Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MagdaaZ

UWAGA NA HOMEOPATIĘ

Polecane posty

Gość Aptekarka
ratunku, jakie ty głupoty gadasz! ty nie wiesz nic na temat leków i chemii.. totalna podstawówa! ciężko dyskutować na takim poziomie. gadaj z przedszkolakiem o kwarkach albo teorii względności... no nie da rady. Trzeba mieć kochana jakąkolwiek wiedzę żeby móc dyskutować na jakiś temat. Rozmowa z Tobą przypomina gadanie ze sklepową na tematy poruszane w "przyjaciółce" masakra!

Gość Aptekarka
Rozmowa z Tobą przypomina gadanie ze sklepową na tematy poruszane w "przyjaciółce" masakra! otóż rozmowa z tobą może być tylko na tematy poruszane w "przyjaciółce"

Gość Aptekarka
no ci ludzie oszukują pacjentów... mało takich? Ludzie potrafili wydawać żydów a nie umieją oszukiwać? mało było lekarzy mordujących ludzi? co przeszkadza kilku szarlatanom nabijać ludzi w butelkę??co ty chcesz pokazać?

Gość No nie przesadzajmy
Dokładnie ja tak czuje rozmawiajac z Toba:)bronisz swojego bagna w którym jestes,az mi Ciebie zal.i co moge Cie zasypac stronkami o pozytywnym leczeniu homeopatia i to nawet przez Twoich kolegów,jestes jakas rozdwojona:)

Gość No nie przesadzajmy
Pokazuje to samo co Ty:)ze sa i tacy przez Ciebie lansowani co nabijaja ludzi w butelke:)kazdy krawiec kraje co????

Gość No nie przesadzajmy
No tak Ci oszukuja a wybrani prze Ciebie to same ideały oni nie oszukaja???:D dobre sobie:)własnie to Ci pokazuje

Gość Aptekarka
no niestety kochana ale twoi związani są z dawaniem ludzi fałszywej nadziei i wyzyskiwaniem pieniędzy, a tych których ja "lansuję" wręcz odwrotnie... zauważyłaś różnicę???

Gość Aptekarka
oni mają powód by oszukiwać a ja i moi "lansowani" przeze mnie raczej nie... homeopatia nie jest jakąkolwiek konkurencją dla medycyny konwencjonalnej.

Gość No nie przesadzajmy
a skad Ty to wszystko wiesz,że podwazasz jedne autorytety,a lansujesz drugie:)tak sobie wybierasz jak Ci wygodnie????no to niezle:D

Gość No nie przesadzajmy
A niby jakie maja powody żeby oszukiwac,a wybrani prze Ciebie nie????

Gość No nie przesadzajmy
Homeopatia leczy a nie ma to nic wspolnego z dawaniem nadziei

Gość Aptekarka
nie potrafisz odróżnić czym jest nauka a czym są wierzenia. nauka ma swoje metody badania metodologię itd a z czym polemizować jeśli chodzi o Homeopatię? z nonsensami? Nie mogę się wypowiadać na temat krawiectwa bo nie jestem krawcową ani malarstwa bo nie jestem krytykiem sztuki... mogę tylko powiedzieć że ta sukienka jest ładna a ten obraz ciekawy ale naukowo wypowiedzieć się na te tematy nie potrafię. Jestem farmaceutką i potrafię odróżnić bujdy (homeopatię) od faktów. ty na 100% nie masz nic wspólnego z medycyną bo twoje wypowiedzi świadczą o tym jednoznacznie. Więc jak możesz oceniać wypowiedzi i wyniki homeopatycznych "badań" Nie masz żadnych kwalifikacji pod tym względem. Po prostu pleciesz bzdury! Nie mam zamiaru dalej prowadzić tak żałosnej dyskusji!

Gość Aptekarka
otóż nadzieja ma bardzo dożo wspólnego z leczeniem ja napisałam o fałszywej nadziei którą daje homeopatia.

Gość Aptekarka
tak przyznaję sie jestem autorką spisku! międzynarodowy spisek przeciwko homeopatii! Tak bardzo nam zależy żeby krytykować homeopatie bo nam za to płacą!! ta krytyka jest uprawniona! trzeba być bardzo naiwnym żeby tego nie zauważyć!

Gość zgadzam sie z aptekarka
niestety takiej osobie nie da sie przegadac, wierzy w to co ktos raz pokazal i powiedzial i nic wiecej. uwaza medycyne konwencjonalna za najwieksze zlo i zrodlo spisku i nic wiecej. wydaje mi,sie, ze rozmowa z taka osoba jest zbedna...niestety, ale przypomina mi bardzo posty kogos kto wypowiadal sie wczoraj pod podobnym postem. tez brak argumentow, a tylko same oskarzenia.. przykre, ze ludzie nic nie wiedza, a chca "leczyc" innych, doszukuja sie we wszystkim spisku, bo nie maja elementarnej wiedzy.

