Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aduu

ktora jutro spedza sylwka tylko z chlopakiem ??

Polecane posty

Gość lkklkklklkkk
i ja...

Gość aaaaaaafe
i ku*** ja

Gość agaciaaaaa
ja , drugiego z kolei.

Gość i ja tez
ja to juz trzeciego ;)

Gość jujjjjj
ja tez ale z obcym :O

Ja ide tylkoz chlopakiem do restauracji Tylko ciekawe jak bedzie bo nikogo nie bedziemy tam znali

Ja ide tylkoz chlopakiem do restauracji Tylko ciekawe jak bedzie bo nikogo nie bedziemy tam znali

Gość hehehahaaa
ja też ;) to już nasz 4 sylwester razem i tylko we 2

Gość aduu
a ja pierwszego , tylko ze nie idziemy do zadnej restauracji ..a w domu a pozniej , myslalam ze tylko ja tak mam :)

Lauscha ---> idę z facetem na domówkę ale będzie w kij naszych znajomych bo takie sam na sam w jutrzejszą noc szczególnie to jakoś mało atrakcyjne dla mnie :P :D

a my to wogóle mieliśmy 17 różnych propozycji i kurna nie wiedzieliśmy co wybrać :O

Gość beczkasadła
całe szczescie ze nie mam dziewczyny bo musialbym z nia pewnie gdzies łazić na jakies imprezy domowki:D:O

Gość candywoman
ja też :)

beczkasadła ---> taa lepiej siedzieć w domu i się przytulać ewentualnie pukać pod zajebiste hiciory puszczane w TV polskiej :O :P :P bo cóż innego można robic w sylwestra w domu ? :P

Gość hehehahaaa
hmm ja tam wolę sylwestra sam na sam, gdzie mamy dużo czasu dla siebie, nikt nie przeszkadza, w tle leci muzyka i tylko my we dwoje... powolutku, bez pośpiechu możemy kochać się wiele razy :) A w tłumie innych ludzi? nie lubię bawić się z innymi, kŧórym w głowie tylko picie i z przypadkowymi ludźmi. A znajomi?? hmm z nimi mogę bawić się we wszystkie inne dni w roku. Ale sylwester jest dla nas tylko :)

powolutku, bez pośpiechu, wiele razy można sie kochać co noc :P niekoniecznię w tą sylwestrową :D ja tam wolę nowy rok przywitać z moimi przyjaciółmi - w końcu po coś ich mam :classic_cool: no ale są gusta i gusta i nie ma się co spierać ;)

Gość hehehahaaa
no my akurat nie mamy tej możliwości, by wiele nocy spędzać razem i kochać się całe noce. akurat sylwester jest jedną z nielicznych nocy w roku kiedy mozemy byc razem

my tez tylko we dwoje - bedzie cudownie...to nasz 2 sylwester we dwoje i napewno nie bedziemy sie nudzic :)

no jeśli tak chcecie i dobrze się z tym czujecie to najważniejsze :D :D ja sobie tego nie wyobrażam może dlatego, że mnie ciągle nosi i uwielbiam szaleć na imprezach :classic_cool: