Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elwikra

Od roku jestem sama, juz nie tęsknie ale

Polecane posty

Gość Lubiany
Hey ale sie rozpisalas to prawda.Ja lubie czytac to co piszesz Musze Ci powiedziec ze Babcie sa zawsze dobre i tolerancyjne one przezyly wiecej jak my .Oby sie ten zabiek u Twoich rodzicow udal roznie bywa.Moje meble jeszcze stija ale chcialbym miec tez nowe ,narazie nie idzie ,mysli mam takie to potrwa troche.Czekam z nie cierpliwoscia na mojego Hydraulika cos sie spoznia,no przy takiej pogodzie deszczowej to ujdzie No to juz jestes przygotowana na przyjecie wiosny z tymi zakupami wiem wiem dziewczyny chca sie pokazac jak najlepiej i w miare finanzow na Uczelni albo w knajpce to nie znaczy cos zlego ,ja lubie sie tez stroic i jako tako wygladac .O mojej pracy pisalem Ci juz ,ale to nic napisze Ci jeszczeraz Prace stracilem i zeby mi nie bylo nudno na wezwanie urzedu wepchali mnie na 6 miesiecy na takie seminiarium to jest przygotowywanie Emigrantow do zycia w spoleczenstwie powiazane z kultora i religia niemiecka Czyli cos takiegojak Zielona Carta w USA. Nudy sa tam przez 8 godzin,polowe nie zna jezyka ani innych podstaw ktorych potrzeba w codziennym zyciu.Zeby ich do pracy skierowac to musza podstawy jezyka znac z Polski sa 4 osoby jedna z Breslau . pily katowice i Opole Krzysztow z Opoa jest po studiach Elektronicznych ale bez znajomosci jezyka Niwemieckiego a fachowe podstawy musi znac w swoim zawodzie ,bo nie dostanie pracy w tym zawodzie a bedzie taczka wozil ziemie to jest te dyskriminirung,Ja bym Ci tu caly referat napisal duzo rzeczy mi sie nie podoba od A - Z Mysle ze Cie nie znudzilem tym pisaniemElwira jesli masz jakies pytania to pytaj smialo w miare odpowiem Ci zawsze A teraz zycze Ci fajnego dnia i milego pobytu na Uczelni no i mile pozdrowienia dla kolezanki,a tym Twoim to sie nie przejmuj Selavi narazie eddi

Gość Lubiany
Hey jestem jeszcze raz postanowilem ze Ci na pisze ma maila mysle ze nie pogniewasz sie ale wieczorem b.Hydraulicy byli juz ,musze zrobic male zakupy na weekend Pod koniec maja mamy 4 dni wolne od pierwszego do 4 tego tz miedzy 1 majem jest wolny piatek no i 11 i 12 mamy tez to sa zielone swiadki poniedzialek tez wolny:Kolega jedzie do polski w srode pod wieczor chce mnie zabrac ale on wraca dopiero w czwartek tz 8 maja tak ze musial bym isc do lekarza w srode i poprosic 5 dni chorobowego ,mialbym 12 dni wolnego Tesknie troche chcialbym zobaczyc moja ojczyzne na codzien i moje miasto to narazie tyle trzymaj sie pa pa eddi

hej :) własnie wróciłam z uczelni i jestem wykonczona...zerwałam sie z zajęc bo juz nie mogłam tam wysiedziec. Wczoraj moja kolezanka oznajmiła mi ze rezygnuje ze studiów wiec niedługo bede tam sama siedziała jak palec:( wczoraj po zajeciach poszłysmy z babami do knajpki na lody i poplotkowac, wróciłam pózno i juz nie miałam czasu napisac:) pisałes cos na maila do mnie?? bo ja nic niestety nie dostałam:( pozdrawiam i zycze miłego wieczorka

Gość Lubiany
Hey eliwra przed chwila wyslalem Ci maila U nas Italiena maja ciastkarnie z lodami otwarta ale ludzi malo bo wszyscy czekaja na cieplo zeby posiedziec sobie przy kawie i lodach na dworzu :Troche smutno bedzie jak sama bedziesz siedziec na Uczelni oj smutno :pozniej klike .Daj pozniej znac czy moj mail doszedl ok a wiec milego wieczorku zycze Ci eddi

Gość lubiany
Jestes wspaniala dziewczyna wiesz o tym ? eddi

hej :) dzis mam wolny dzien ale jutro na zajęcia niestety...... dostałes mojego maila?