Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troszke zdziwiona kaska

dziewczyny ile placicie/placilyscie za orkiestre, fotografa i kamerzyste???

Polecane posty

kurcze, bo cos mi drogo wolaja... jestem zszokowana troche. orkiestra - 3tys fotograf - 1 tys kamerzysta - 1,5 tys i to nic specjanego, po prostu zwykly fotograf, kamerka i orkiestra. nie mamy ochoty wypruc sie z ostatniej kasy. myslicie, ze to duzo, czy po prostu takie sa ceny???? dodam, ze jestem z malej miejscowosci i jeszcze bardziej mnie to dziwi, bo myslalam, ze im mniejsza miejscowosc, tym bedzie taniej, a tu dupa:(

buteleczka20 - a jak orkiestra grala??? bo 3 tys to cos duzo mi sie wydaje, ale wokalistka gwarantuje ze graja swietnie.

Gość ja plce wiecej
zespol 5000 fotogtaf: reportaz ze slubu+ wesela+ plener 2000 kamerzysta jeszcze nie wiem

nam dopiero bedzie grala :) raz umowilismy sie z nimi czy moglibysmy podjechac na jakies wesele i posłuchac bo plytka to co innego niz na zywo jestesmy zadowoleni teraz czekamy na swoje weselicho:D

Gość moje koszty
zespół-2500 (za dwa dni) foto(1300)-reportaż, krótki plener w dniu ślubu, dłuższy plener w tygodniu po ślubie kamerzysta-1800

Gość Aaaannniiiaaa
Orkiestra 2700,00 Fotograf + kamerzysta 2800,00

Gość zespol za 2 dni grania
1700 zl kamera + foto jeszcze nie wiem ale okolo 2000-2500

Zespol za dwa dni 2100 kamerzysta 1200 plus reportaz ze zdjec w plenerz fotograf 1300 plener i fotoreportaz ze slubu i wesela . Mysle ze masz normalne ceny

W sierpniu szwagier płacił za orkiestre 2.500 (grali jeden dzień od 17-3),fotogram 500 zł (mieli super 50 fotek ,robili w studio i w plenerze .Mieli spore wymagania bo w plenerze robili w 3 miastach i tak skakali po całej Polsce ).Kamerzysty nie mieli. Ja brałam śłub 4 lata temu i koszty wcale nie poszły w dól ani w góre.

Gość ja płacę za orkiestrę
2500 skałda się z 5 osób, grają na żywych instrumentach- każdy na kilku. Dodatkowo grają w kosciele Ave Maria. uważam, ze to nie tak drogo tym bardziej, ze będą dojeżdżać prawie 200km. Jak dzwoniłam do różnych zespołow, to zazwyczaj wołali 3000 tys + dojazd

Gość u mniee
bylo orkiestra(5os) 1600 fotograf+kamerzysta(para)=1300

Gość fdgfd
Orkiestra -2300, kamerzysty i fotografa jeszcz nie ma.

Gość do mi mała
widze, ze nie kapujesz. Chodzi o to, ze to nie jest pseudo-zespół udający, ze potrafi coś zagrać, a tak naprawdę wszystko leci z dyskietki. Widocznie każdy członek tego zespołu ma osobny instrument i na nim gra, np. saksofon

Gość do mi mała
no cóż- ja często spotykam się z takim określeniem, tym bardziej, ze sama śpiewam w zespole, więc jak to się mówi- jestem w temacie :) a skoro zrozumialaś, to znaczy, ze wiadomo o co chodzi :-p

Gość do mi mała
żywe= prawdziwe

...opinia naszej koleżanki mi małej na temat brzmienia \"żywych instrumentów\" jest tak bardzo ciekawa,że...nie wiem,czy płakać,czy się śmiać...i w tym problem.A co do cen,ktoś gdzieś dobrze napisał od 1000-5000/kapela/ 1000-3000/fotograf,kamerzysta.:)

Gość dlatego mam w du..kamerzyste

w roku 2004 fotograf 1500 (zdjęcia koszmarne) kamerzysta1000 (OK) zespół - jedna noc - 2500 plus noclegi (ale ściągana z drugiego końca Polski) - rewelacyjna!

a my za dj\'a płacimy 600 zł a fotograf (kościół+plener) 700 zł

orkiestra 2000zl ( 4os) fotograf 1000zl kamerzysta nie wiem ile wezmie samochod 1400zl

Gość samochod 1400
???dla mnie to juz jest wyrzucanie kasy w bloto aby sie tylko pokazac w limuzynie...sory sekata ale wg mnie tak to wyglada..

...coś wyskoczyło...Było takie wesele,że młodzi podjechali do ślubu starym zdezelowanym Trabantem,oczywiście pan młody był kierowcą...skąd wytrzasnęli takie autko,w każdym razie było inaczej niż zwykle.Bo ciągle ta monotonia,standard,moda ..Czasem warto coś zmienić dla jaj nawet:)

Gość była panna młoda
DJ z wodzirejem i panią śpiewajacą 1300zł(gratis mnustwo zdjęć i dwa filmiki z przyjęcia) fotograf tylko plener 500zł na kamerzystę nie wydałam ani grosza bo szkoda mi było 2000zł bo to są zdzieruchy jedne.

Gość achu23
witam, proszę zajrzeć na foto-joanna.pl. Jeśli zdjęcia się spodobają proszę o kontakt. Co do ceny zawsze możemy sie umówić:) Pozdrawiam serdecznie!

Dj+ wodzirej 1800 zł Kamerzysta 1700 zł (sesja reportażowa w tygodniu) forograf 1200 zł (z fotoksiążką)