Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sally hansen

KTO DZISIAJ DOSTAŁ LUB DOSTANIE OKRES ??

Polecane posty

Ja dostałam 2 godziny temu :classic_cool: mam to po mamie, ona dostawała zawsze w dzień wesela, komunii, zabawy, sylwestra itp choćby nawet poprzedni miała 15 dni wcześniej :P :D ot taka złośliwość natury :classic_cool:

Gość ja mam sraczkę
może być ?

Dostałam wczoraj po południu.:P Powinnam dostać na początku przyszłego tygodnia.

Gość ja dostałam
:( już się boję bólu

ja dostałam ---> to sie nie bój tylko zażyj sobie już teraz coś ;) najgorzej jak brzuch rozboli porządnie - wtedy wolniej przechodzi a jak zażyjesz zanim poczujesz, ze boli to może nawet nie zacznie boleć ;)

dwa lata temu mialam na sylwestra;/ ja to jestem udana:D w tym roku na wesele;d

nie no nie oszukujmy się :P z racji tej, że kobieta okres dostaje co miesiąc zawsze jest ryzyko, że i w ten dzień jej się przytrafi :P :D :D :D :D

A ja w tym roku po raz pierwszy od 3 lat nie mam okresu w sylwestra :P Ale za to według moich obliczeń dostanę go w dzień studniówki :(

Gość jakoś to przeżyłam
Ja dostałam rok temu i nie było tak źle. Wzięłam 3 Ibupromy- brzuch nie bolał. Musiałam tylko pamiętać, żeby co 2-3 godziny zmienić podpaskę.

ja dostałam wczoraj :O...jak ja nienawidzę mieć okresu

Ja dostałam wczoraj ;) ale cieszę się jak cholera :D bo jest to od 5 lat pierwszy mój okres nie wywoływany farmakologicznie :)

Gość Mia84
Dołączam do Was dziewczynki. Dostałam dzis rano :( W tamtym roku też miałam ech... Brzuszek boli....

Gość kotka niebieska
Ja czekam i mam nadzieje,ze sie doczekam...bo wlasnie rozstałam sie z chłopakiem i nie zamierzam zostac panną z dzieckiem:)

no jak nas dużo :D :D a odnosząc się do stwierdzenia YHY że ona nie nawidzi okresu, to ja mam takie pytanie : która z nas go nawidzi ? :classic_cool:

teoria-zajrzyj na dział antykoncepcja i zobacz ile z nich czeka na okres jak na zbawienie :)

Poziomka widziałam ;) ale ile z nich czeka bo uprawiały petting przez majtki to inna historia [ histeria ] :O :P :D :classic_cool: