Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elwikra

Od roku jestem sama, juz nie tęsknie ale

Polecane posty

Gość elwikra
:) nie jestem obrażalska :) jak dzien mija ? ja dzis jestem wykonczona.....w pracy urwanie głowy i ledwo zyje

Gość Lubiany
Moj dzien byl ok tylko mamy mrzawkowa pogode a ja o tej porze lubie sucho i maly mroz np -3 bylem na basenie ale czuc chlor jak cholera oj oj mam zawsze kolacje o 18.30 czasmi pozniej a tak mam dobry chumor zawsze masz taki dzien w pracy ? czy czasami?

Gość elwikra
czasami.....a czasami jest dosyc spokojnie :) tylko szef bardzo jest nerwowy....

Gość Lubiany
To rozumiem on ma szefa nad saba tez ktory go naciska ,mowie Ci to dlatego ja cholernie nie lubie nacisku druku tylko dobrowolnie od serca bez no jak ci to powiedzie po niemiecku musz sorry ich brauche freien raum ind luft ale masz za soba moze jutro bedziesz miala lepszy dzienmacie juz zime tz snieg ?Jesli mozna spytac masz fajnych rodzicow? Ja wiem ze ludzie z poludnia sa w porzadku , lojalni wierzacy itd wyjatki sa tez

Gość elwikra
moze jutro bedzie lepiej... rodziców mam takich sobie...chyba normalnych snieg mamy ale taki mokry z deszczem a tego nie lubie, taka ciapa ....wolałabym zeby juz była wiosna:)

Gość Lubiany
pociesze cie dzis mamy 7 januar prawie 1 dekada jeszcze dwie luty jest krutki a w marcu swieta rak to wyglada .bedzie wiosna nie martw sie :Elwira mam do ciebie prosbe .czy moge cie prosic o o o

Gość elwikra
oooo ??? o co?

Gość Lubiany
A wiec naleze do ludzinie obrazalskich ale takich jak co s nie tak tz powiedzmy ja my piszemy i przyjdziesz na ten pomysl czy chec nie pisac to prosze cie o jedno przynajmnie powiedz STOP przelaczam sie na inny temat lub nie wiem pisze ci to dlatego ze juz mialem taka sytuacje 2 x i bez powodu wylaczyla sie ijuz a ja mysle ze kazdy ma takie prawo kazdy a szczegolnie kobiety ale powiedzic czy napisac dwa slowa mozna chyba cos w rodzaju milo mi bylo z toba pisac mysle ze tez masz taki poglad czy nie ?

Gość elwikra
takie grzeczne zakonczenie internetowej znajomości? mysle podobnie i juz wiele razy sie tak stało, ze z kims pisałam, wszystko fajnie i nagle cisza bez zadnego powodu...

Gość Lubiany
dziekuje ci za szczera odp . widzisz ja jestem uczuciawy jak mowia moje dwie siostry ,czlowiek jest taki ale jestem otwartym czlowiekiem ktory nie potrafi zastawic sie murem Elwira jesli chcesz mnie pytac o co kolwiek mozesz smialo to jest nie szkodliwe serio

Gość elwikra
chyba własnie potrzebuje sie wypłakac w poduszke...

Gość Lubiany
A cos sie stalo czy moze cie urazile a moze cos nie tak napisale ?

Gość elwikra
nie to nie Twoja wina czasami mam takie napady...bez powodu nie przejmuj sie do jutra mi przejdzie :)

HEEEEEEEEEEEEJ! Jak się macie? Tak prywatnie tu u Was się zrobiło :-) Wczoraj, albo przedwczoraj, już nie pamiętam, czas leci, musiałam zająć się swoimi sprawami i szybko uciekłam z forum. A tu prosze, dziś wchodzę na kafe i pierwszy topik na jaki się nadziewam to wasz. Ok, lubiany, ja nie krzyczę tylko motywuję. Jestem ostrą babką. Życie mnie nie oszczędzało i daje mi w kość do dnia dzisiejszego. Dlatego jeśli spotykam w zyciu lub na internecie kogoklowiek kogo rozumiem i myślę że mogę oszczędzić problemów, to mówię wprost. Widzę że miło sobie gaworzycie, wiec się nie wtrącam. Pozostawiam Was, mam nadzieję że w dobrych nastrojach. Wpadłam tylko na chwilkę i przy okazji napisałam sprostowanie. elwirka, może Ci się to wydać okrótne ale powiem tak: nie trać czasu na użalanie się nad tym co mogłabyś a się boisz, moze i jest to depresja, tyle że ja bym tego tak nie nazwała(to za mocno powiedziane), niech będzie że tak jest. Jednak masz obojga Rodziców, Dom, i jak jest tak jest ale namiastkę bezpieczeństwa. Poza tym jak sie domyślam nie jesteś na nic cieżko chora. Dlatego weź się w garść. A Ty lubiany, nie jest to zarzut- podkreślam, nie wiem czy powinieneś ,mówić elwirce że ma depresje. To nie do końca prawda. Uwierz mi wiem co mówię. To co Ciebie spotkało czy elwirke, to jeszcze nie jest depresja, a stany depresyjne. To zdecydowanie 2 różne rzeczy. Depresje się leczy a ze stanów depresyjnych, zwanych potocznie przygnębieniem wychodzi się dzięki motywacji, pracy i przezwycieżaniu słabości. Poza tym to Was pozdrawiam, no i żegnam. POWODZENIA!!!

Gość elwikra
a_abdanq ...moze stany depresyjne, nie interesuje mnie jak si eto cos nazywa ale nie jest spowodowane tylko tym co tu napisałam....ale to niech zostanie moja tajemnicą... dziekuje za słowa wsparcia:)

Gość Lubiany
Hej witam mialem tez nie lekko i mam dalej tak milo mi ze to nap ja sie krityki lub prawdy nie boje i chetnie slocham rad innych a twoja jest juz na miejscu masz racje to co tu napisalas nie wolno ludziom a szczegolnie kobieta kamienie do plecaka wsadzac a milo napewno nam bedzie jak czasami albo co dzien wpadniesz tu do nas z dobra rada albo innym dobrym slowem ja dziekuje ci za szczerosc ja owicialnie bede cie mile widial na tym pokoju u elwiry

Gość elwikra
a_abdanq zawsze jestes tu mile widziana :)

Gość Lubiany
Ja sie tez dolaczam z zyczeniem elwira Elwira troche mi smutno ale ja musze konczyc juz jutro bede tez bedzie mie cieszyc jak ty bedziesz o ktorej nie wiem my sie odnajdiemy zycze ci lepszego dnia od dzisiejszego i spokojnej przespanej nocy a woec milo mi bylo nie tylko dzis pisac ale przed tez i w nastepnych diach tez to by bylo moje zyczenie a teraz zycze ci dobranoc

Gość elwikra
ja tez juz uciekam spac jutro chyba tez bede:) dziekuje za rozmowe i spij spokojnie :) dobranoc

Kochani, miło mi. Nie wiem jak to ze mną będzie. Zobaczymy, jak tylko będę mogła zaglądnę. elwirka, to może tak: - nie myśl o tym co Ci dolega (jak zwał tak zwał, bądź ponad to) - myśl o tym co kochasz w zyciu robić - i gdy dopada Cię smutas, działaj, czym prędzej. Niestety, nie wymyślono lepszej metody na czarne chmury. Nikt się do Ciebie nie uśmiechnie jeśli sama nie pokażesz swoich zębów. Normalna zasada w życiu. Walka. I tylko nie mów, że nie dasz rady, że się boisz, sił nie masz itd. Małe kroczki, codziennie, a zobaczysz. Motywacja, na początku troche na przekór aż dojdziesz do perfekcji. Poza tym, skoro już z nami tu plotkujesz, to nie może być aż tak źle. Co? trzymajcie, się pa,pa.

Gość Lubiany
Elwira jesli Cie moze czyms dzis urazilem to cofam te spowrotem a wiec do jutra milo mi bylo naprawde moze bede o 18 albo o 21

Gość Lubiany
Hey znalazlem troche wolnego czasu na przerwie i postanowilem kliknac do Ciebie .dzis mam dobry dzien i pogoda sprzyja bo niebo jest niebieskie i slonko swieci chociasz nie jest cieplo .Powiedz mi czemu plakalas wczoraj? elwira to nie depresja jak juz naszaznajoma powiedziala ladnie , wejs sie w garsc masz przeciesz w pracy kolezanki kolegow albo sasiadw w okolicy lub ze szkoly przestan sie bac posortuj tych co niemili sa do Ciebie a zastaw w kregu milych przyjacioj nieboj sie oni nie beda Cie za majtki trzymac ,jesli juz jakis sie znajdzie to wejs ga na czarna liste jesli nie to sprobuj sie z nim poznac moze to wlasnie ON bedzie bedzie ci lzej jesli ci szczescie dopisze A najwazniejsze twoi rodzice beda tez sie cieszyc ty masz 24 lata nie cowaj sie idz normalnie na przod jak inni normale ty masz ja nie pekam ciesze sie tez jak mi czasami nie tak nie pekaj otworz sie prosze Cie a _abdanq skoryguje mnie jesli cos nie tak napisalem jej wypowiedzi sa pelne rozumienia jak moje pomimo to lubie ja tez na tym pisaniu a zarazem pozdrawiam i do uslyszenia pozniej .

Gość Rozumiem...
\"kiedys mi ktos powiedział, ze skoro z kims nie chce spedzac kazdej wolnej chwili to cos jest nie ta i to nie jest normalne....ale ja sie mecze bedąc z kims non stop...ja musze pobyc sama ze soba...\" I to jest całkiem normalne... przynajmniej według mnie. elwikra, dodam, ze dokosnale Cie rozumiem... \"zamknełam sie w sobie , w domu, wychodze tylko na zajęcia na uczelnie 2 razy w miesiącu żyje w jakims marazmie bo nie mam zadnego celu ale moje zycie jest puste, gdy jakas kolezanka usiłuje mnie gdzies wyciąganc tez sie wykręcam juz nie wiem co robic bo nie chce byc całe zycie kompletnie sama. Jestem jedynaczką , nie mam własciwie nikogo bliskiego oprócz rodziców.\" Mam tak samo.. .tyle, ze ja mieszkam sama i nie mam pracy na codzien - wiec wychodzenie z domu jeszcze bardziej ograniczone. W sumie 95% czasu jestem sama...

Gość elwikra
Witajcie:) dzis znów miałam ciężki dzien w pracy....trudno czasami tak bywa, a niedługo sesja , której pewnie nie zalicze i bede musiała zmienic uczelnie ;) ależ ja jestem optymistyczna ;) jutro mnie nie bedzie chyba ze póznym wieczorem bo musze leciec na uczelnie

Gość elwikra
wczoraj miałam zły dzien...ot co ale dzis juz lepiej i chyba nie bede płakac w poduszke ;)

Gość Lubiany
Hey jestes witam tez mile Rozumie na naszym maly forum a propo a skad jestes ? Elwira ja tez mialem cieszki dzie ale juz jest po i nieplacz w poduszke ok , bede do 21 , jesli cos a Ruzumiem ja tez mowilem elwirce ze ma miec wolny no pomieszczenie tak jak juz to ladnie powiedzialas a powiedz mi w jakim kierunku Studiujesz jesli mozesz a wiec do uslyszenia za chwile

Gość elwikra
czesc:) teraz studiuje administracje ale chce sie przeniesc na zarządzanie....jakos mnie bardziej ciekawi. Ale zobaczymy jak to wyjdzie po sesji...

Gość Lubiany
Zaraz kancze ale jutro bede tez milo mi bedzie jak bedziecie obie do jutra Elwira trzymam kciuki za Ciebie i kolezanke cia

Gość elwikra
no i nie widze wpisów :(

Gość elwikra
mnie jutro nie bedzie....bede pózno wieczorem bo mam sprawe do załatwienia...ale napisze ;)