Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i co teraz powiecie ha

Czy widzieliscie kogos z kafeteriuszy? Czy moze podają jakiejs bledne inf o sobi

Polecane posty

jak wyzej ... zastanawia mnie taka rzecz ... np jakies przyjacioleczki na forum caly czas zakladaja tematy na ktorych sobie trajkocza a tak naprawde nei wiedza z kim gadaja.Jedna mzoe okazac się starym pedofilem a druga babcia na emeryturze:O Widzieliscie kiedykolwiek z kim gadacie?

Kogo na przyklad ? :O

Gość poprostupoprostu
a jak sie nie podoba można tu powstawiac linki do zdjec i popatrzymy kto jest kto :)

Jestem ciekawa najbardziej jak wygladaja stali bywalcy :O typu .... ten JUrek, pedro, i jakies laski co się uwzieli kiedys wszyscy na nie :O Albo Lusesita albo ladacznica. Jak macie to dawajcie linki

A kogo widzieliscie? Janie dam swojej fotki, bo po pierwsze nie mam, a po drugie mam komplesy ... co tu gadać nie jestem zbyt urodziwa ... Ale zastanawiam się czy te wszystkie stale bywalczynie i bywalcy są rownie piekni jak zarozumiali

Gość eurolux
Jarek jak go tu nazwałas Jurkiem:P jest w realu fajnym kolesiem zabawnym i inteligentnym:) tylko tutaj zgrywa takiego .... prostaka:p sama nie wiem po co:O a z wygladu jest całkiem przystojny ale to kwesia gustu:) miał swego czasu link do swojej fotki:)

i co teraz powiecie ha .....byś się zdziwiła jak np ja wyglądam :P

\"Ale zastanawiam się czy te wszystkie stale bywalczynie i bywalcy są rownie piekni jak zarozumiali \" Jeśli chodzi o mnie.. To oczywiście że tak:D:classic_cool:

Ja mam zdjecie na fotce i nawet bym pokazala, ale jak widze topiki, gdzie naprawde piekne laski zostaja tu obsmarowane, to co dopiero ja :o

mi tam jest po pierwsze: wszystko jedno jak wyglądają, grunt czy fajnie mi się z nimi gada :) a po drugie: jak to komuś do szczęścia potrzebne ( w co wątpię;)) to mogę dać link do moich zdjęć, nie mam nic do ukrycia, wyglądam jak wyglądam i tyle

Gość oni maja profile
na fotce, jarek mial w stopce kiedys, poza tym ktos kiedys dal linka do profilu delicious, ale ne wiem czy za jej zgodą :P

Gość eurolux
znam:D ale tylko kilka razy z nim rozmawiałam:D bardziej znam jego kolegow którzy bardzo dobrze sie o nim wypowiadaja:)

Gość eurolux
widziałam fotke delicious i wg mnie to bardzo ładna dziewczyna:D chyba za jej zgoda:) tzn wiedziała ze kazdy zna ten adres i nie miała nic przeciwko:)

Ja widzialam Jarka :D i baardzo mi się sposobał :D A moje zdjecie tez tu gdzie krązylo :P ale to nie ja je wkleilam :D Poprostu ... nie pomyslalam i wpisalam Jarusiowi komentarz na fotce :P eurolux -> 🌻 dziękuje :)

Ja widziałem tylko jednego takiego ... co się nazywa Ratchet :D PrettyInScarle - you are pretty ? (domyślam się) ;)

w sumie parę kiedyś widziałam przy okazji wątku o fryzurach :)

Gość A kogo widzialas
i jak wrazenia? Bo cos w tym musi byc ze na kafe siedzą ludzie z kompleksami i brzydcy :P skoro nie maja nic innego do roboty :D

ja nie mam kompleksów, akceptuje siebie taką jaka jestem :) a zdarza mi się tu siedzieć :)