Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

angeliczka17

KOPENHASKA!!!! START 1STYCZNIA2008!!!!!!!!

Polecane posty

wpadł brat na kawkę i od progu :))ale ty schudłaś po twarzy bo reszta ukryta w bluzie i spodniach hehe wiec sa wyniki malutkie ale zawsze jakieś:))w niedziele pojadę po wagę i będę miała jasność:)) czy tylko ja mam takie odczucia czy ten trzeci dzien jest faktycznie buuuu jeżeli chodzi o jadłospis:)) kobietki powiedzcie co z tym twarożkiem na jutro pytałam gdzieś wczesniej

hej dziewczyny wlasnie zjadlam jogurt uff ledwo go wcisnełam a jeszcze zostało mi jajko i marchew i sałatka owocowa Niewiem czy dam rade bo czuje sie full Myśle ze żołądek sie troszkę skurczył haha Twarożek zjadłam zwykły \"wiejski serek\"

A mi waga w miejscu stoi:( Narazie tylko 5 kg w duł poszło, ale to 1 dnia no i trochę drugiego:) Ja dzisiaj jakoś za bardzo głodu nie czuje:) Już zjadłam sobie dzisiaj banana i pomidora:) ale szpinaku nie miałam siły bo mi się nie dobrze zrobiło jak zaczęłam jeść:( Boziu jak mi się chce kiełbaskę zjeść:) no ale może wytrzymam:)

Gość sokowciag
a ja uwielbiam zielona herbate:) najbardziej z opuncja figowa albo z imbirem:D sprobujcie!!

a mam pytanko Ta ryba co jutro jest w programie, to ile ma jej być?I jaki gatunek?Upiec czy ugotowac ją? :P

Ja kupiłam pangę, usmażę ją na patelni bez teflonu, ale nastepna będzie pstrąg.

Sorry ze sie wtracam, ale panga na kopehaskiej? to jedna z tłuszczych ryb.... no i kiełbasa to raczej nie jest to samo co plaster chudej szynki...

witajcie dziewczynki wrocilam do was:) oczywiscie trzymalam sie dietki i ojciec tylkko sie dziwil czemu nic nie jem:Pwaga pokazuje 2 kg mniej:P:P

Gość sokowciag

Gość sokowciag
juz wszystko zjedzone:) jeszcze 2h pracy i potem walka ze soba zeby nie ulec pokusie kolezanek:(

Gość Pudelkowa
Wydaje mi się, że panga jest odpowiednia . Wcale nie jest taka tłusta i jest wręcz jedną z najmniej kalorycznych ryb. Zobaczcie same : http://www.jedzdobrze.pl/tabele/food,1986,ryby__panga__swieza.html Mam nadzieję, że link zadziała. Swoją drogą, zjadłam już dziś kolację, zaczęłam się czuć głodna tak wcześniej, teraz pozostała mi tylko woda.

zjadłam szpinak bo znowu sobie dziś zamieniłam kolacje z obiadkiem teraz czeka mnie jeszcze owoc a pomidor wywalam:) owoc heh postawiłam na grejpfruta czerwonego lubieeeeeeeee i dziś postanowiłam sobie zaparzyć miętową herbatkę :))do tego woda ja wypijam kolo 3 litrow dziennie powiem wam ze jak na trzeci dzień nie jest tak zle głód do południa mi dokuczał ale później już oki:):)

Gość Klarisa86
Hej dziewczyny! Mam do Was pytanie- co zrobicie po zakończeniu diety, czy będziecie stosować inną by utrzymać wagę, macie sposoby by po diecie kopenhaskiej uniknąć efektów jojo?

Hey, i za mną 3 dzień. I teraz tylko woda już. Jakoś przetrzymam, ale ciężko jednak zimą jest chudzić się:(

dziewczyny--nie wolno zamiast szynki kiełbasy!! i najlepiej dorsza albo pstraga, ale jak sie zje pange to chyba nic takiego sie nie stanie:P ale ja jem dorsza żeby było tak jak trzeba:D u mnie juz koniec 3 dnia:D jutro to dopiero bedzie wyżerka:D juz sie nie moge doczekać:P

Dziewczyny damy rade:D dzis jest najgorszy dzień:P juz jak ten przetrwamy to bedzie z górki:D aha..ja po kopenhadzkiej przechodze na II faze sb, lubie ta diete, jest spoko:P

dobra, ja juz prawie po pracy:p no to dziewczyny 3 dzien za nami:D

Gość Pudelkowa
Jutro mój 5 dzień, na wadze jest jakieś 3 kg mniej, może 3,5... Dziś dokuczał już mi głód, ale dałam radę, Naomiast boję się jak wytrzymam jutro- na śniadanie sama marchewa :/ a dla mnie kawa z rana to już rytuał :(

dasz rade!!!! ja juz mykam spać bo późno strasznie a ja jeszcze nie w łóżku:/

Gość kafffee
hejjjj dziewczyny:)zaczynam od poniedzialku z wami:)waze 56,5 teraz a daze do 49. mam 164, 20 lat. moje postanowienie noworoczne to schudnac i rzucic palenie a jak troszke cieplej sie juz zrobi to biegac. mam nadzieje ze na tej diecie zleci mi 4 kg to bede szczesliwa zawsze to cos na poczatek:)ciekawa jestem czy moge pic kawe zbozowa,a czy wy nie zujecie gumy na tej diecie?bo niby nie mozna

Cześć dziewczynki... I ja sie przyłącze, jesli oczywiście mogę;). Miałam zacząć diete od 1 , ale tak jakos przekładałam i przekładałam. Jak dzisiaj stanełam na wadze- to już nie przekładam :). Wiele podejśc miałam już do tej diety a raz tylko dotrwałam do konća, więc i tym razem może moja determinacja mi dopisze... Idę własnie po kawe:)))

witam nowe Dziewczyny!!! a wy stare wyjadaczki gdzie sie podziewacie?:p ja myslę ze kawe zbozowa można ale niech moze wypowiedza sie dziewczyny co juz kilka razy były na tej diecie:D u mnie własnie zaczął sie 4 dzień, lece po zakupy i do dzieła:D