Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troche zaskoczony negatywnie

Moja dziewczyna powiedziała, że... mało zarabiam

Polecane posty

Hej! Trochę mnie zaskoczyła... Trochę bardzo. Powiedziała,że mało zarabiam... Wczoraj z nią zerwałem. Zasrana blachara.... Na pierwsze randki chyba będę jeździć autobusem

Gość za maly na mnie
i bardzo dobrze ja tez bym z toba zerwala ,nie ma kasy nie ma przyjemnosci;-)

Hmm mam 23 lata... jeszcze studiuje (tzn. mam licencjat, jestem w trakcie magisterki), zarabiam 1700 zł netto (wschód Polski, miasto wojewódzki) a ona wyjeżdża, że niedużo zarabiam.... Ludzie mniej czasem zarabiają i mają rodzinę na głowie. Owszem mógłbym zarabiać 2500 zł netto, ale... była by to fizyczna praca (i nie koniecznie w zawodzie czy mi odpowiadająca), a ta mam prace którą lubię...

Gość rzeczywiscie
malo zarabiasz...kobiety mysla przyszlosciowo

Mało zarabiasz....jak na takie drogie życie...A dziewczyna musi byc blachara ze to stwierdziła?:(Ja bym nie chciała by facet miał mniej kasy ode mnie...

To ze malo zarabiasz, to jest fakt o ktorym chyba nie ma co dyskutowac, wiec nie wiem czemu jestes zaskoczony ze tak powiedziala. Moze chodzi Ci o to, ze miala pretensje, ze malo zarabiasz? Bo jak nie, to nie rozumiem

Taaaa...zwierzyno lowna, pocwicz logike i rozumienie slowa pisanego, bo chyba nie do konca ci to wychodzi.

Gość netto to znaczy na reke

Gość cxe
Ale z was zasrane materialistki, az sie w glowie nie miesci. zal

Gość Goskaaaa 26
1700 to malo??? U mnie w miescie duzo osob WOGOLE pracy nie ma. Wiekszosc pracuje za 1000 zl,albo jeszcze mniej... Niektore panny wogole nie moga pracy znalezc, mimo ze sa po studiach. Gdzies byl na kafe taki topic (chyba na forum z praca)

Gość Ania 27 lat
Mój mąż ma 31 lat, zarabia 1100 na rękę w urzędzie.... Studia (mgr), 4 lata stażu pracy, 2 kursy, certyfikat z ang. Szkoda gadać. Ty masz 23 lata i zarabiasz 600 zl wiecej niz moj maz, ktory jest po 30tce. Nie narzekaj :)

Gość Ania 27 lat
Fakt, studia zaoczne czy nawet prywatne dzienne kosztują. Wogóle edukacja kosztuje. Mysle,ze 1700 nie jest zle. Tzn nie wiem czy przed licencjatem pracowales gdzies, ale mi sie wydaje ze nie jest zle

Gość nie martw sie
trafiles na materialistke. Dla normalnej kobiety bedzie wazne to, ze pracujesz. A dorobic mozecie sie wpolnie. Ona widocznie chciala miec wszystko gotowe. A opiniami na forum sie nie przejmuj, bo tu siedza same samotne panny, ktore tylko czekaja, zeby drugiego czlowieka zdolowac.

ja jestem ze wschodu i uważam że jak na ten region Polski to wcale tak źle nie zarabiasz. żeby zarabiać więcej musiałbyś chyba robić przekręty niestety takie życie i myślę że nie tylko na wschodzie Polski ;-) a na randki nie musisz jeździć autobusem... istnieją kobiety które nie stawiają na pierwszym miejscu w swojej piramidzie potrzeb pieniędzy ;-)

Gość moro barbie
Na ścianie wschodniej i jak na 23 letniego studenta to nie jest zły zarobek. Poza tym, czy dziewczyna ma prawo czepiać sie zarobków swojego chłopaka ?:o

Gość teeeeee student
ortografie zacznij studiowac - nie zaszkodzi Ci!

Gość saasas
Ja mieszkam w szczecinie mam 22 lata zarabiam 2000zl na mc Jestem pracownikiem firmy reklamowej Ale moj chlopa zarabia wiecej ;(

No widzisz taki już świat :-) kasa kasa kasa. O miłości juz sie zapomina!! dla mnie roznicy nie robi kto ile zarabia ale ja juz mam cale 27 lat i ominela mnie era materialnych dziwek. pozdrawiam :-)

sorry ale ta laska to blachara aż miło taka pensyjka nie jest zła

ogórek nie ominęła w tym czasie się zaczęła :D po prostu na żadną nie trafiłeś:P

Gość nie wie co mówi
bardzo dużo zarabiasz - za tyle można się utrzymać i na coś miłego odłożyć:) nie wiem jak mogła tak powiedzieć:( :/

Gość
I dobrze zrobiłeś srać na takie panny :?. Ciekawe ile ona zarababia i co takiego ma do zaoferowania, że oczekuje, że będziesz jej portfelem. Jeśli chce być na utrzymaniu jak muzułmańska żona to powinna spełniac też inne kryteria :P. Mamy równouprawnienie, no nie? :P

Gość candywoman
ale powiedziała ci tylko, że mało zarabiasz czy cos jeszcze? trzeba jej było powiedziec, ze w takim razie koniec z wyjsciami do kina/pubu/restauracji czy koniec z prezentami bo "mało zarabiasz i musisz oszczędzać":D

Gość miałam nick ale znik
moim zdaniem z tej laski to blachara ja pierdole patrzeć tylko na kasę no szmata jak nic.... co sie z tymi pannami dzieje mi tak nie odpierdoliło jeszcze a mam 26 lat też jestem ze wschodu polski