Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz powariowali

Z jakiej racji kasa na in vitro skoro tyle dzieci w domach dziecka ?

Polecane posty

ojeny jak słysze teksty w stylu ja i moje podatki bo za moje podatki to oni to oni tamto przeciez to obłuda a ile z tych twoich podatkow by na to poszło a czy mnie ktos pyta na co ida moje podatki,.ze ida na kosciół czy na inne rzeczy i nkt mnie nie pyta!!!!

Gość valerian
refundacja in vitro przez panstwo to sygnal ze ww dupie maja sprawy domow dziecka...wiadomo tym glosow nie zdobeda... Panstwo powinno myslec jak rozwiazac problem wylegarnii patologii jak to ladnie nazwaliscie... Przeciez oni kiedys dorosna i beda funkcjonowac w spoleczenstwie...tyle sie mowi o walce z przestepczoscia a panstwo na wlasne zyczenie "hoduje" sobie nowe pokolenia kryminalistow ( nie wszyscy oczywiscie)

księża potrafią równieżnie dać rozgrzeszenie gdy czowiek przyzna się do sexu przedmałżeńskiego

Gość nie dziwie sie
no bo to nas moze roznic, ja wierze w BoGA , A Ty NIE..dlatego nasze punkty widzenia sie roznia

Bo to księża ustanawiają sobie prawo i się go trzymają i to nie ma nic wspólnego z Bogiem czy wiarą

Gość a jeśli
lama Eli Sabahtani? mociewo nikagda. :p

Gość ir_is
iaiais- katolicy to ponad 90% naszego społeczeństwa wiec twoja kasa idzie miedzy innymi na opłacenie becikowego, obecności naszych wojsk w Iraku i Afganistanie

Gość taka sobie babeczka
szczera dziewczyna >> racja, nasze podatki ida rowniez na gwalcicieli, mordercow, pedofili etc ktorzy gnija w wiezieniach :o

ej nie dziwie się -----> wierzę w Boga jestem praktykującą katoliczką i nie przeszkadza mi to w studiowaniu tego co studiuje. A wg Ciebie to chyba powinnam być ateistką

Gość valerian
powtarzam: skoro odkryto tą metodę , i stosuje się ją to chyba Bóg na to pozwolił?? kiepski tok rozumowania...na holokaust tez pozwolil ? Bog zrobil blad ze dal ludziom wolna wole...niestety

valerian a może zaadoptujesz jakieś dziecko i przekarzesz jakieś pieniądze na dom dziecka ,

Gość a jeśli
est aet y

A pzoa tym Bóg z tego co pamiętam jest"istotą" nieomylną .A Twoje obecne wypowiedzi świadczą o Twojej wiarze

Gość taka sobie babeczka
"no bo to nas moze roznic, ja wierze w BoGA , A Ty NIE..dlatego nasze punkty widzenia sie roznia" nie dziwie sie >> pewnie tak, chociaz zastrzegam sobie, choć Ty wierzysz w Boga a ja jestem Buddystka wcale nie oznacza, ze ktores z nas jest lepsze badz jest blizej prawdy.

Gość nie dziwie sie
podoba mi sie tok rozumowania valeriana jestes psychologiem?

Gość nie dziwie sie
ale ja nic takiego nie pisalam babeczko, ze moja wiara jest lepsza..

Gość valerian
nie chce miec dzieci....nie czuje takiej potrzeby...ale to nie oznacza ze jestem bezduszny i nie wrazliwy na zly los innych... Panstwo ma rozwiazywac problemy a nie szukac drogi na skroty

Gość valerian
nie ale podobno moj znak zodiaku powoduje ze mam duze zrozumienie dla problemow innych :)

Gość taka sobie babeczka
"podoba mi sie tok rozumowania valeriana jestes psychologiem?" nie dziwie sie>> nie sadze aby z ust psychologa padlo takie zdanie :D "Bog zrobil blad ze dal ludziom wolna wole...niestety"

Gość nie dziwie sie
ja myśle, ze Panstwo chce na siłe zapunktowac w Unii, ale nie mysli o realnych problemach kraju, ktore moze nie sa na reke Unii, ale niestety nam dokuczuaja!!

tu nie chodzi o boga co z teo ze 90% polakow jest katolikami, ja tez byłam wychowywana w wierze katolickiej.ale spora wiekszosc z tych 90% zgodzi sie ze mna a tych zagorzałych przeciwników tabletek anty, czy in vitro jest duzo mniej i powinno se o zdanie pytac młode kobiety mezczyzn.a wsrod tych gorliwych preciwników sa głownie starsze panie czy kobiety , których ich okres reprodukcyjny minał:).wiec nie wiem czemu one sa głownie pytane i onesie głownie wypowaidaja chociazby w tv

Gość nie dziwie sie
nie, ale polubiłam instyktowanie valeriana, wykazał dosc duza błyskotliwosci i wiedze, a do tego widac ze mądry zyciowo i ma własne zdanie..tak sobie pomyslałam, ze psycholog:)ale raczej nie:)

Gość nie dziwie sie
a jaki masz znak zadiaku valerianie???ja jestem Panna czyzbys był Bykiem?

Gość taka sobie babeczka
nie dziwie sie >> no raczej nie :P

Gość nie dziwie sie
szczera dziewczyno, o ja nie jestem starsza Pania i wypraszam tu sobie, znam wiele mlodych osob , ktore sa przeciw in vitro , ale nie krzycza o tym jak kokoszki na targowisku