Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poradzcie prosze

Widzialam meza kolezanki z inna

Polecane posty

Gość nie zastaw sie aby postawic
I umow sie z nim na osobnosci,nigy nie podchodz do niego jak bedzie w towarzystwie tej innej pani,bo wyjdziesz na idiotke

Gość Poradzcie prosze
Ja wyjde na idiotke???? A ON?!

Nie bałabym sie usłyszec prawdy,tylko nei lubie jak ktos mi sie wpeprza wzycie,nie wazne czy to przyjaciołka czy rodzina...Takie sytuacje rozwiazuje sie same

Gość do tych co moiwa zeby sie nie
Ciekawe kto by tu wyszedl na idiote/idiotke Wpieprza w zycie, jasne lepiej zyc w slodkiej niewiedzy to eliminuje potencjalne problemy

Ci Ciebie obchodzi On,to nei Twoj maz ,mwiec nei przezywaj tak,Postap tak jak Ci pisałam,umow sie na osobnosci z mezem przyjaciołki,powiedz mu co myslisz i tyle i on w tedy zadecyduje swoim i zony zyciem a nie Ty.Nie mas zprawa mieszac sie w zycie kogos.,bo do cholery to nei Twoje zycie.

Gość aggi....
A ile oni sa po slubie? Jakie są relacje, dobrze im razem?

Gość Poradzcie prosze
Z niego jest taki kretacz i oszust,ze nawet jakbym mu zdjecie pokazala (ktorego oczywiscie nie zrobilam) to by mi wmawial ze to jego sobowtor albo fotomontaz :o

Gość aggi....
Ja bym powiedziała, chociażby po to zeby miec czyste sumienie. Skoro to twoja przyjaciółka, to na 100% bym powiedziała. Jak sie bedziesz czuła gdy prawda wyjdzie na jaw i okaze sie , ze naweyt ty nie otworzyłas jej oczu wczesniej.

Gość Poradzcie prosze
aggi - przed slubem byl dym ze o rany , bo plotki byly ze on ja zdradza , ale potem jakos sie wykrecil. Sa razem 7 lat , on byl jej pierwszym facetem , po slubie rok. On klamie , wyjezdza z kumplami na "szkolenia" ale zawsze mu ktos tylek kryje. Jej rodzice byli przeciwni malzenstwu. On to taka gwiazda w towarzystwie , ona swietna dziewczyna.Ladna , zadbana, inteligentna.

Gość Matyldas
a ja na Twoim miejscu umowiłabym sie z nim i spytała jasno, czy on jej o tym powie czy Ty masz to zrobic?!! to przyjaciółka, która czułaby sie zdradzona przez Ciebie, gdyby wiedziała, ze Ty wiedziałaś...miałam taka sytuacje i tez mi bylo ciezko, ale wlasnie tak powiedziałam mezowi swojej przyjaciółki i wystraszony powiedział jej wszystko..niby nie powinnas sie mieszac, ale ja tez na jej miejscu chcialabym wiedziec niezaleznie od sytuacji..to, ze ma dupe do bzykania nie usprawiedliwia go, bo zona mu nie dala gdyz jest w ciazy. Bzdura i taki facet powinien poniesc konsekwencje!

Jezli przyjaciłka tyle razy dowiadywała sie o Jego jakichs zdradach i ejst z NIm nadal to widocznei chce z NIm byc ,wiec nei mieszaj sie w to kobieto,bo naprawde nei Twoja sprawa

Gość aggi....
Ja bym razem z nia przeprowadziła sledztwo, jak jest dziewczyna madra, to sama by jemu udowodniła, gorzej jesli jest wpatrzona w niego i tylko jemu wierzy.

