Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elwikra

Od roku jestem sama, juz nie tęsknie ale

Polecane posty

Gość ale ona mieszka z rodzicami...

Gość elwikra
bede jutro ale po południu....jak sie jakos nie zgramy z czasem to napisz tu ja potem odpisze:) ide jutro na zakupy......widzisz to takie dziwne bo ama wyjde do sklepu, na spacer, do parku czy gdzies tam ale np na uczelnie juz nie bardzo....nie daletgo ze nie lubie studiów.....własciwie to nie wiem dlaczego :(

Gość lubliany
elwira depressje sa z roznych przyczyn mischandlung in Die Familie wegewalt. usw jutro powiem Ci wiecej ok badz jesli mozesz moze to ta strata kochanego tez ma wplyw

Gość elwikra
to nie przez tego chłopaka.....ja go odepchnełam , juz wtedy było cos nie tak ze mną chyba:(

Gość lubliany po jakiemu
ty bredzisz?

Gość lubliany
elwira a jakie masz zamilowania ? itd Hobby? bede po poludniu bedziesz miala te sam nick?

Gość elwikra
tak ten sam przestałam miec:( wpadłam w wir pracy chyba, zeby nie myslec i nie siedziec w domu a jak w nim jestem to zwalam wszystko na nauke....lubie cos poczytac, pogadac przez net bo tak czuje sie bezpieczna...

Gość lubliany
lubiany pojakiemu ja nie bredze elwira potrzebuje dobrej rady jesli ja masz daj udziel jej pomocy moze w poblizu mieszkasz bo ja daleko

Gość elwikra
nie wiem dlaczego tak sie stalo.....nigdy nie byłam jakas strasznie rozrywkowa ale łatwiej mi przychodziło nawiązywanie kontaktów....teraz sie wycofuje nawet jak facet wydaje sie miły i nic o sexie nie wspomina

Gość lubliany
elwira jutro bede po poludniu ok a wiec do jutra milo mi bylo wnioskuje ze waetosciowi ludzie zasluguja na dobre poszanowanie a nie jak mi juz poprzedniczka pisala cytuje ja bredze ja nie mam studiow ale mieniania dobrego o takich tez ni e elwira do jutra

Gość elwikra
do jutra lubliany i dziekuje za rozmowe :)

Gość elwikra
Witam :)

Gość lubiany
Hey wita troche spoznilem sie , przepraszam bardzo jak jestes na lini napisz ok

Gość elwikra
ja tez juz jestem :)

Gość lubiany
Hey witam ponownie jak po wczorajszym wieczorze czujesz sie jesli mozna spytac? Umnie wszystko ok wyspana usmiechnieta po zakupach z dobrym humorem jesli tak to ciesze sie jesli nie to przykro ale jestes to dobrze to piszemy dalej jesli masz zyczenie ok

Gość elwikra
czesc:) wyspałam sie, potem poszłam na małe zakupy - nic tak mi nie poprawia nastroju jak buszowanie po sklepach ;)

Gość lubiany
O ciesze sie tez ja w soboty i nied niele jestem w zentrum zawsze od rana do poludnia i robie jak to sie mowi po naszemu Bümell Shopen czeuje sie wtedy inaczej jestem wsrod ludzi i na filizanke kawy tez znajde czas mam bardzo dobry kontakt komunikacyjny a pomimo jestem sam , pech albo tak musi byc dlatego ciesze sie jak ktos pisze domnie albo rozmawia Musze Ci powiedziec zebys wiedziala my tu mamy inna tastaure tak ze moje pisanie wychodzi troche nie tak ale mysle ze doczytasz sie &

Gość elwikra
spokojnie:) wszystko sie doczytuje bez problemu :) postanowiłam, ze od marca zaczynam studia na zarządzaniu, zmieniam prace wiec moze jakos mi sie humor poprawi...

Gość lubiany
O to mnie cieszy jesli ludzie maja zajecie to sa szczesliwi a po cieszkim dniu mowia fajny albo cieszki byl dzien ,Elwira powiedz mi masz zyczenie pisac zemna dalej ?Ja mam bede sie cieszyl jesli tak opowidz o sobie to co mozesz jesli chcesz ok np czy twoja dzielnica ladna bo nie bylem nigdy w Warszawie itd

Gość elwikra
mozemy dalej pisac:) ale ja nie mieszkam w Warszawie, mieszkam gdzies indziej.....ale w ładnym miescie, podoba mi si etutaj i nie chciałabym mieszkac gdzies indziej ...

Gość elwikra
o sobie...hmm nie wiem co mam napisac...

Gość lubiany
no ogolnie jakie masz zamilowania wiesz co a moze spytasz mnie to bedzie lepie o wszystko mozesz pytac jestem otwartym czlowiekiem patrzac na swiat inaczej jak nie ktorzy zaznaczam nie jestem ordynarny marogacki ani egoist ani ateist ani ani ani jakis sex wywrotowiec jak nie ktorzy to na tym portalu

Gość elwikra
skad Ty własciwie jestes?? ja juz i tak duzo napisałam o sobie....z trudnościa przychodzi mi zwierzanie się, wsród nowo poznanych osób jestem raczej zamknieta w sobie dopiero potem sie otwieram ale nie wiem czy tak do konca...

