Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Posnaniak

Dlaczego kobiety patrza glownie na kase ?

Polecane posty

Fioletowa : ostatnio tylko takie spotykam :) Jesteście wspaniałe :) Poważnie, to dla mnie jesteście wielkie :) 🌻

jestem... przepraszam ;-) już jestem ;-) słucham... kto mnie wołał???? kto tu za mną tęskni??? ;-)

no no... Fioletowo pięknie napisane... z ust mi to wyjęłaś kobieto ;-) dziękuję że nie musiałam tak dużo pisać ale pięknie napisane... po prostu pięknie ;-) popieram w 200% ;-)

A na co patrza faceci? Na wyglad...Smieszne sa ypowiedzi takiego dajmy na to Jarka z numerkiem, ktory nie raz udzielal sie na topikach o tuszy pouczajac jak taka jedna z druga ma wygladac i ile wazyc. To czego maja kobiety szukac w takich facetach?? Wyzszych wartosci? Smieszne i zalosne jednoczesnie.

nie ma na świecie idealnego człowieka!!!!!!!! także my sami nie jesteśmy idealni... bycie z kimś to nie tylko pieniądze... bycie z kimś to pasmo ustępstw i kompromisów... to droga która ma sens tylko wtedy kiedy idzie się nią naprawdę razem... nie patrząc na to ile druga osoba zarabia... rzeczywistość jest taka niestety że w dzisiejszych czasach wszystko jest za pieniądze... niczego nie można mieć ot tak... bo się chce... człowiek płaci za wszystko, dosłownie za wszystko... a jeśli są osoby takie dla których pieniądze nie mają żadnej wartości>??? z jednej strony owszem one szczęścia nie dają a z drugiej to życie bez nich jest niemożliwe ja wiem... ale kiedy poznając osobę patrzy się na ilość banknotów w jej kieszeni a nie na to jaka ona jest to jak ma wyglądać potem życie tych dwojga ludzi??? no jak? miłość oparta na pieniądzach? gdzie się tylko obejrzę tam słyszę i to najgorsze że zazwyczaj mężczyzn bo kobieta nawet ta która leci na kase rzadko mówim otwarcie mężczyźnie że zależy jej na pieniądzach. on sam dochodzi do takich wniosków.no może na tym forum gdzie jest się anonimową osobą to może i tak ale w życiu prawdziwym??? zazwyczaj słyszę tylko stwierdzenia mężczyzn... oj ta kobieta jest taka śliczna... ale mam za mało kasy żeby na mnie spojrzała... nie rozumiem tego... no litości... przecież ja nie mam napisane na czole LECE NA KASE I JEŚLI JEJ NIE MASZ TO MNIE NIE ZACZEPIAJ!!! najpierw trzeba kogoś poznać żeby móc to stwierdzić.

jestem, jestem ;-) muszę bronić kobiet które nie lecą na kasę więc narazie nigdzie się stąd nie wybieram... jadłam kolację...

jestem... też czekałam... też tęskniłam ;-)... 24... to zależy w jakim sensie wolna? nie mam męża, nie mam narzeczonego, nie mam chłopaka...

Gość szatyn
a mnie moja ostatnia dziewczyna zostawila dla goscia z kasa, choc bardzo sie kochalismy i planowalismy juz slub i bylo juz po zareczynach. Gosciu mial po prostu wlasne mieszkanie i samochod a ja dopiero zaczynalem pracowac i ustawiac