Matyldas,autorka nei mzoe powiedziec mezowi przyjaciłołki,ze albo on powie o tym zonoei albo ona ./Autorka moze tylko m.p powiedziec,ze nie podoba Jej sie zachowanie meza p.i tyle a co maz p.zrobi to jest to tylko wyąłcznie Jego sprawa nie autorki

Po co przeprowadzac sl;edztwo :-) jezeli przyjaciołka autorki chciałaby naprawde udowodnic mezowi zdrady to sama by poprosiła autorke aby Je w tym pomogłą.Czy nie widzicei,ze przyjaciołka autorki chce zyc tak jak zyje z eswoim mezem .

Gość Matyldas
a ja wlasnie tak zrobilam, bo wiem jaki maz mojej przyjaciołki to skur..ciekawe czy Ty chcialabys zyc w niewiedzy i byc rogaczem! poza tym sama jestem z rozbitej rodziny, i moja Mama potrafiła zostawic mojego ojca z trojka malutkich dzieci i chwała Jej za to! nie chcialabym miec ojca kur..arza, tyle

Gość Poradzcie prosze
Ona dowodu zdrady nigdy nie miala. Byly plotki ale nie udalo jej sie go nigdy zpalac na fakcie , bo kasuje smsy itp.Ona mi kiedys powiedziala,ze gdyby miala wtedy dowody to by za niego nie wyszla pomimo tego,ze go kocha. Jego wyjazdy tez sa nie sprawdzenia,bo zawsze go ktos kryje.

Matyldas,jedne kobeity chca wiedzeiuc ,inne nie chca.Wydaje mi sie,ze przyjaciołka autorki nei chce wiedzeic,bo jakby chciała to na pewno juz by z mezem nei była,bo ejzeli Ona ja od tak dawna z roznymi paniami zdradza to ona by do tego juz dwano doszłóa i kom\pneła go w dupe.Jej widocznie jest dobrze tak jak jest ,wiec autorka nie powinna sie mieszac,trezeba było za wszelka cene przed slubem udowodnic ,z eja zdradza a teraz za przeprodzeniem"morda w kubeł"nei wasze zycie

Gość aggi....
Nie nie widzimy, bo ona jej jeszcze nie powiedziała, a skąd wiecie jak zareaguje tak dziewczyna, moze faktycznie otworzą jej sie oczy, albo chociaz zacznie cos podejrzewac i wkoncu sama znajdzie dowody zdrady.

Gość Matyldas
Spotkaj sie z nim i powiedz, ze wiesz, bo widzialas..zobaczysz jego reakce i ewentualna skruche, w co wątpie..postaw sie na miejscu przyjaciółki i sama zdecyduj czy jej o tym powiedziec.

autorko to Ty nei widzisz,ze przyjaciłoka sie domysla,z eja maz dradza i jakos na to nie reaguje..jezeli eni reaguje to po prostu chce z nim byc i tyle ,wiec nie wspominaj Jej o tym co widziałas a spotkaj sie z Jejmezem i powiedz,ze jest chamem i tyle.I nic wiecej w tym kierunku nei rob

A pzoa tym od donoszenia sa prywatni dedektywi :-)_

Gość aggi....
dziwi mnie takie podejscie "nie mieszaj sie, to nie twoja sprawa" przeciez autorka nie chce zrobic nikomu krzywdy, nie chce nagadac bzdur zeby popsuc komus zycie, tylko czysta prawde.

Gość poradzę swoim życiem
Mój mąż miał romans jak byłam w ciąży. Nikt mi nie powiedział mimo, że wiedziały 3 dobre koleżanki. Ale dowiedziałam się 2 miesiące po porodzie i uważam, że dobrze się stało, że się dowiedziałam. W ciąży taka informacja mogłaby się źle skończyć, ale potem mimo iż było ciężko to dobrze że się dowiedziałam Oczywiście się rozwiodłam.

autorka nei chce nikomu zrobic krzywdy ,ale chce sie mieszac w czyjes zycie i tyle .Niech sie zajmie swoim i bedzie dobrze.Dopiero jakby kolezanka zaczeła wspominac o tym,ze jej maz chyba jednak kogos ma to autorka mogłaby mimochodem powiedziec,ze keidys,gdzies widziała go z jakas pania ale nie wie co ich łaczy i tyle.

