Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja mamammam pytanie

Co czuja mężczyźni,którzy zdradzili żonę?

Polecane posty

Gość gość
Jesteś kobietą, wiesz że zdradzisz i pytasz co czuje facet kiedy zdradzi? Weź wskocz do wc i spuść po sobie wodę. wypłyniesz na bagienko i tam bedziesz mogła żyć w swoim naturalnym środowisku.

Gość gość
Ja czuję złość , złość na żonę ze dlaczego nie jest w stanie zrozumieć ze sex to ważna rzecz. Dlaczego tylko dlatego ze związalemsię z chora kobieta ( bo chyba ciągły brak ochoty to choroba) próbuje mi się odebrać najfajniejsza najbardziej podstawowa rzecz w życiu. Wiem ze zaraz jakieś babki mi tu napiszą ze są inne istotniejsze rzeczy. Głowno prawda jak sex jest c*****y to odechciewa się wszystkiego. Jak jeszcze popatrzę ze "gorsi" ode mnie mają lepsze życie seksualnej to nie mam żadnych wyrzutów. Dlatego rada dla wszystkich młodych zaczynające związek od sex i na nim go buduje, i jeszcze niech wam zona u notariusza napisze ze jeśli jej się odmieni to można przymusowo leczyć;). Największe świństwo jakie zrobiłem to zdrada jak leżała na porodowce, wtedy trochę mnie ruszyło ale bardziej czułem wyrzuty wobec dziecka.

Gość gość
ja to rozumiem :) ale zastanawiam sie, czy wowczas bardziej czujecie wyrzuty sumienia, czy jeszcze bardziej zblizacie sie do kochanki? Czy zalujecie tego co sie stalo?

Gość gość
Jestem chyba zbyt rozsądny aby się zbliżać w sensie uczuciowy bi to by chyba bardziej skomplikowane życie i mi i jej. Raczej trzymamy uczucia na wodzy. Kiedyś spotykałem się z bardzo młoda dziewczyna ale jak zauważyłem ze zaczyna się zakochiwać szybko to skonczylem. Tylko sex. Poza tym jeśli moje małżeństwo się rozlewiskiem to nie chce juz żadnego trwałego związku.

Gość gość
a co z facetem, ktory zakocha sie w tej drugiej?

Gość gość
To zależy, ale wątpię żeby dla faceta wystarczyła tylko miłość. Na pewno się zastanawiasz jak to zrobić żeby nikomu nie zaszkodzić. Czy udźwignąć to pod względem finansowym mieszkaniowym. Dochodzi do tego wychowywanie nie swoich dzieci. Same problemy.

Gość facet po rozwodzie
Co czuje facet nie wiem, bo mojej eks nigdy nie zdradziłem. Kiedy ona mnie zdradziła z "miłością swojego życia" ( tak go nazywała) to ja byłem ten zły, byłem przeszkodą w ich miłości i szczęściu. Ich uczucie było czyste i poza jakąkolwiek krytyką, zero wyrzutów sumienia. Tak mi to po rozwodzie przedstawiła, chyba szukała zrozumienia i przebaczenia. Dostała je, wtedy już byłem zdystansowany. Jej związek niestety nie przetrwał, za to mój kwitnie (rok po rozwodzie poznałem wspaniałą kobietę). I wiecie co? Jest na mnie z tego powodu wściekła!

Gość gość
Że wreszcie jestem wolny od idealizowania byłej. Tragedia i kupa mułu, ale warto było, żeby mieć to z głowy.

Gość gość
Kobiety ogólnie nie lubią jak jesteśmy szczęśliwi nie dzięki nim. A czy ta druga kobieta to była miłość czy raczej tak "ja jestem sam ty jesteś sama"

Gość gość
zwykle zdradzajac czuja sie pokrzywdzeni (bo przeciez gdyby zona nie byla felerna to by nie zdradzali) nie spotkalam jeszcze zadnego ktory by naprawde zdradzania zalowal, chyba ze zona sie z nim rozwiodla a kocanka kpnela go w doope po odejsciu zony ale i ten zal mozna okreslic raczej jako - poczucie braku sexu i nieskazitelnej opinii

Gość gość
niestety mam swiadomosc, ze wszyscy na tym ucierpia, my tez :/ Ale czasami czlowiek w zyciu sie spieszy i zwiaze sie z niewlasciwa osoba, nie wydaje mi sie, ze w zwiazku z tym musi cierpiec do konca zycia. probuje zrozumiec co siedzi w glowie mojego - mam nadzieje- przyszlego i jedynego wlasciwego mezczyzny.

Gość gość
do "facet po rozwodzie" - jestem wlasnie w identycznej sytuacji, tzn. jestem ta okropna zona, ktora od wielu lat kocha kogos innego miloscia najwieksza i najwspanialsza, mam tylko nadzieje ze moj nowy zwiazek przetrwa i mam nadzieje, ze moj obecny maz bedzie rownie szczesliwy jak Ty, choc pewnie jak sie dowie, to bedzie mial ochote mnie zakopac.

Gość gość
facet po rozwodzie dziś , wredne babsko było ( jest i będzie ) z tej twojej na szczęście już byłej źony.

