Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

si06

Proszę poradzcie mi bo stało się cos strasznego

Polecane posty

Kolczyk w pepku mam od pażdziernika, dzisiaj jak go zdejmowałam przerwała mi sie skóra, nie boli, ale czy to się zagoi żeby nie było śladu? Na miejsce tej moze kosmetyczka zrobi mi nową dziurkę, tylko jak ta się wygoi

mi się stalo to samo, wyjęłam kolczyk i dzisiaj mam piękna blizne :P :P :D :O

Gość sepuku se zrób

aha i na moje oko to miałaś źle przebite tzn za blisko skóry -- dlatego sie przerwała :P

Chinka Czikuczikulinka, chyba lepiej mieć zagojoną rankę i zasłonić ją kolczykiem, niż chodzić z ropapranym pępkiem...?

Gość la la la la
tez mi sie tak stalo. juz ladnych kilka lat temu. do dzisiaj mam blizne.

la la la la i teoria ale juz nie przekuwałyście sobie drugi raz? Bo ja chyba tak zrobie, żeby zatkac blizne, po jakim czasie wam się wygoiło? Jarek-84 ale jestes inteligentny-gratulacje

Takie rozkminki to się ma przed pierwszym przekuciem pępka raczej:P bo jak wyjmie kolczyk, to i tak ślad zostanie:P Jak będzie miała 40, to nie będzie chodziła z gołym brzuchem ;):P Co Cię to obchodzi? Nie rozumiem wyzywania kogoś od pustaków :O

Gość ja pitole .....________
nie wiem co zrobisz jak będziesz miała 40 lat ale parę lat póżniej powiesisz sobie choinkę zapachowa ...:O

Chinka Czikuczikulinka .... o mój Boże ja mam dopiero 18 lat, a ty pewnie jesteś brzydka i przyczepiasz się do innych dziewczyn persymona . dzięki za wsparcie:))) ja pitole może ty sobie powieś

Gość ja pitole .....________
a ja zawiesiłem sobie choinki przy każdym otworze ...😠

Si06 ---> ja już wiecej razy nie robiłam :D znajdź inną kosmetyczkę bo ta Ci schrzaniła coś :P mi sie urwała skóra ale mi przebijał mój facet takzeeeee tegoooo :classic_cool:

Chinka Czikuczikulinka . nie chodzi mi o to żeby na wszystkim najeżdzać, tylko poprostu przesadziłas, ja pitole .....________ gratulacje, poranione pomysły

I co zrobimy z tym moim przesadzaniem? :P Normalnie tak mi teraz głupio, że nie wiem jak cię przepraszać. Przepraszam, że jesteś taka niemądra i najważniejszy jest dla ciebie kolczyk :O

Gość o_rany
jak smierdzi nietoperz?

Chinka Czikuczikulinka ..... żal mi Ciebie, może lepiej idz naucz się czytać ze zrozumieniem,

Dlaczego najważniejszy? Bo pisze o nim na kafe? :P si06, po prostu nie lubię takiego głupiego zachowania, osądzania na podstawie dwóch zdań :P Ani to śmieszne, ani inteligentne... po co wpierniczać swoj wpis? Dla zasady? :P Nie ma co dyskutować nad chodzeniem z gołym brzuchem, kolczykiem, itp, bo takie zachowanie szkodzi najwyżej samej obnażonej/okaleczonej.

Gość la la la la
nie, juz drugi raz nie robilam dziury. jak Ci na nowej tak zalezy to rob. daj sie tylko ranie zagoic. najlepiej podejdz do jakiejs kosmetyczki i zapytaj po jakim czasie by Ci proponowala nowego kolczyka zrobic. na wiosne/lato powinnas miec. teraz i tak pewnie z brzuchem zaslonietym w wiekszosci czasu chodzisz.

Ja tez mam bliznę, Widocznie to reguła po zerwaniu :)

chce zakryc ta blizne, teraz w sumie nie chodzę z gołym pepkiem, w moja sytuacja jest troche dziwna bo to od dawna chyba tak po trochu mi sie zrywało i juz kawałeczek jest zagojony jeszcze ta pozostałość po dzisiejszym wypadku:(

Ja bym poszła do lekarza, bo może przydałoby się szew założyć, wtedy blizna będzie mniejsza.

Gość oł maj gad

dewiantka .. nie na 100% nie bo bardzo malutko zostało do zagojenia, to wyglada tak jak rozdrapany strupek

Gość jahsadybvcc
dziewczyna zapytała, bo ma problem. nie pytała, co kto sądzi o kolczykach w pępku tylko czy się zagoi przerwana skóra. nie rozumiem, po co wtrącać swoje 3 grosze na temat kolczyków w pępku. jak komuś coś nie pasuje to niech sobie założy osobny temat o "pustakach noszących kolczyki w pępku", może jej ulży :O

Wiesz, ja mam złe doświadczenia, bo kiedyś miałam wyrwany kolczyk z ucha, zlekceważyłam sprawę i nieładnie mi się zrosło, a wystarczyło wtedy raz czy dwa nitką zahaczyć, żeby nie było problemu :o