Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehehehehe...

Dermatolog Kraków -poradźcie coś

Polecane posty

Gość ehehehehe...

generalnie to nigdy nie miałam problemów trądzikowych. zaczeły mi się jakieś 2 lata temu i wtedy byłam i Drexlera na Chopina zapisał mi Tetralysal coś do smarowania, troche sie poprawiło, ale na 3 wizycie chciał mi wcisnąć diane i sie niezgodziłam i już do niego nie poszłam, niemniej po kilku miesiącach wszystko mi ustąpiło.. i była dobrze, nawet bardzo dobrze, ale jakieś 4 miesiące temu znowu wróciło mi wszystko.. poszłam tym razem do dr. Berezy.. dała mi maści jakieś i powiedzmy że troche sie zmniejszyło, ale w tej chwili robi spcjalizacje i ma urlop i na kolejną wizyte sie juz nie zapałam, wiec poszłam na innej dr. Suski ta zapisała mi to samo co tamta (bo jej opowiedziałam co mi zapisała tamta) + Tetralysal i cholera jasna chyba mi sie pogorszyło po tym Tetralysalu, nienawidze tego leku. Tym bardziej, że jak opowiadałam Berezie o tym że brałam Tetralysal.. strasznie sie jej to nie spodobało.. Ja sama uważam ze ten antybiotyk nie jest nic wart. W przeciagu 2 miesiecy na same leki wydałam już ponad 200zł. Dodam jeszcze, że tak jak teraz to nigdy nie było.:( Już się nawet zastanawiam czy to nie hormany..

Gość Kamila

Mnie bardzo często wysypywało na plecach w różne krostki i dopiero dermatolog w klinice  Centrum Diagnostyczno Medycznym Prima Med w Krakowie przy ul. Cieszyńska 16  odkrył co mi jest. Bardzo dobrych maja tam specjalistów i polecam.