Gość gość
gość dziś do "facet po rozwodzie" - jestem wlasnie w identycznej sytuacji, tzn. jestem ta okropna zona, ktora od wielu lat kocha kogos innego miloscia najwieksza i najwspanialsza, mam tylko nadzieje ze moj nowy zwiazek przetrwa i mam nadzieje, ze moj obecny maz bedzie rownie szczesliwy jak Ty, choc pewnie jak sie dowie, to bedzie mial ochote mnie zakopac. x x następna wredota :P

Gość gość
raczej ktos kto mial pecha i zwiazal sie z facetem - debilem

Gość gość
czy ja wiem czy wredota? nigdy nie ukrywalam przed mezem, ze za nim nie szaleje, otwarcie mowilam, ze nie jest najwieksza miloscia mojego zycia, nie przeszkadzalo mu to, a ja nawet nie marzylam, ze po nastu latach znowu spotkam mojego jedynego ukochanego. Zycie nas zaskoczylo, znow polaczylo i w d***e mam co na ten temat sadzi jakis gosc na kafeterii :P Bede szczesliwa, a to jak mnie nazwiesz mi zwisa i powiewa

Gość gość
do gość dziś , X X tak jesteś wredota :P a w d...pie to masz nie strawiony posiłek.

Gość gość
miłość życia, fajnie to się nazywa przykrywka dla puszczalstwa a jak miłość życia ci się znudzi? widać większość kobiet myśli cipą

Gość gość
:D :D :D

Gość gość
SzP twoj intelekt mnie zabil

Gość facet po rozwodzie
I pomyśleć, że po rozwodzie wręczyła mi butelkę łyskacza z podziękowaniem, że "zachowałem się z klasą i nie robiłem jej problemów" (miałem wszelkie podstawy wnioskować o rozwód z orzeczeniem o jej winie). Pieprzyć to, nie zniszczy mojego szczęścia :)

Gość gość
Gosciu z 19.52 i wczesniej widze, ze bardzo cie to boli, dawno cie zdradzila??? idz sie wyplakac gdzie indziej bo tutaj tematycznie nie pasujesz, tu jest o facetach, ktorzy zdradzili, a nie o zdradzonych zaplakanych :D

Gość gość
Facet po rozwodzie ja marze o rozwodzie w pokoju, w koncu iles tam lat razem mieszkalismy i jakies wspolne zycie mielismy mimo wszystko, bo nie sypiamy ze soba od co najmniej 3 lat, wiec jakby jasne jest co jest miedzy nami

Gość gość
i pomyslec ze facet potrafi zachowac sie z klasa :D

Gość gość
facet po rozwodzie dziś I pomyśleć, że po rozwodzie wręczyła mi butelkę łyskacza z podziękowaniem, że "zachowałem się z klasą i nie robiłem jej problemów" (miałem wszelkie podstawy wnioskować o rozwód z orzeczeniem o jej winie). Pieprzyć to, nie zniszczy mojego szczęścia usmiech.gif X x Racja brachu pieprzyć to, nie zniszczy twojego szczęścia :D Idę po browara wypić twoje zdrowie :D A sama niech się teraz pieprzy z kim chce jak taka wredota :P

Gość gość
alez ty z 20.10 skrzywdzony jestes...

Gość gość
za to ty z 20:20 jesteś maksymalnie powykręcana :P

Gość gość
no faktycznie biedny chlop :O

Gość gość
Ja jestem zdradzoną żoną,mąż zdradził mnie z koleżanką z pracy romans trwał 6miesięcy dla niej robił wszystko wypisywał wiersze woził tam gdzie chciała nawet chciał się wyprowadzać,ale wiecie co trafił na lepszego przeciwnika niż on sam pociągła go po kieszeni bo po prostu jest egoistką on był jej potrzebny na dany moment postawiła mu warunki i na końcu k... w tyłek i co ja byłam przeszłość a teraz na poczuciu winy chciałby żeby było tak jak dawniej teraz ona przeszłość a ja co mam mieć ochłapy zadbałam o siebie i bawię się swoim życiem próbowałam wybaczyć zmienić się ale to się nie da każde jego zamyślenie każdy gest zaraz mi to wszystko przypomina on jej dał to czego ja nie miałam przez wszystkie lata już przeżyłam żałobę i upokorzenie i wyrzuciłam go z domu takie zdrady to ciężkie sprawy on z nią dzielił się życiem a ona wszystko wykorzystała cały zakład huczał gdzie on ma wstyd i godność chciało się mieć dwie sroki a teraz się nie ma żadnej a jak trafi na następną to on będzie jej podnóżkiem a ona go będzie zdradzać po krzywda wraca do człowieka jak i dobro ja na dzień dzisiejszy mam wspaniałych przyjaciół a facetowi nie zaufam już żadnemu do czego są mi potrzebni zapytałam kiedyś siebie co szukasz w drugim człowieku?Znajdź to w sobie i bądź szczęśliwa sama z sobą dzieci już mam są dorosłe i zajęłam się sobą spełniam teraz swoje marzenia i myślę że dostanę od Boga wiele jeszcze lat życia żeby zobaczyć miejsca gdzie nie byłam przeczytać wspaniałe książki co dają rozwój wiele potrafię zrobić przecież każdy z nas ma talenty to trzeba je wykorzystać a bawić się bo on mnie skrzywdził to ja też guzik prawda każdy będzie krzywdził się sam na swoje życzenie myślę że mądre osoby skorzystają z mojego podzielenia się moim życiem......