Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

si06

Proszę poradzcie mi bo stało się cos strasznego

Polecane posty

dewiantka ..... to nie ciekawie, pewnie bolało

Samych siebie żałujcie :O Poczytajcie na jaki temat się kłócicie i zastanówcie się nad sobą. Jeśli kolczyk w pępku jest dla was najważniejszy, że nawet mając ranę zastanawiacie sie czy by go znów nie założyć to brak mi słów. I pamiętajcie, ze pępek to nie taka sama część ciała jak inne, tylko to już jest blizna więc radziłabym jak ktoś powyżej wizytę u lekarza.

Ja rowniez przerwalam sobie kiedy pepek, dodam ze sama sobie przebijalam go igla lekarska. Goilo mi sie szybko. Blizna zostala ale w ogole nic mnie to nie obchodzi. Bylo to trzy lata temu i od tamtej pory 'troszke' przytylam :P Wiec narazie kolczyka nie nosze, ale na pewno sobie przebije drugi raz. Nie dosc, ze nic nie boli to wyglada seksownie. I co z tego ze jest blizna?? Cellulity i rozstepy tez masz no i? Jak sie cos stalo to sie nie odstanie i po co to gadanie Chinko? Pozdro:)

Gość jahsadybvcc
no ja się nie kłócę, ty chinko zaczęłaś dogadywać si...... :O

Gość Wezcie zejdzcie z chinki
bo w przypadku kolczyków w pępku czy jezyku to ona ma racje ! Jest to dość nowy trend u nas i nikt z was tak naprawde nie zdaje sobie sprawy jak wasze ciało będzie wyglądało za te ...dziesci lat ... przykładów na starszym pokoleniu nie mamy :O bo nasze babki czy matki nie przeżywały takiej mody jak wy ... Ja osobiscie też nie wyobrażam sobie siebie w wieku np 70 lat , wstydliwie ukrywająca np przed lekarzem durne tatuaze w dziwnych miejscach -zdeformowane przez"czas" albo rozlazłe dziury po kolczykach w jeszcze dziwniejszych miejscach .... Tak ,wiem zaraz bedzie krzyk ,że dziury zarosną i zagoją sie tatuaze bledną albo mozna wywabić itp....zastanowcie sie bardziej nad tym co robicie i czy to nie przypadkiem snobizm ? ...modne-wiec musze to mieć za wszelką cenę ...

Gość ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha

Gość Pomoże pomoże
uhm HE HE HE HE HE HE HE HE

Rada: nie przekłuwaj drugi raz. Będziesz miała to samo. Ja tak miałam, ale w brwi. Być może Twoja skóra się nie nadaje na kolczyki.

wyjęłam kolczyk z pepką jakie 4 m-ce temu i nie mam zadnej blizny gorzej z tym w nosie :O chyba bede go nosic do późnej starości :p

Gość NO chciałbym zobaczyć
staruszke HARIS Z DZIURA w nosie -przez która w czasie kataru -leżąca na oddziale geriatrycznym- puszcza przez nią wieeelkie bąble :D :D :D

Gość __ __ -_-__-___-___-____
Dobra. 1: tak jak już piszą, będziesz miała bliznę. 2: jeżeli chcesz nowego kolca, poczekaj aż ranka się porzadnie zagoi. Idź tym razem do studia piercingu, a nie do kosmetyczki. Kosmetyczki bardzo czesto pieprzą wszelkie przekłucia, bo się po prostu na tym nie znają. Fakt faktem,są ludzie, którzy sobie sami przekłuwają pępki, co nie znaczy, że robią to tak, jak trzeba - kosmetyczka ma z reguły właśnie takie przygotowanie i wiedzę - każdy głupi umie przekłuć pępek, ale tylko piercer zrobi to dobrze. 3: kolczyk się mógł zerwać z dwóch powodów. Albo miałaś za płytko przekłute, czyli zbyt mały fałd skóry (bardzo częste przy kłuciu u kosmetyczki), albo tak jak ktoś już mówil masz skłonność do migracji (kolczyk wychodzi). Zauważę jeszcze, że migracja w miarę rzadko się zdarza jak weźmie się odpowiedniej grubości fałd skóry (przynajmniej jeżeli chodzi o pępek). Tak więc poczekaj aż się zagoi i, naprawdę, daruj sobie kosmetyczkę, nie warto - piercer zrobi to porządniej..

Gość ha ha ha _______________
a nie myslałas zeby sobie przekłuc kakaowe oko

Gość Ema20
aaa

Gość Ema20
Nie rozumiem co w was wstapilo dziewczyna sie normalnie pyta zo zrobic a u jakies chore odpowiedzi... Powiem tak...Wiem cos na temat blizny w pepku bo mialam osobiscie przebijany pk 5 razy szczerze nie pamietam nawet ... za kazdym razem mi sie urywal bo skorka robila sie coraz ciensza. A blizna coraz wieksza. powiem szczerze ze jest dyskomfort cholerny , wczesniej myslalam tak samo zeby zaslonic blizne kolejnym kolczykiem ale to nie byl dobry pomysl bo rzeczywiscie blizna za kazdym razem byla coraz wieksza .. jezeli ci sie nie przyja kolczyk tzn ze skora odrzuca wszelkie metale w tym miejscu. Jesli blizna jest jeszcze wystarczajaco mala uzyj masci Cepan kupisz ja w aptece za ok 16 zl ponoc pomaga . Pozdrawiam:)