Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamka.....

Tabele przewidywania płci

Polecane posty

u mnie w zadnej tabeli sie nie sprawidzlo, i raczej sprawdzac sie nie powinno, szanse sa 50% na 50%, wiec zawsze komus sie trafi.

Gość ja jeszcze nie mam dziecka
ale jestem w ciąży:) sprawdziłam jak to było w przypadku mojej mamy - nei sprawdziło się w 100%, bo ja jestem przecież płci żeńskiej, a mój brat męskiej, a prognozy były dokładnie odwrotne:D czyli właściwie mogę założyć, że skoro w/g tych tabel wychodzi, że będę mieć córkę to naprawdę będę mieć syna;)

mi sie sprawdzilo :) to pierwsza tabelka kiedy sprawdzila sie plec, wg niej teraz powinna byc dziewczynka, wiec napisze za pare mies czy to prawda :-D

na tych stronach mi sie nie sprawdziło co podałas, ale sprawdziło mi sie na piekielko.info wejdz na kalendarzyk małrzeński. Poza tym wiekszosc zalezy od plemnika i jego chromosomów pozdrawiam

Mnie się nie sprawdziły, bo wg nich powinnam mieć córkę a urodziłam synka

dokładnie na odwrót :D:D powinnam mieć synka a jest córcia, a teraz wychodzi mi córcia wiec.... :D:D:D:D:D

Mnie tez się sprawdza wg tego kalendarza pierwsza ciąża :) Ciekawe bo wg niego mam teraz urodzic druga córkę :)

Gość mamka.....
Cześć dziewczyny. Więc mamy 3 tabele i każda inna :) Wygląda na to, że najlepszym sposobem na zaplanowanie płci dziecka jest sposób, który podała surferek78 - przed owulacją dziewczynka, w trakcie i po - chłopczyk. Pozdrawiam i kasuję tabelki :D

Gość pojeżdzij
F - Female czyli płeć żeńska M - Male czyli płeć męska Lipenka ty na serio masz cos z garem myslisz ze tu same pustaki siedza i ze tylko ty znasz angielski?

No z tą owulacją to u mnie się nie sprawdziło bo miałam monitoring cyklu (usg) i działaliśmy tylko 2 dni w owulację i dzień po owu. i..........................córka! Mnie się w tabelach sprawdza tylko pierwszy syn .

Gość mamka.....
rita101 - czyli trafiony był ten pierwszy "strzał" - dzień przed owu, dwa następne to były już osłabione plemniczki :)

W tej pierwszej i w tej chińskiej tabeli jest dokładnie to samo. I wg. obu powinnam mieć córkę. Mam niewątpliwie syna :P

U mnie też się nic nie sprawdziło, wszystkie możliwe tabele wskazywały na chłopca, a jest dziewuszka! I przeczucie tez miałam mylne, bo w zasadzie całą ciąże miałam takie, że noszę w sobie chłopca:)

Gość wejdź i czytaj
to tylko zabawa, nie ma co się sugerować czymś, co nie jest nauką i naszą fizjologią

Gość nowa 24
nic sie nie sprawdziło

Gość która jeszcze sprawdzała

Gość zdecydowanej większości
nie sprawdziło się zatem trzeba założyć, że jeśli wychodzi nam córka, to na pewno będzie syn i na odwrót;)

Gość mama smoka
mi się sprawdziło :)