Cześć. Ja króciutko. przeczytałam sobie co piszecie. Elwirka, ja jestem od ciebie starsza. I nie przejmuję się tym czy mam dużo ludzi wokół siebie czy mało. "Nie miej przyjaciół wielu, bo często bywają fałszywi, miej ich liczbę raczej mniejszą ale niech będą rawdziwi". Zaakceptuj siebie jaką jesteś. Myślę że jeśli wiesz co Ci odpowiada a co nie jest rzadkością dzisiaj. Stąd wynika Twoje osamotnienie. Ludzie chodzą na zabawy imprezy i Bóg wie co jeszcze, bo szukają czegoś co Ty już znalazłaś: świadomości tego czego do życia potrzebujesz. Teraz tak jak Ci radzi lubiany, poszukaj ludzi z którymi przebywanie Ci sprawia przyjemność, czujesz że w ich towarzystwie się nie męczysz, odpoczywasz i sie rozwijasz. I proszę nie dziw się że nie będzie ich wielu. Tak już jest... Poza tym radość odnajdziesz też w zwyczajnych sprawach, jak spacer, kawa na świerzym powietrzu, zakup dobrej książki, upragnionego ubranka. Zwyczajnie odwróć ten sposób myślenia. To nie z Tobą jest coś źle. Polubisz siebie i zobaczysz zaczniesz zauważać że dookoła jest dużo niezwykłych i fascynujących ludzi!

Gość lubiany
powiem Ci mieszkam w niemczech stolicy Niedersachsen i ja nie wymagam zwierzenia od Ciebie poprostu czlowiek chcialby wiedziec z kim pisze co pisze no wymiana zamilowan np ja jezdze duzo rowerem gram w schachy ale w lato w parku roz no chodze na Basen i kocham zycie mieszkam tu na stale jesli cie to interesuje mozesz pytac smialo

Gość elwikra
mi nie jest zle jak tak sobie pomysle....kiedys próbowałam sie zmienic, dostosowac do kogos i.....czułam sie strasznie....mam swój styl ubierania i nie potrafie ubierac si einaczej, tzn nie chodzi o ciuchy tylko całosc jakos tak jest zgrana i tego nie umiem zmienic i nie chce bo tak sie czuje dobrze. Nie lubie robic czegos na siłe bo taka jest moda albo ktos pomysli, ze jestem inna....trudno ja jestem chora jak ide do dyskoteki....wole juz jakąs knajpke w miłym towarzystwie :) cieszą mnie małe rzeczy i moje osobiste małe sukcesy...chocby to dla kogos było nic wielkiego. Tylko jakos nie potrafie znalezc ludzi takich jak ja, którzy mnie nie męczą.....wytrzymuje 3-4 godzin i jestem wykonczona i zdenerwowana...

Gość elwikra
lubiany....tez lubie jazde na rowerze...tylko nie mogłam znalezc odpowiedniej osoby do jazdy bo kazdy na mnie patrzył dziwnie jak chciałam jechac gdzies dalej za miasto tak na cały dzien....dziewczyny sie smiały no bo przeciez im sie tipsy poniszczą ;) i wiesz to bardzo dziwne....mam problemy chyba z komunikacją a własnie to mnie ciekawi....tylko taka komunikacja w zarządaniu i z tym chce powiazac swoje studia

Jesteś indywidualistką inic w tym złego. Pokochaj to w sobie. Nie walcz nie spełniaj cudzych oczekiwań, bo zawsze będzie to odbijało sie na Tobie źle. Nie martw się tym że nie ma wokół Ciebie ludzi, którzy Cię nie męcza. Cierpliwości. Możliwe że masz duszę lidera. Ty bedziesz na przodzie, onie dołącza do Ciebie. Nie wiem co czujesz kiedy to czytasz. Niestety jeśli coś Tobą teraz wstrząsa, to powiennaś zaakceptować fakt, że Ci co idą przodem, najczęściej idą sami. Ale też gdy uwierzysz w siebie i swoją wewnętrzną siłę, zwyczajnie towarzystwo ludzi, wszystkich, będzie dla Ciebie miłe. Pamiętaj, Ty stanowisz o sobie, Ty masz swoje priorytety, Ty masz siłę by nie iść z tłumem, Ty w przyszłości będziesz może stawiać wrunki. NIe jest łatwo być indywidualistą. Ale też jeśli faktycznie taką masz naturę, to jej niestety w sobie nie stłamsisz. Więc się już tego w sobie nie bój, myśl o sobie przede wszystkim i wiedz że brakuje ludzi, którzy wiedzą czego chcą, tworzą nową jakość. Jeśli możesz stać się jednym z nich, walcz o to. Pa

Gość lubiany
Bede trzymal kciuki zeby Ci wyszlo jak najlepiej tez jak przestaniesz pisac zemna a pozatym chociasz podpowiedz mi w jakim woj mieszkasz ? nie musisz ,ladnie powiedzialas ze lubisz wolnosc to dobra cecha u Ciebie ciesze sie

Gość lubiany
witaj a_abdanq powiem szczerze ze bardzo ladnie to napisales napewno Elwire sie ucieszy wierze w to prosze pisz dalej bedzie nam milo