Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 010102020303004005050600707077

pomoc w sprawie angielskiego, kilka zdań. Dziękuje za pomoc

Polecane posty

Gość 010102020303004005050600707077

Czy ktoś mogłby mi toprzetłumaczyć, słabo znam angielski a jest mi to szybko potrzebne(nim ja znajdę to w słowniku to minie cały dzień) dziękuję za pomoc We are a wholesale company just accepted order 10pcs of each item. In order to let our new customers to test our high quality and best service, we accept order a sample. However, we would charge an extra 30% of the wholesale price. I suggest that you order 8 pcs or more(you can mix and match to order), I will try my best to strive for providing you the wholesale price. Besides, the freight is nearly the same as the order you have placed before. I think it is economical for you.

Gość coś tam o opłacie mowa

Gość 0101010101020202020303030
prosze pomózcie bo mi jak ja tlumacze to sensu nie ma

Gość i nawet dziękują za coś...

Gość i zniżce mówią

Gość ach te baby
IMO to typowa odpowiedź od Chińczyka. Onu sa hurtownią i chca sprzedawac min. 10 szt. każdego wyrobu ale aby nowy klient docenił wysoka jakość (hi hi hi) ich wyrobów akceptują zamówienie próbki. Jednak do jej ceny hurtowej doliczą 30%. Sugeruja zamówienie 8 szt. lub więcej 9mozecie wymieszać i dopasowac aby zamówić). Pionadto wyjaśniają że koszt transportu jest prawie taki sam jak przy poprzednim zamówieniu i uważają, że to ekonomiczne dla was.

Gość i zniżce mówią

Gość asdasd
Jesteśmy hurtownią i akceptujemy zamówienia 10 sztuk z każdej rzeczy. akceptujemy również zamówienie próbek, ale wówczas dodamy 30 % do ceny hurtowej,proponuje abyś zamówił 8 sztuk9 możesz mieszać wzory, zrobięwszystko aby zapewnić ci najlepsza cenę. Fracht jest prawie taki sam jak przy ostatnim zamówieniu, to jest dla ciebie ekonomiczne to tak w skrócie

Gość dziękuje
wszystkim za pomoc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!