Gość poradzę swoim życiem
A co z prawem żony, żeby mieć wybór - chce takiego faceta czy nie? Wychodzi, że tak naprawdę go nie zna. A jeśli on ją zdradza tzn że w małżeństwie jest źle i z czasem będzie gorzej. A ona straci przy nim tyle lat.W imię czego? Większej pewności że to frajer?

Gość 165centymetrów
POWIEDZ PRAWDĘ ŻONIE dlaczego? bo na razie jest zdradzana i oszukiwana tylko przez męża jeżeli jej nie powiesz - zdrada i oszustwo będzie podwójne przyjaciółka też może zdradzić i oszukać - w tym wypadku - milcząc poza tym to pewnie mloda dziewczyna i będzie miała szansę na ułożenie sobie życia z kimś kto nie będzie jej walił po rogach w publicznych miejscach na oczach znajomych pzdr

Jezli zona juz od 7 lat wiedziała,z ejej maz moze nie byc wierny,to chyba do zony nalzey udowodnienie meowi winy a nie musza udowadniac tego przyjaciołki czy inne zyczliwe osoby>jezli zoinie zalezałoby naparwde na tym aby meza złapac na zdradze to moge sie załozyc,ze zatrudniłaby dedektywa i udowodniłąby zdrade.Widocznie zona wie ,domysla sie ale nei chce zmieniac swojegoz ycia i tyle

Gość byle jaki dzien
ale wy jestescie mocno popierdoleni.... tak tak niech kazdy wie ze on zdradza ja i niech kazdy trzyma morde w kubel... a po 35 latach ona sie dowie, ze on ja zdradzal znam taka sytuacje , znajoma mojej siostry byla zdradzana i kazdy o tym wiedzial tylko nie ona jedna i tak trwalo to z 10 lat dziwie sie mojej siostrze ze jej nie powiedziala ja bym chciala wiedziec, ze facet mnie zdradza i bylam raz niemalze w podobnej sytuacji moja przyjaciolka widziala mego exa z inna jak sie caluje, bardzo to przezylam, roztslaam sie z nim, 4 lata dochodzilam do siebie ale przyjazn moja nadal trwa, to ona mnie pocieszala po rozstaniu i wiem, ze moj ex zdradzal mnie na potege z innymi, mam dowody ona uratowala mi tylek bo nigdy bym sama sie nie domyslila, dzikei temu jestem wnowym super zwiazku i jestem wdzieczna mojej przyjacoilce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość byle jaki dzien
i tylko glupie niedojrzale kobiety moga sie obrazic za taka wiadomosc, ja bym poszla do oltarza na kleczkach w podziekowaniu ze mam takich przyjaciol ktorzy nie patrza na to jak facet sie pieprzy na boku tylko daja mi do zrozumienia ze cos jest zle

Nie wiem jakie jestecie kobiety,ale ja wiem jedno,jakbym maiął podejrzenia co do swojego faceta i nei podobałoby mi sie to ,to za wszelka cena chciałabym udowodnic jemu zdrade i mysle,ze kazda z Was tez by tak postapiła,ale jest jedno ale,trzeba tego chcec,bo jezli ktos cos przeczuwa,a nie chce nic w tym kierunku zrobic to widocznie chce zyc tak jak zyje,wiec wtracanie sie w czyjes zycie,beda przyjaciołka czy nawet bliska rodzina nic nie daje bo zona i tak wybaczy mezowi a osoba wtracajaca ise straci przyjaźn,predzej cxzy poźniej,bo np.maz zacznei wpływac na zone aby zona nie widywała sie z przyjacio9łka a zona nei chcac stracic meza postapi jak oon chce.