angel165 0 Napisano Styczeń 7, 2008 3 miesiace temu przeszlam stan zapalny pochwy. Lekarz przypisal mi tabletki dopochwowe i tabletki doustne. Teraz znow mam to samo. Nieprzyjemne uplawy, swedzenie itd. Do ginekologa mam dopiero wizyte na 22 stycznia. Boje sie ze moge byc bezplodna :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Angel 165 Napisano Styczeń 7, 2008 A jesli po tamtym zapaleniu mialam robiony wymaz z pochwy i wszytski pokazalo ze jest ok to na pewno teraz znow jest nawrot tej infekcji czy moze w czym innym tkwi problem. Slyszalam ze moge miec cos z pecherzem badz z nerkami. A konieczne jest leczenie partnera? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość exelina Napisano Styczeń 7, 2008 a partner moze mieć jeszcze inną partnerkę i ciągle będą nawroty.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anabelka Napisano Styczeń 8, 2008 Leczenie partnera jest jak najbardziej potrzebne, żebyście się wzajemnie nie zarażali. A miałaś robiony posiew? Jaki to był stan zapalny? Bakterie czy grzyby?I jakie leki brałaś? Może jak brałaś antybiotyki to nie brałaś nic osłonowego i stąd nawrót infekcji, najlepiej jest brać lacibios femina i w czasie leczenia i po nim, żeby wzmocnić florę bakteryjną . Trzyma sie ciepło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myszka83 0 Napisano Styczeń 8, 2008 partner musi byc razem z tobą leczony my sie z tym borykalismy wyleczyłam a w ciży wróciło i wracalo jak bumerang teraz po porodzie wróciło i znow sie leczyliśmy ale sama wybrałam leki bo jestem farmaceutka i moge sobie kombinowac a co do tyk leków z kwasem mlekówym to moim zdaniem troche przereklamowe\ane jak coś ma cie łapac i tak złapie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eskulaposek Napisano Styczeń 10, 2008 trzeba w trakcie i po leczeniu wyprac, wyprasować wszystkie rzeczy z któymi się miało kontakt, spodnie, to w czym się chodziło, i pościel i koce , wszystko, ja przez to przechodziąłm wiele razy, dopiero jak trafiłam na dobrego lekarza, oprócz wszytskich dopochwoych tabletek, masci dla męża itd trzeba wyprać i wyprasować zeby nie wkłądać na siebie rzeczy w któcyh się chodziło w trakcie leczenia, roboty kupa!!!!ale sie opłąca, ja juz od 4,5 roku mamspokój w miedzyczasie byłam w ciazy urodziłąm dziecko i teraz po ciaży nic, spokój swiety!!!!!!powodzenia (nie zapominajcie o ciuchach w pracy jesli zmieniacie, np. pracujac na budowie , też trzeba wyprać i wyprasować!!!!!) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach