Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

why cant we not be sober

kiedy zaczynacie się uczyć do sesji????

Polecane posty

e tam, nie stresujcie się tak, najwięcej uczcie się tego co jest akurat najważniejsze (np u mnie, studiuję historię to uczę się historii danego okresu a nie socjologii) będzie dobrze.

ja się dziś zaczynam uczyć :-) mam w tym tyg. 3 zaliczenia, a w lutym 2 egzaminy.... u mie rekord na uczeli pada z prawa rzymskiego; w tym roku był tam koles który zdawał 23 raz.... i nie zdał.

Gość hohihyhuh
ja tez mam pierwsza w zyciu sesje i tez sie boje,ale to chyba normalne i mobilizujące. Czytalam po troszke juz po swietach.Sesje zaczynam 28 stycznia,ale "zerowke" mam juz 11 stycznia.Mam 3 egzaminy,ktore nie przerazaja mnie tak jak zaliczenia-nie iwem dlaczego... jestem na zdrowiu publicznym.

Gość hohihyhuh
wypowiedzialam sie jak analfabetka-pelno powtorzen :D:D:D

Gość joaaaannnnnnnnaaaaa
ja studiuję politologię na UKW i wszystko zaliczamy dopiero w sesje (!) nie mieliśmy żadnych kolokwiów (jak np. na ścisłych kierunkach mieli co tydzień) wszystko zaliczamy na 1 raz!!!! boję tego przytłaczającego materuiału bo nie wiem czego mam zacząć się uczyć!!!!!!! poza tym to moja 1 sejsa w życiu i nie wiem JAK sie uczyć takiego materiału. Czego. tego jest od chuja dużo!!!!!!! :( jak to zrobić, żeby w ogóle zaliczyć, chociażbny na najniższą ocene???? HELP

jej szczescie że ja mialam troszke wczesniej niektore zaliczenia, mimo ze sejse mam od 03.02 to juz wiem ze 3 egzaminy mam wjednym dniu zaraz po sobie :(

Gość why cant we dream forever
w ostatniej chwili niestety. gdy jest juz za pozno by nauczyc sie wszystkiego i trzeba zdac sie na fuksa. raz sie udaje a raz nie

Gość why cant we not drink forever
pytanie do starszych roczników: czy zaliczyć nawet na najniższą ocenę jest trudno, jak sie za bradzo nie przyłożę??? jasne, ze się bede uczyć, ale wątpię żebym wkuła na pamkę te wszytskie książki co sa podane do każdego przedmiotu!! to chore i nawet mi się tego nie chcę. odp!!! :D

Gość why cant we drink forever
:????????????????? :D

Gość i want what i want
wydaje mi sie ze trzeba miec szczescie. sama do tej pory nie wiem czy lepiej wykuc 1/3 materialu na blache czy przerobic wszystko na odwal sie. szansa zawsze jest..no i od czego sa poprawki??

na IV roku slowo \"sesja\" znaczy, tyle, ze nie bedzie zajec a jedynie egzaminy, cos tu ktos wspominal o nauce......hmmm cieszta sie tym co jest teraz, do sesji jeszcze duuuuuzo czasu:) oczywiscie ja mowie o sobie bo wiem, ze sa kierunki gdzie jest niezly zapierdziel

grunt to nie panikować;) moja zaczyna się ostatniego stycznia. mam 3 egzamy. w zeszłym roku też miałam taka panikę w oczach, jak wy teraz:)

i znowu ta sesja... znajac siebie, zaczne sie uczyc dzien przed egzaminem. i to pod wieczor... albo wcale. i bede liczyc na poprawki. jak mi sie chce... :o

wrrr przede mną tez pierwsza sesja i takie same obawy..nie mam pojęcia jak dam sobie rade. mam 6 egzamów :O

Gość gość
Kiedy ja uczyłam sie do egzaminu trafiłam na bardzo ciekawe miejsce w sieci http://libra.ibuk.pl/ Wirtualna czytelnia sprawdziła sie w 100%