Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dareczek---23lata

Dzisiaj się rozstałem z dziewczyną i chyba dobrze. Najgorsze jest to że mam....

Polecane posty

Gość Dareczek---23lata

2 bilety na sylwestra do klubu za 700zł i nie będę miał z kim pójść:( Sam nie pójdę, a jak się zmarnują.... nie chce żeby się zmarnowały. Chce się dobrze bawić w sylwestra. Tylko jak to zrobić?

Darek łącze się z Tobą w bólu z powodu tych 700 zł :( ale jednocześnie gratuluję rozstania, prawdziwi twardziele są sami :)

Gość Dareczek---23lata
Z kolegą na pewno nie pójdę:) Wyżaliłem się przyjaciółce (dziewczynie mojego dobrego kumpla) i ona powiedziała że chętnie mi będzie towarzyszyć. Sama siedzi bo jej chłopak jest w innym mieście w pracy i nie będzie go na sylwka. Miała iść do jakiejś koleżanki, ale mówi że wolałaby ze mną. Sam nie wiem, nie podoba mi się to. Może się to nie spodobać mojemu kumplowi, powiedziałem że się zastanowię.

Gość Dareczek---23lata
Dla ścisłości to ja ją rzuciłem!!

Gość hooliganka80
no to masz malutki problem,trzeba było rzucić ją po imprezie i jeszcze wykorzystac co by sie kasa sa bilet zwróciła.

Gość Dareczek---23lata
Znam go i wiem że on tym zazdrośnika.... najbardziej by chciał żeby ona w domu siedziała. Namawiała go długo żeby pójść do koleżanki, a na tym sylwestrze oprócz niej mają być 3 baby. Jak bym go o to zapytał pewnie by mnie znienawidził:(

Gość czy wszyscy ludzie
na tym forum mają 23 lata?????????????

Gość Dareczek---23lata
Niby jak mi by się miała kasa za bilet zwrócić? Nie żartujcie sobie..... Zastanawiam się nad tą koleżanką, ale nie wiem. Dziwi mnie że ona wogóle to zaproponowała...

to kolejne potwierdzenie, że posiadanie kobiety jest na dłuższą metę zbytnim obciążeniem dla domowego budżetu

Tamari - jeśli jesteś kobietą to masz Ci się oświadczam :) robaczek, Scarlet - dajcie wizje, dźwięk cokolwiek :)