie widocznie si臋 ojciec z matka nie przy艂o偶y艂 i wysz艂o takie ni to baba ni to facet jaja se obetnij wywier膰 dziur臋 mo偶e jako艣 nie poznaj膮 偶e艣 facet hahaha pewnie z penisa i tak po偶ytku nie ma oprucz sikania

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 4ujir
A艣ka masz racje lubie wysokie dziewczyny a ci co ci臋 nazywaj膮 tyczk膮 dok艂adnie ci zazdroszcz膮 traktuj ich jak ziemi臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 t艂iti
Ja mam 174-175 cm no i chuj :D (17,5 lat), jako艣 偶yj臋, cho膰 przyznam, 偶e ten niski wzrost te偶 mnie wkurza i do tych 180 cm chcia艂bym jednak "doj艣膰". C贸偶, jedyne, co mog臋 robi膰, to d艂ugo spa膰 (a to akurat lubi臋 :D) i pi膰 codziennie kakao (to te偶 lubi臋 i robi臋 :D) a jak nie urosn臋 no to trudno si臋 m贸wi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 t艂iti
Zrobi艂em dok艂adny pomiar i mam 175,5 cm. ;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anonimo
A ja mam mimo wszystko mam powodzenie u dziewczyn, poniewa偶 od jakiego艣 roku zacz膮艂em wierzy膰 w siebie. Tak poza tym to mam 180 cm wzrostu jestem szczup艂y i mam 艣rednio d艂ugie br膮zowe kr臋cone w艂osy. Nie przejmuj si臋 m臋偶czyzna ro艣nie do 21 roku 偶ycia. M贸j wujek r贸s艂 jescze w wojsku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vaaaa
Witam w tym temacie. Mam 14 lat i mam 147cm :( Dziewczyn臋 mia艂em,ale szybko mnie rzuci艂a ze wzgl臋du na wzrost. Te偶 ze mnie si臋 艣miej膮,nabijaj膮 ale mam brata rok starszego zo ma 174cm i on jako艣 se radzi. Pozdrawiam i 偶ycz臋 szcz臋艣cia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kartofelek-kurdupelek
Ja mam dwadzie艣cia lat i metr pi臋膰dziesi膮t wzrostu. Dziewczyny traktuj膮 mnie najwy偶ej jak przyjaciela, dla ka偶dej jestem jedynie "uroczy". Nie rozumiem czemu utar艂 si臋 stareotyp 偶e wysoki m臋偶czyzna jest sexy a niski to kompletna 偶enada ;/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taa niedobra pupa
To jakie艣 instynkty z czas贸w jaskiniowych, kiedy wysoki facet by艂 lepszy - bo silniejszy, i m贸g艂 obroni膰 kobiete skuteczniej np. przed dzikim zwierzem, itp. Teraz to nie ma takiego znaczenia, ale pozosta艂o w 艣wiadomo艣ci. Ale zawsze mo偶esz zbierac wyd艂u偶anie metoda ilizarowa, jak jeste艣 m艂ody, to si臋 op艂aca jeszcze ci.

Udost臋pnij ten post

Nie wiem, czym si臋 przejmujesz. Widzia艂am par臋 dni temu na ulicy par臋, gdzie laska mia艂a conajmniej metr dziewi臋膰dziesi膮t wzrostu, a kole艣, z kt贸rym sz艂a za r臋k臋, tak z metr sze艣膰dziesi膮t. Skoro on sobie znalaz艂 lask臋, to ty te偶 znajdziesz. Musisz tylko pomy艣le膰 o jakich艣 swoich innych atutach, kt贸rymi zwr贸cisz na siebie uwag臋 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 HEHEH
mam 172 cm wzrostu jestem kurdupelek jestem zlewany przegra艂em zycie... nie mam dziewczyny mam 19 lat ale za to mam mn贸stwo czasu na picie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 173 MI艁EGO CZYTANIA 173
sorry ale mam kompleksy z tego powodu i to jak cho**ra...znaczy sie mia艂em teraz to leje na tooo nie mam dziewczyny nigdy nie mia艂em co wiecej nigdy sie nie ca艂owa艂em ale to nie znaczy ze koniec pracuje,aktywnie spedzam czas a w wieczory gram w najnowsze gry na ps3 lub xboxsie 360 slim (mam kasy bo nie mam na szczescie okazji na zadn膮 dziewczyne wydawac takze moge miec najnowsze gry jejciu do tego piffcio i bajka) jestem fanem seri GOD OF WAR i czekam na 4 ods艂one tej czesci z playstation to rozpala mnie do ZYCIA (SUPER GRA CHYBA NIE SPA艁EM PRZEZ 3 noce a palce to plastrami musia艂em zaklejac) SZCZERZE sram na dziewczyny one mnie nie zauwazaja wiec ja to samo robie i nie ma co sie martwiec serio wole w weekendy pograc z przyjaci贸艂mi przy browarkach i pizze se zam贸wic niz byc pieskiem na skinienie jeszcze 3 lata temu nie dawa艂o mi to zasnac treaz mam zajebiaszczy TV playka jest super!!! xboxsa mam ze wzgledu na gry kt贸re nie wychodza na PLAYKE >Gear of War,fable i Forze,halo *mam 23 lata 173cm wzrostu inne wymiary tez ma艂o imponujace ALE SPE艁NIAM SIE W INNY SPOS脫B i wam tez radze bo na kobiete to nie liczcie przy wzroscie mniej niz 175 lubie gotowac chodze na si艂ownie jestem normalnym cz艂owiekiem uwielbiam towarzystwo innych ludzi (pub klub DISCO) lecz ze wzgledu na wzrost jestem nienormalnym(aseksualnym) dla kobiet jestem ich kumplem i to mi na dzien dzisiejszy wystarczy zupe艂nie serio pogodzi艂em sie z tym na nic wiecej nie oczekuje, poznam jakas mi艂a dziewczyne m贸wie sobie w duchu ok spoko nawet nic dalej nie zarywam bo wiem o co chodzi DZIEWCZYNY POWOLI ROBIA SIE PRZEREKLAMOWANE

