Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Różżżżyczka

Co byście Kobietki zrobiły....

Polecane posty

Gość Różżżżyczka

Chłopak po 2 latach Cię zostawia, bo twierdzi, że to nie to, że nie pasujecie do siebie i nie ma miłości z jego strony. Ty chlipiesz co noc w poduszkę, bo kochałaś i czujesz się bardzo zraniona. Przychodzi czas, że zaczynasz zapominać (przyjaciele stanowią tu pewien filar). On znowu zaczyna się odzywać, pisze sms-y, że nie potrafi tak bez żadnego kontaktu, że potrzebuje przyjaciela i było mu źle przez ten cały okres kiedy milczałaś i powiedziałaś 'żegnaj'. No i tak piszecie do siebie sms-y, on dzwoni co drugi dzień od dwóch miesięcy. Prosi o spotkanie no i Ty się zgadzasz. Tobie już przeszło (przynajmniej tak Ci się wydaje)...jak zachowywałybyście się na takim spotkaniu? jak pokazać mu co stracił?

Gość candywoman
jw. do tego bądź radosna, usmiechnięta, skup sie na sobie nie na nim

Moim zdaniem chce sprawdzić, czy dalej Ci na nim zależy. Może szukał laski lepszej niż Ty i nie znalazl? a teraz sie ocknal? Ja bym nie dała mu wrócić - bo jesli zostawil raz, zostawilby i kolejny!

ja bym sie nie spotykala,po co nie jestes pewna czy Ci przeszlo,a co jak uczucia odzyja w Tobie?a on znowu pobedzie z Toaba a potem znowu Cie rzuci,nie spotykaj sie znim zacznij nowe zycie a on niech sie meczy jak glupio zagral Ty tez przez niego wiele wycierpialas,jak facet ma arz watpliwosci co do tgeo czy kocha to nie wroze dobrze zwiazkowi 3maj sie

Gość lily allen
tak powinnas zrobic jak Lily Allen w piosence Smile polecam tekst i teledysk tak powinnac sie wlasnie zachowac...

Gość Różżżżyczka
Dzięki, ale tak czy inaczej ja nie mam zamiaru z nim być :) 2 razy nie wchodzę do tej samej rzeki i tyle :)

Gość lily allen
obejrzyj koniecznie ten teledysk i tak mu zrob...

Gość Różżżżyczka
Teledysk fajny to mogę przyznać, no ale aż taka wredna to ja nie jestem...hehehe...bez przesady :P

Gość Różżżżyczka
A to co? Pseudo Love Parade in Poland? :D

hop siup siala lala:).. pokaz dres! no jak, to bylo spotkanie dzieci z jednej szkol w warszawie z prezydentem oraz konsulem z jamajki

Gość Różżżżyczka
Bez kitu...Polacy to jednak mają pomysły...hehe ;)

Ja należe do tych bardzo wrednych i bym się na koleśiu bardzoooo zemściła!!!!Niech żałuje że w ogóle się urodził!!! Idz na spotkanie ale w nowych wystrzałowych ubrankach zrobiona na bustwo...Póżniej bym się z nim umówiła na impreze i poszła z innym a tak żeby cierpiał...(tylko lepiej żeby ten drógi był silny hehei żby o tym wiedział)

Ale za co zemsta? Za to, że przestał kochac? Nikogo nie mozna zmusic do uczuc, i kochanie to nie obowiazek :/

sluchaj. koles cię zranił. jak masz mało znajomych i uważasz, że on moze nim się stać, ok, ale nikt nie jest niezastąpiony, szczególnie eksfaceci, nie wiem po co utrzymywac z nimi kontakt. chcesz się zemścić - olej go. urwij kontakt. powiedz, że nie masz czasu dla niego, bo masz swoje życie poza nim. tylko to zadziała na faceta. jakies gierki, udawanie...jak to głupek, to może się nabierze, ale to byłas z głupkiem? i po co tracic czas na gierki z głupkiem? a jak by ci już przeszło, to bys tutaj nie pisała o tym, tak myślę. dla własnego spokoju olej sprawę, bo sie wplączesz w cos, jak to kobita.

pokazałabym mu jaka jestem szczesliwa:) a niech go krew zaleje:)

Gość szreciątko
moj były facet tez odszedł kiedys odemnie bo byłam za dobra na odchodne powiedział ze i kota mozna na smierc zagłaskac ,wziełam sobie jego radye do serca i jestem teraz niedobra suka ;)

Gość szreciątko
Turquoise-🌼;)