Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

angeliczka17

KOPENHASKA!!!! START 1STYCZNIA2008!!!!!!!!

Polecane posty

Gość oliwka 23
witam ja jestem na diecie drugi dzień , na razie ok ale strasznie boli mnie głowa , a u was też tak był

idzie supero:Djuz prawie koniec 5 dnia i byłabym chyba naprawde głupia zebym teraz rzuciła diete, bo juz tyle wycierpiałam:D a jutro dzien 6 supero:D dziewczyny 7 dzien naprawde nie jest taki ciezki, mamy juz takie skurczone żoładki ze wsio nam ryba:D

oliwka--mnie za I razem tak, ale brałam witaminki w tabletkach i mi przeszło, tak organizm reaguje na brak cukru:D

Dziewczyny ja zdycham bo juz 3 dzien po 12 godzin, ide spac ale oczywiście dietka jak najbardziej do przodu:D ach..juz lecą spodnie w dół:D

koniec 5-ego dnia..to chyba najlepszy dzien,bo jest nawet sporo jedzonka.samopoczucie dobre,ale waga dzis stoi w miejscu.jutro kurczak-palce lizac...

Czesc dziewczyny Jakos słabo się dziś czuję cały dzień Niby był ten kurczak i w ogóle ale w głowie mi się kręci i jakas taka jestem nieprzytomna Jutro 7 dzień

Gość Reńka - Gienka
Nonemi a od kiedy to ty takie super diety masz ze jednego dnia chudniesz 1,5 kilo a szczegolnie po frytkach hehehehehehe lepiej juz nie wkrecaj walkow dla "biednych" dziewczyn bo niedługo nie bedą dały rady na klawiaturze klikac :P witaminki TAK ale nie dla kazdej dziewczynki hahahaha pozdro grubasku :D

ahhahahahahahaha Kto jest grubaskiem ten jest.. ale napewno nie ja:P.a fryteczki to ja napewno zjem ale za 7 dni i nocy:P

a gdzie ja napisałam ze w ciage jednego dnia schudłam 1,5 kilo?? o to to ciekawe jest:P proszę bardzo prosze --przytocz wypowiedz moja ...bo nie pamietam takiej sytuacji:P:P:P

no to mamy 6 dzionek:D ja juz po sniadanku, sączę kawkę:D dzis ostatni dzien w pracy po 12 godzin i jutro wolne, to sie cholerka w koncu wyspię:P

ju zteraz jestem padnieta a co dopiero po 12 godzinach:( ale jakos dam rade:P aha...waga dziś pokazała 4 kilo mniej:D:D:D

Gość Pudelkowa
Witam koleżanki :) Mamy zimę :) Ja już po kawce, 7 dzień. Na wadze mam mniej niż 68 ;) Jestem zadowolona. Mam nadzieję, że stosując po kopenhaskiej I fazę SB uda mi się dobić do mojej ukochanje 60, a może nawet mniej. Dobrze by było... Aha, 5 dnia tez czułam się dość słabo, mimo,że jest to dzien "dośc opbfity w jedzenie". Może to normalne. Dziś czuję się całkiem dobrze. Pozdrawiam Was i miłego dnia życzę.!

jesli chodzi o 5 dzien, to ja tez cos słabo sie czułam ale tylko iweczorkiem:P buziole, ja w pracy ale sie odezwe:D

I ja Witam, grzaneczka zjedzona kawke też sącze- delektuje sie nią bo ja uwielbiam;) Mnie od dwóch dni głowa boli- ale niestety mam bóle migrenowe - nie życzę nikomu:( Ja się nie ważę, chcę to zrobić dopiero na samym końcu diety-ale czy wytrzymam;)

witam w dniu szóstym:P:P:P moja kopenhaska nabrała innego znaczenia po zabiegu dentystycznym nic nie mogę jeść wiec żyje na kawie i jogurcie jakikolwiek gryzienie sprawia mi tak ból ze szkoda gadać:):):)

ja rowniez witam serdecznie.u mnie 6 dzien dietkowania.czuje sie dobrze,nie czuje glodu,bo jednak kawka wypelnia zoladek.na wadze kolejne 0,5kg mniej:)dzis poszperalam w swoich starych ciuszkach i wygrzebalam moje stare,ulubione niegdys spodnie,ktore byly za male...o dziwo pasowaly jak ulal!strasznie sie ucieszylam.poszly mi cm w pasie i w biuscie troche,uda tez jakby troche chudsze.juz nie mysle tak duzo o jedzeniu,a na poczatku diety mialam z tym problem,najbardziej ze slodyczami.dzis kurczak,a ja chyba ugotuje sobie tylko dwa udka,bo nie dam rady wiecej zjesc.

hhello dziewczyny:D u mnie zaraz obiadek i bedzie ok, ale ogólnie padam z nóg:( praca mnie wykańcza:D

Gość sokowciag
u mnie dzien 5:) nadal sie trzymam aczkolwiek wczoraj mialam powazny kryzys... robilam kolacje mojemu chlopakowi... i malo brakowalo a zjadlabym razem z nim:( jestem strasznie rozdrazniona na tej diecie... staram sie panowac nad soba ale i tak po glowie dostaje moj luby:/ latwiej byloby przez cala diete nie widziec innego jedzenia niz to co w jadlospisie... bede walczyc... mam nadzieje ze uda mi sie dotrwac...

dietka oczywiście oki--ciągniemy dalej:D zapał nie ustaje:D

soko---ja dlatego przed dietka opróżniam lodówke ze wszystkiego co najlepsze i zostawiam tylko to co na dietke:D to mi pomaga:D

Gość sokowciag
DZIEWCZYNY POLEGLAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :( OBJADLAM SIE PIEROGAMI i czekolada a zeby tego bylo malo..popilam napojem gazowanym!!!! chyba sie zabije!!!!!!!!!!:O!!

Gość Pudelkowa
Wiecie co??? straszne rzeczy sie dzieja!!!! Lezy przedemna paczka ptasiego mleczka..i... reka mi juz tam siega i jezyk lata-staje kolkiem!!!!! ZARAZ TO ZJEM!!!!!!!!! i to CALE!!! :O RATUJCIE!!!!!!!!!!!

Gość sokowciag
hehehhee ja nie poleglam i trzymam sie dobrze:) ktos sie za mnie podal i domyslam sie ze za pudelkowa rowniez nie jest to bynajmniej zabawne:( noemi pzdr

Gość Kobietka czyli ja
2 lata temu pociągnęłam wiosną tę dietę 2X wbrew "przykazaniom". Miałam straszne problemy z włosam i zębami... ale wytrwałam. Coś mi się porobiło z metabolizmem i teraz mogę wrzucać w siebie wszystko, nie tyję. Włosy i zęby wyleczyłam... tylko jednego mi żal, bo straciłam biust. A! Zrzuciłam 15 kg.

czesc dziewczyny dzis 7 dzien diety jak narazie dzielnie sie trzymam choc jedzenia mało

Cześć! A ja jestem dzis na 2 dniu i radze sobie zupelnie dobrze. Dziewczyny, czy na tej diecie można pić herbatke? Np. czerwoną?