Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamila___21

Gdzie jest łechtaczka?

Polecane posty

Gość Kamila___21

Wiem, że to śmieszne, ale nie potrafię jej znaleźć, no w sumie dokładnie nie szukałam... Jak dokładnie wygląda? Może po prostu jej nie mam, aha nigdy nie miałam orgazmu, co mam robic pomocy!

Gość anabelka
masz 21 lat i nie wiesz gdzie mas zlechtaczke? boze, jeszcz epowiedz z ew zyciu na biologi o ukaldzie rozdrodczym nie mialas ;/ lechtaczka jest na czubku warg sromowych-wyczuwalna opuszkami palcow jak male ziarenko grochu.... i nie gadaj,ze jej nie mas zbo kazdy ja ma marna prowokacja;/

Gość buka
Łechtaczka znajduje się w lewej dziurce nosowej, po stronie przegrody🖐️

Gość jasminkaaa
moglibyscie byc bardziej tolerancyjni bo osoby tu piszace chca porady a nie wysmiewania bo po to jest to forum!

Gość taaaka tam
przy odbycie

Gość jasminkaaa
nastepna madra....

Gość hmm więc
między palcem wskazującym a środkowym

co za bzdury .. 12letni chlopiec pokazal gdzie znajduje sie lechtaczka i nawet mama byla pod wrazeniem .... yyy a tak ogolnie to dobrze sie czujesz ?

tu jest tyle debilnych postow ze juz nie wiem kto sobie robi jaja a kto nie , mam mozg 12latka -------- bo mam 12 lat to chyba logiczne ;):P

Gość Kamila___21
Dobra,juz nie potrzebuję waszych rad.Nic się nie dowiedziałam.Po prostu spytam koleżanek.

wspolczuje debilizmu ;/ otworz ksiazke z biologii i juz bedziesz wiedziala gdzie ejst.. zreszta www.google.pl nie wiem, marnie ci idzie ta prowokacja..majac 21 lat musisz byc chyba uposledozna nie wiedzac takich rzeczy

Gość dsfsdfsdf
między złączeniem warg większych a złączeniem warg mniejszych - co tam masz? na pewno nie płaską skórę. Na pewno czujesz zgrubienie, to własnie jest łechtaczka. Rozchylasz wargi większe, widzisz wargo mniejsze, między którymi jest pochwa, a co widzisz nad wargami mniejszymi? Okreslenie "ziarnko grochu" jest ciut mylące, bo będziesz szukałą konkretnej kulki. A to wygląda jak różowy języczek.

Gość Kamila___21
Ale ja mam tych ziarenek groszku dużo więcej.A wogóle to ile powinno być dziurek bo ja mam 4.

Gość japierdolecie w dupe
licz moze doliczysz do 10... jedna dziurke ma cewka moczonwa i jedna duza dziura do cipy....

Gość dsfsdfsdf
rozumiem że to podszyw :) w kazdym razie nie szukaj żadnego ziarnka grochu :) żadnej kulki :) w lustrze też mozesz nie zobaczyć - mozesz widziec po prostu fałdy skóry jesli masz mała łechtaczkę, ale na pewno czujesz ją palcem... coś własnie jak języczek a poza tym .... nie czujesz?! przecież tam jest najprzyjemniej. Dotykasz wszystkich okolic to jest po rpstu przyjemny dotyk, ale jak dotkniesz łechtaczki to to jest własnie TO, to jest to miejsce! pewnie tak samo czują faceci w róznicy między dotykaniem jąder (tylko przyjemne) a penisa (o! to jest to miejsce!!) :)

Gość No nie przesadzajmy
szukaj na plecach w okolicy karku mmmmm,pozdrawiam:D

Gość czemu nic nie wchodzi

Gość No nie przesadzajmy
Jak to nie wchodzi jak wchodzi hehe:D