Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_ff_

Ma ktos moze tel. stacjonarny z ERY - era domowa?

Polecane posty

Wlasnie...mam od kilku tygodni i od kilku tygodni mam notoryczne problemy z polaczeniami, czy to na stacjonarne, czy na komorki...to \"normalne\"? Bo jesli tak, to jutro jade i zrywam z ERA umowe ;). Ktos uzywa tej uslugi? Z gory dzieki za odpowiedz.

Gość ja mam stacjonarny w erze
ale w firmie- nie w domu. i wszystko jest okej zadnych problemów. nawet poza siedzibą firmy tez działa :P płace 85 zł i w tym mam 2000 minut na stacjonarne, czy jakos tak.

Ja nie mam, ale moi znajomi mają i też chwalą, że żadnych prblemów nie miewają.

Gość widac masz słaby zasięg ery
:O u nich to normalne, masz słaby zasięg to i problemy z jakością

Wlasnie nie chodzi o zasieg...karta byla przekladana do roznych telefonow i we wszystkich zasieg jest bardzo dobry. Poprostu zglasza sie sekretarka mowiac, ze polaczenie nie moze byc zrealizowane...co ciekawe, na 1 z 3 telefonow komorkowych, ktore posiadam, to na jeden mozna dzwonic bez problemu i odwrotnie.

Gość widac masz słaby zasięg ery
boa@era.pl masz tu maila do biura obsługi, może coś pomogą:P Napisz np. kiedy nie mogłas sie dodzwonić, date , godzine, itp Nie zaszkodzi spróbować.

era domowa dziala w obrebie jednego nadajnika - podczas aktywacji telefon wylapuje najsilniejszy i najblizszy w danej chwili nadajnik. czyli inaczej niz komorki, ktore plynnie przelogowuja sie z jesnego nadajnika na drugi. jesli mieszkasz w poblizu kilku nadajnikow rzeczywiscie twoj telefon moze miec problemy poniewaz pracuje tylko z jednym. ale spoko era to przewidziala i jesli zglosisz problem na boa lub w salonie firmowym to podlacza cie pod wieksza liczbe nadajnikow i problem zniknie :)) era domowa ma ten sam zasieg co komorki z ery, wiec jesli komorki dzialaja ci dobrze to era domowa po podlaczeniu do kilku nadajnikow tez bedzie. pozdrawiam