Gość No nie przesadzajmy
No wiec ja to widze dlatego pisze a Ty nie masz zadnych kwalifikacji aby wypowiadac sie na tematy homeopati,jak tez naturalnych metod leczenia,nawet masz podstawowe braki w dziedzinie która niby powinna byc Ci znana,pleciesz cos i nie potrafisz tego obronic,nawet nie wiesz że wit C jest lewoskretna i prawoskretna,że ma mnóstwo konserwantów szkodliwych dla człowieka,to juz graniczy z totalna niewiedza i niekompetencja,wiec jak ktos taki moze mnie tu oceniac???żenujace:D

zenujace jest tu cos innego...ale ja jestem ponad tym... jak mozna byc specjalista w dziedzinie, ktora tak naprawde nie istnieje naukowo? to, ze ktos sobie ja wymyslil to nie znaczy, ze ma jakiekolwiek znaczenie w swiecie nauki.

Gość No nie przesadzajmy
Nie mozesz sie zgadzac z aptekarka,bo ludzie którzy sie tu wypowiadaja maja bardzo dobra elementarna wiedze na temat co jest dla nich dobre a co złe,dlatego z tym walcza,ale co tam kopernika tez spalono na stosie:)a wiesz dlaczego???ale i tak wyszło na jego:)ktos musi to zrobic:)

Gość No nie przesadzajmy
Nauka to nie wszystko,nie wszystko mozna dotknac ani namacac,wierzysz w Boga???,to jedno,a drugie to to że sa tez potwierdzone naukowo w wiekszosci przypadków terapeutyczne działanie wielu metod med,naturalnej wiec nie sa to słowa bezpodstawne sa tez certyfikaty wydane:)ajaja jak ktos nie wie to niech nie pisze takich bredni

i wklasnie pokalazalas jak mylisz pojecia. po pierwsze nikt mi nie bedzie mowil co moge, a co nie bo to jest tylko i wylacznie moja sprawa. po drugie mozesz sobie miec elementarna wiedze na temat tego do dla ciebie "dobre", ale nie masz elementarnej wiedzy z zakresu medycyny czy farmakologi aby wiedziec, ze to ci nie szkodzi. po trzecie kopernik zyl w innych czasach i masz naprawde tupet, ze sie do niego porownujesz.

Gość No nie przesadzajmy
Po pierwsze mam równiez elementrna wiedze na temat medycyny akademickiej,jak rowniez wiedze z zakresu farmakologi,jak równiez z zakresu medycyny naturalnej,wiec o co ci chodzi??że wybrałem nature??tak bo reszta mnie zawsze zawodziła i jak nie siegnełem do natury to nie było wyleczenia tylko takie mazania sie w chorobie bez konca,a czasy maja to do siebie że historia lubi sie powtarzac:)

Gość No nie przesadzajmy
Dziekuje za uwage,nie mam wiecej pytań,Aptekarke zatkało:D buuuuuuuu

Gość o kurza twarz
mylisz dziecinko wiarę z nauką!! wierz sobie dalej w bajeczki prymitywie... bodaj chyba podstawówę masz w garści!

Gość Aptekarka
oj zatkał mnie twój brak wiedzy! oj zatkał!... wiara w Boga?? a co ma wiara do nauki? nie ma dowodów naukowych na istnienie lub nieistnienie Boga? ale co ma wiara do nauki?? hmhm Żałosna jesteś

Gość No nie przesadzajmy
Ty jestes żalosna Aptekarko,bo nie potrafisz czytac dokładnie,pisałem o badaniach naukowych i certyfikatach,w dziedzinie medycyny naturalnej,a to nie wiara tylko skutecznosc leczenia,skloniła mnie w strone natury tez o tym pisze:)skoda ze nie potrafisz niczego tu logicznie przeczytac:(zal mi Ciebie

Gość o kurza twarz
ok zwracam honor,masz racje to ja myle wszystko nauka nie zawsze ma racje nawet lekarze mówia o cudach,hmmmm co ja plete o wierze:(atam głupi jestem nic tu po mnie:(

Gość o kurza twarz
i podszywasz się pod czyjś nik "no nie przesadzajmy" prymitywna niewykształcona dziewczynko! nie masz pojęcia czym jest homeopatia

Gość haniahumorek