Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

backspace82

ngLka dr.nauk .med. ginekolog.

Polecane posty

od jakiegos czasu śledze forum i juz chyba na glowe dostaje... jedna brzuch boli , mdli .. a mnie nic oprocz tego ze mam cyce jak donice :D chyba jestem przewrazliwiona bo wmawiam sobie bzdury, chyba przez to ze jakos nie czuje tej ciązy. Moze jakby mnie kto strzelil młotem w łeb to wtedy poczułabym sie jak prawdziwa cierpiaca matka polka :P

witamy:) ja tez mam cyce jak donice ha ha ha, mogły by już takie zostać :p własnię zaniosłam jedzonko mężowi ale nadal nie mogę go zniesć, on potrafi byc taki samolubny i złośliwy , całymi dniami tylko śpi....i mnie denerwuje, mam wrażenie że robi to specjalnie i że zależy mu na tym żebym cierpiała:(

ale az takiego wstrętu do niego to jeszczę nie miałam, za dużo mi krzywdy wyrządził , i powiedział przykrych słow...a jestem skorpionkiem baaardzo pamiętliwym , teraz chce tylko żeby mój synuś sie rozwijał i rósł na tyle szybko na ile wyjadam dziennie jedzonka he he

A u mnie piersi dalej miękkie jak jasna ch..ra - tylko nudności i rzyganko.

backspace ---- a skąd wiesz ze synus?? :D stronkę tez mozesz sobie zrobic, bedziesz mogła dzidzi ogladac kazdego dnia :D www.babystrology.com ngLka ---- cóż pozostaje mi pocieszyć się ze kazda z nas moze odczuwac ciąże inaczej .. a co do cycków .. to poczekaj .. niedlugo tak jak ja bedziesz potrzymywala przy podskokach :D

backspace ---- a skąd wiesz ze synus?? :D stronkę tez mozesz sobie zrobic, bedziesz mogła dzidzi ogladac kazdego dnia :D www.babystrology.com ngLka ---- cóż pozostaje mi pocieszyć się ze kazda z nas moze odczuwac ciąże inaczej .. a co do cycków .. to poczekaj .. niedlugo tak jak ja bedziesz potrzymywala przy podskokach :D

Gość odradzam podskoki w ciąży

Dziękuję, postoje - przy podskokach to musze przytrzymywać odkąd pamiętam (75 E), więc... chyba wolę rzygać ;)

Gość odradzam podskoki w ciąży
oczywiście, że nie choroba natomiast podskoki jak i zeskakiwanie nie jest wskazane

Gość chyba 17
ngLka---> a jesteś już mężatką?

dwie kreseczki----------:) ja to juz sobie tak wkreciłam że będzie synek he he, nawet imie już wybieram, :) a ja nigdy nie wymiotowałam nawet jak przecholowałam procenty, nawet nie wiem jak to jest:) a macie takie dziwne zachcianki na cokolwiek:) ?

chyba 17 -> a czemu pytasz?dwie kreseczki - ano ma :-) z tym, że ja wolałabym mieć 75 C :)

Gość chyba 17
nie ze złośliwości...z ciekawości..

Gość ngLka a jaką masz wagę i wzros
t??????

Gość chyba 17
więc domyślam się że nie...

backspace --- to ja odwrotnie :P trzymam kciuki za dziewczyne. A jakie imie wybralas ? :D ngLka ---- mysle że D byloby w sam raz :D co do zachcianek ... hmmmm na poczatku samym na frytki i cole .. zreszta nadal na wszystko co kaloryczne i zakazane :) u mnie raczej sprawdza się zasada --- nie wazne co byleby duzo :P

tak, kolor oczu i rozmiar stopy też ściśle tajny :)

Gość chyba 17
jakbyś była to nie robiłabyś z tego tajemnicy :)

:-)Nie udzielam odpowiedzi ludziom, któzy zadają pytania nie mające związku z tematem a każdy może sobie gdybać co chce. Dla mnie możecie nawet myśleć, że jestem gruba i niska, mam stopy jak płetwy a kolor oczu mam przeźroczysty - skoro nie chce podać :-) I mnie to bez różnicy :-)

Więc mogłaś zapytać, czy jestem gruba - byłoby bardziej mówiące pytanie :-) Jestem budowy średniej, wzrost w dowodzie mam "wysoki" :-)

A biust to spadek po babciach.. i nie wiadomo od której strony bo obie wiązały cycuchy na pieluchy. Jeden cycuch w jedną - drugi w drugą pieluchę :D