Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wazne wazne wazne

Wypadanie wlosow

Polecane posty

Gość wazne wazne wazne

Mam problem z wypadaniem wlosow:) Zawsze mialam grube i mocne no i geste ale od suszenia suszarka a robie to codziennie bo musze mam rzedkie i oslabione:( co poradzicie??

Gość carrbonarra
dermatologa. moj mi zapisal calcium panthotenicum, wit. a+e, zincteral, plyn do wcierania apteczny i loxon - rowniez do wcierania, ale wieczorem. poza tym kazal jesc brzoskwinie, rzucic palenie, zdrowo sie odzywiac, unikac stresu, nie nakladac zadnej chemii na wlosy, myc szamponem seboradin i zostawiac same sobie. pomoglo. po jakichs 3 miesiacach przestaly wypadac i rosna nowe :)

a ja uzywam szamponu dove, hair fall control i biore biotyne to jest wit. h niezbedna w pielegnacji wlosow...poza tym slyszalam od mojej klientki ze super jest szampon z nafta kosmetyczna do kupienia w aptece, prawdopodobnie rewelacja, wlosy zaczynaja gestniec, sa mocne i rosna nowe cebulki...a to wazne przy zadkich wlosach...

Gość Siuup
Przede wszystkim to zacznij używać odżywek które chronią przed wysoką temperaturą. Czy to przed suszeniem czy też prostowaniem to jest niezbędna odżywka aby nie niszczyć włosów. A Później na badania do trychologa który dobierze odpowiedni odżywki aby zregenerować włosy :) https://www.youtube.com/watch?v=dxU4g21YEuI