Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iiiiiiiiiiiii

Gdy sie ma mlodszego chlopaka.........!

Polecane posty

Gość iiiiiiiiiiiii

czy mlodsi chlopacy tacy w weku 20-22 sa mniej odpowiedzialni i nie traktuja zwiazkow ana serio niz starszy facet? czy jest na to regula? a co myslicie o zwiazku on 21 ona 25? czy to ma szanse? jakie sa wasze doswiadczenia?

nie mam doswiadczenia z mlodszymi facetami .... mialam rownolatka przez pare lat i taki byl "dziecinny" i nieodpowiedzialny, ze kolejny facet byl starszy ponad 10 lat ... tu tez stwierdzilam ,ze to raczej nie to (chociaz nie wiem ,czy to wiek byl przyczyna jego zachowania :O ) . Teraz mam 6 lat straszego faceta i jak narazie nie narzekam :D ps. to nie wiek swiadczy o czlowieku ... tylko jego zachowanie, charakter, osobowosc.... 21 latek moze byc dojrzalym facetem ,a np., 30- parolatek zdziecinnialym ... nie ma reguly

Ja zaczelam z moim obecnym spotykac sie gdy on mial wlasnie 21 lat, a ja 25, w sumie nie traktowalam tego powaznie na poczatku (choc juz po miesiacu zamieszkalismy razem, ale w sumie dlatego, bo szukalam lokum i uwazalam to za rozwiazanie przejsciowe). Dzis on ma 24, a ja 28 i jest super, to w sumie kwestia charakteru a nie wieku, ja sama nigdy nie myslalam o powaznym zwiazku, juz predzej on.

Gość malenkaaaaaa
a ja mam faceta mlodszego o 2 lata i jest niesamowicie!! :)) jestesmy juz ze soba 1,5 roku. jest bardzo odpowiedzialny, opiekunczy, czesto to on przywoluje mnie do porzadku :)

Przeszlam to z dokladnie taka roznica wieku, a teraz od miesiaca nie potrafie sie z tego wyleczyc :( Ale powiem,ze nie zaluje bo bylo cudownie :)

Ja spotykalam sie z 20 latkiem (sama mam 20), i byl duzo bardziej odpowiedzialny i rozsadny i dojrzaly itd niz wiekszosc, ktorych znalam ;) ale to chyba wyjatek ech.. a swoja droga przeszkadzalo mi troche, ze jednoczesnie byl troche dziecinny, nie mial doswiadczenia w zwiazku z dziewczyna hmm moze to dlatego? w kazdym razie ja go chce:D:D:D ale on mnie nie :o

Gość Taka sobie dziewczyna...
Po pierwsze nie rozumiem, jak mozna uzywać słowa "chłopacy"... No, ale ok tego nie będę komentować... Po drugie ja mam 24 lata, a moj chłopak ma lat 20... Jestesmy para juz ponad rok i jest wszystko w porzadku. To nie od wieku zależy, czy miedzy ludźmi się układa, czy nie. Pozdrawiam i zyczę wszystkiego dobrego 🌼

Gość dziubas 29
mój ma 21 i jest o wiele bardziej odpowiedzialny niż wielu starszych których znam... a co do twojego pytania - to oczywiście takie różnice w związku nie robią dużej różnicy wam, pod warunkiem że oboje się kochacie :)

Gość pomiedzy mna
i moim mezem jest 5,5 lat roznicy(ja starsza) swietnie sie dogadujemy,jestesmy sczesliwi razem.

Gość ja znam pare gdzie ona ma 23
a on 17 Osobiscie czulabym sie jak pedofilka :O

znam 2 pary,jedna staz ponad 2 lata on 21 ona 26;druga para on 21 ona 26 albo 27-ci sa juz po zareczynach. i jednym i drugim uklada sie dobrze.

Gość etaaaaaaaaammmmm
ja mam 25 moj chlopak 22. jestesmy ze soba 4 lata i jest ok.

bardzo dobry układ, chłopy vchlają gorzałe, palą papierochy, prowadzą stresujący tryb życia, więc statystycznie żyją krócej. O statystyce można powiedzieć 1kłamstwo 2 ohydne kłamstwo 3 statystyka czyli to stopień najwyższy kłamstwa

Gość wiesz mam chlopaka
2 lata mlodszego 19latek a jest bardziej dojrzalszy od bylego 23latka :)