Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja mamammam pytanie

Co czuja mężczyźni,którzy zdradzili żonę?

Polecane posty

Chyba fora pomyliłaś, takie pytania powinnaś zadawać na męskim forum, tutaj raczej zapytaj, co czują zdradzane kobiety?? Trochę taktu i dobrego wychowania oraz minimum wysiłku umysłowego nikomu jeszcze nie zaszkodziło. Twoje pytanie jest nie tylko nie trafione, ale bardzo powierzchowne, gdyż w zależności od pobudek, w wyniku których do zdrady doszło - uczucia zdradzajacych są diametralnie różne. To uwagi obserwatora, nie mam doświadczenia w temacie, więc się nie wypowiadam.

Gość ku prtzestrodze
moj dziadek zostawil babcie, mial pare kobiet, oczywiscie nie interesowal sie rodzina i nic nigdy nie dal sowim dziecia jako 70 letni dziadzio ponowien sie ozenil, pewnie chciala zeby ktos nim zaopiekowal sie na starosc, z czasem jego stan zdrowai sie pogarszal i wymagal coraz wiekszej opieki pewniego dnia zona dziadka zadzowila i powiedziala ze juz nie bedzie sie opeikowac dziadkiem, rodzice powiedzieli zeby umiescila go w domu starcow lub nadal sie nim opikowala bo jest jego zona i pobiera za niego emeryture po jakims tygodniu znowu zadzwoinla i zapytala sie czy ktos sie opiekuje z dziadkiem bo ona juz z nim nie mieszka dziadek oczywiscie umarl, nie mial zadnej opieki, lekarsw , jedzienia, wody zona dziadka nie przyszla na pogrzeb, nadal mieszka w dziadku mieszkaniu

Gość Natanael
- dziś wiem że postępowałem bardzo źle, krzywdziłem nie tylko żonę , tę inną kobietę, siebie, ale postępowałem wbrew Bogu. Zerwałem z tym, przeprosiłem . Jestem z żoną cały, i razem bardzo bliżej Boga. Nie pozwalam sobie nawet na pożądliwy zamysł w kierunku innej kobiety.

Za każdym razem rozwalają mnie te teksty o ciepłym obiadku (który przeważnie robię sobie sam) i wyprasowanych koszulach (których wyprasowanie to też nie filozofia) :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D poza tym co tu tłumaczyć?? Każdy ma inaczej :D :classic_cool:

Gość xyzed masz rację
wbijcie sobie TĘPĘ DZIDY to głowy że ciepła koszula i wyprasowany obiadek czy tam na odwrót to nie jest szczyt marzeń żadnego faceta (ani w ogóle żadnego człowieka) a jak żona tylko to ma do zaoferowania i tak widzi małżeństwo i swoją w nim rolę to niech się nie dziwi że jest robiona w chuja na prawo i lewo

Gość Ju...
CHyba lepiej zdradzić niż zostawić, nieprawdacie? Szczególnie, kiedy żona o niczym nie wie - nikt nie cierpi, a i żona korzysta z tego, że mężowi lepiej.:)

Gość Myślę że ..
No cóż wlasnie takiego watku dzis szukam To wlasnie w te niedziele poklocilam sie z moim facetem Wuszedl trzaskajac dzwiami klotnia banalna nic szczegolnego zadnej zdrady zadnych klamstw za chwile juz dostalam pierwszego smsa ze siedzi na piwie i mysli co sie z nami dzieje ze sie klocimy i dzialamy sobie na nerwy:/ Siedzialam i faktycznie ostatnio coraz czesciej zdarzalo nam sie robic pieklo o jakies bzdury Myslalam ze zaraz wroci pogadamy i pewnie minie cala zlosc i bedzie dobrze Wyobrazalam sobie ze on naprawde siedzi i mysli tak jak ja jak temu zapobiec W nastepnym smsie napisal mi juz ze chyba dzis nie wroci do domu bo nie chce juz sluchac wiecej moich wyrzutow Pomyslalam ze dolaczyl do niego jakis kumpel i juz pewnie nie chce mu sie wracac No i sama niewiem co myslec o tym co bylo dalej Wrocil dopiero drugiego dnia po pracy twierdzil ze spedzil noc w firmie i pewnie bym w to najzwyczajniej uwierzyla gdyby nie telefony od znajomych ktorzy czuli obowiazek laskawie doniesc mi ze widziano mojego faceta w nocy w barze z jakas inna panienka ..... Jakie uslyszalam wytlumaczenie? ze byl tam i owszem ale z kumplem i jego znajoma i ze absolutnie nic sie nie stalo Oczywiscie uwierzylam ze znajomi pewnie nie zauwazyli kolegi a na drugi dzien znalazlam w jego komorce numer do dziewczyny jak zapytalam skad sie wzial uslyszalam tylko.. niewiem Zadnych tlumaczen Odpisujac na watek Nie wiem co czuje facet po zdradzie Ale wiem co czuje Kobieta to chyba najgorsze z mozliwych uczuc To ja czuje sie beznadziejna i winie sie za te cala sytuacje Dziwne bo przeciez ja bylam w domu i nie zrobilam nic co moglo by spowodowac zebym tak sie czula