Udost臋pnij ten post

aha i chcia艂em dodac ze mam doskona艂y kontakt z kobietami... z wieloma pisze rozmawiam na codzien lecz jestem kumplem i dobre to niz nic... :P

Udost臋pnij ten post

zreszta nawet nie chcia艂bym sie umawiac na te ca艂e ,,randki,, potem nawet wstyd dalej cos robic (imponujace rozmiary hehehe) dobrze jest jak jest i dobrze ze red tube jest jest oooo jessss

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marlenusia
ja mam 160 wzrostu a mam 19 lat :) i mam faceta 182cm ma wzrostu, i jestesmy szczesliwi i wzrost ani wiek nie ma znaczenia:) ja zawsze mialam kompleksy ze jestem niska a teraz to dla mnie atut:) male jest piekne:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 173
Wzrost dla kobiety nie jest wyznacznikiem atrakcyjnosci oczywiscie w pewnych granicach ;D jeszcze nigdy nie ocenia艂em wygladu kobiety po wzroscie co wiecej uwazam ze te nizsze sa bardziej atrakcyjniejsze i takie bardziej s艂odziutkie ;*oczywiscie kwestia gustu choc pewnie wiekszosc sie ze mna zgodzi ale nie o tym mia艂em pisac.... wzrost FACETA jest jednym z g艂贸wnych wyznacznik贸w atrakcyjnosci i nie ma co sie spierac z dwojga facet贸w zawsze ten fajniejszy bedzie wyzszy choc wiadomo zdazaja sie odstepstwa od reg贸艂y... na pierwszy rzut oka +10 do podrywu ma facet wyzszy kt贸ry mia艂 szczescie otrzymujac dobre geny wiekszosc kobiet wog贸le nie dopuszcza do rozmowy niskich i nie m贸wcie ze tak nie jest... aby cos zaiskrzy艂o no to trzeba porozmawiac ale wiekszosc ma cie w du**ie reasumujac>>> m贸j wzrost i moja atrakcyjnosc oraz powodzenie zarazem mozna por贸wnac do zwierz膮tka jakim jest paw..TAK W艁ASNIE PAW ! paw bez ogona jest g贸wno wart艂 i tyle... i nic nie wyrwie w swiecie zwierzat:P:P:P dorodny paw (podrywacz) ma piekny ogon kt贸rym wabi p艂ec przeciwn膮( oczywiscie nie tylko p艂ec przeciwna jak juz wczesniej wspomnia艂em zdazaja sie wyjatki ale tego zglebiac nie bede hihihi) dorodny mezszczyzna ma 180 wzrostu i pomijajac kwestie powodzenia ma cos takiego co mu zazdroszcze... moze sobie kupic ciuchy jakie chce nie musi skracac spodni co ja heh musze bardzo przestrzegac chcia艂bym sobie kupic takie spodnie skejtowskie ale no prosze zal bogato by na mnie leza艂y KIESZENIE DO KOLAN co to za mezszczyzna co nawet zar贸wke ciezko mu wkrecic z krzese艂kiem bo nie moze siegnac ah szkoda s艂贸w :P jestem pawiem bez wabiacego pieknego ogona tak w艂asnie postrzegaja mnie kobiety...dziekuje dowidzenia dobranoc;D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 173
...nie wygad lecz osobowosc iiiii W艁ASNIE DZIEKI SWOJEJ OSOBOWOSCI I CHARAKTERZE MOGE ZOSTAC KUMPLEM DLA DANEJ KOBIETY bez atrakcyjnosci fizycznej (wabika) jestem w艂asnie dzieki tym cech膮 przyjacielem ? noom kims takim z kim sie fajnie spedza czas ale sie z nim nie kocha :P;P:P od tego sa pawie z ogonami... dla tego pawie bez ogon贸w maja GRY i inne formy spedzania czasu :D:D;D

Udost臋pnij ten post