"Za każdym razem rozwalają mnie te teksty o ciepłym obiadku (który przeważnie robię sobie sam) i wyprasowanych koszulach (których wyprasowanie to też nie filozofia" Dokładnie xyz :) Facet potrzebuje kochanki, partnerki która da mu emocje a nie sprzątaczki, pomywaczki i kucharki... A wiele kobiet uwaza, że mamusiowanie facetowi to szczyt szczęscia dla niego i zwieńczenie jego pragnien... i potem takie otyłe gruszkowate prukwy, ktore w wieku 32 lat wygladaja jak zaniedbana babka dobrze po 40 dziwia sie, że facet wolał młodszą... A ona przeciez tak sie poświęca - dla dzieci sie poświęca, dla męża sie poświęca, dla domu sie poświęca... No i oczywiscie to nieprawda, że nie dba o siebie - przeciez chodzi do fryzjera raz na 2 miesiące (a że taką fryzure nawet ich ciotki uznaja już za obciach to drobnostka), smaruje sie kremami (Nivea rulez :P ) uzywa kosmetyków (mydło w kostce jest zawsze najlepsze) i oczywiscie seksownie ubiera (bo czyż sweterki pokazane Burdzie model year 1979 nie są seksowne :P) i stąd potem mamy takie sytuacje jak w opisanym temacie...

Gość FACECI DORADŹCIE
No dobra no to moze ja powiem męza nie zdradziłam mam 26 lat, nie rodziłam, wiec cycki stercza i brzuch płaski, nie ukrywam ze zgrabna jestem itp:P Dbam o dom- koszule, obiadki, ale.... nie na codzień, jedynie czasami. Dbam o czystosć domu bardzo, ale sprzątam wtedy kiedy on jest w pracy bo nie zniosłabym jakby miał zobaczyc mnie jak zmywam podłoge w kiblu:P Dom jednak lśni czystoscią bo dbam o niego bo lubię. Zarcie tez robię dobre. nie zawsze jest obiad, ale jak juz jest to wypas. ciuchy to wszystko obcisłe, seks- mysle ze bardzo okej, lubie sie bzykac, sakramencko ciągne lachę i sprawia mi to przyjemnosc, wszystkie pozycje toleruję i mężowi nie odmawiam, czasami jak mam okres i nie mogę to zwale mu konika czy obciag z połykiem -nie ma problemu Emocje- sa wspólne pasje i hobby, mozemy o tym godzinami gadac. jestem typ niepokorny, podrózniczka, moze niedojrzała emocjonalnie. uciekam od macierzyństwa, wole się bzykac, bawic , jeździć w góry. czy mąż mnie zdradzi? nie ma kolezanek. Oto jest pytanie.

nie da 100% uchronic przed zdradą, ale mozna jej w znacznym stopniu zapobiec, co z tego co twierdzisz - robisz... oczywiscie nic nie zagwarantuje, że on nie zdradzi podobnie jak nic nie zagwarantuje, ze nie zdradzisz Ty :P

Gość FACECI DORADŹCIE
własnie - staram sie zapobiegać, jesli zdradzi to trudno:O pozostanie mi pogonić dziada :P

Faceci- idealnie na kochankę byś się nadawała...pewnie twój facet poszuka sobie na boku kobiety, która mu w końcu potomka urodzi...faceci zawsze znajdą DZIURĘ w całym:D

Gość do komiczne to komiczne
twój wcześniejszy wpis to uogólnienie - nie zawsze prawdziwe. Może ty tak trafiłeś, więc trzeba było uświadomić kobitę!!!

Gość FACECI DORADŹCIE
jak to na kochankę bym sie nadawała? :O

Gość Myślę że ..
Czyli wnoisek jeden Wrzucic w szafe mit o zwiazku bez zdrady Nikt doskonaly nie jest przeciez My kobiety tez mamy wiele pragnien ktorym nasi faceci sprostac do konca nie potrafia Wiec zamiast obwiniac sie i szukac powdu Moze poprostu tez isc w dluga i zapelnic te luke swoimi "doznaniami " z chwilowyc romansow Tylko w takim razie ...Poco laczyc sie w pary hmm ....?

Gość Alice***
Cześć Komiczny 👄

"twój wcześniejszy wpis to uogólnienie - nie zawsze prawdziwe. Może ty tak trafiłeś, więc trzeba było uświadomić kobitę!!!" ja na nic nie trafiłem, ja obserwuje związki znajomych... uświadomic kobiete? :D powiedz kobiecie, że nie dba o siebie i ze jest mało atrakcyjna w momencie kiedy ona uwaza, że jest :D:D jej reakcja jest bardzo przewidywalna...

FACECI DORADŹCIE -> no ja bym Cię na pewno nie zdradzał :) :classic_cool:

Gość FACECI DORADŹCIE
:D:D:D

Gość do komiczne to komiczne
Musisz mieć bardzo nudne życie - polega na obserwowaniu związków znajomych i opisywaniu wniosków na kafe... Chyba, że robisz doktorat z psychologii...

Gość Alice***
Xyzed ... --> :D No co ??? A to już nie można przywitać się z inteligentnym i błyskotliwym Komicznym ... 🌼

"Musisz mieć bardzo nudne życie - polega na obserwowaniu związków znajomych i opisywaniu wniosków na kafe..." :D:D:D Moze niektorzy są tak ociężali umysłowo, że takie obserwacje wyłączają mozliwosc inych dzialan.... Ja sobie obserwuje nie rezygnując z innych niezbędnych czynności życiowych i rozrywek Jak np podrywanie panienek :)

Alice*** - ależ można,można ino badej cobyś gupot dziołcho nie narobiła jak Cię Komiczne wyrwie :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość Alice***
:D a czemu to zakładasz, ze mnie Komiczny wyrwie :D :D :D a może ... to ja jego :D :D :D ... z resztą jak widać - zbyt mocno sie mną nie zainteresował, choć widać, że jest znakomitym obserwatorem