Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja prawiczek Ona nie dziewica

Konflikt interesow - ona widzi we mnie faceta na stale, ja odwrotnie

Polecane posty

Gość Abssi
'I mezczyzna, dla ktorego zona byla pierwsza i jedyna partnerka, a oni dla niej pierwszym niestety nie byl z czasem przewaznie staje sie czlowiekiem sfrustrowanym, zakompleksionym, z niskim poczuciem wartosci i wiecznie zlym.' - - - - - ale sluchaj , TY juz masz te wszystkie problemy, wiec tak, masz racje, daj jej spokoj i zyj ze swoimi problemami w domu przed kompem na cafe.Tak bedzie lepiej dla swiata.

Gość fgdssdsd
dramat, to chyba prowokacja :o koles maz 24 lata a jestes glupi jak but. skoro laska ci nie odpowiada z jakiegos tam glupiego zreszta powodu to ją zostaw, po co jej glowe zawracasz? pomysl sobie, ze ona pewnia bardzo kochala tego wojego bylego chlopaka, myslala, ze beda razem juz zawsze i przespala sie z nim. on niestety potem okazal sie draniem i ja zostawil! ja bylam w podbnje sytuacji i co jestesm teraz jakas gorsza czy co? a moj chlopak tez jest prawiczkiem, chyba nie jest taki glupi jak ty i mu to nie przeszkadza.pozdrawiam

Gość
Olej sfrustrowane panie po przejściach :P. Powiedz to co napisales i tyle. Wielu przygód i/lub udanej żony ;). Też bym nie poszedł na taki układ. Zadziwiające ile lasek pluje jadem jeśli jebaka chce mieć dziewicę (kurwiarz tylko z kurwą niech bedzie sprawiedliwość), ale jeśli wycieruch ma mieć prawiczka to już ok. Żenada.

fgdssdsd - napewno go to boli, ze nie jest pierwszym, tylko ci tego nie mowi, ale napewno serce mu sie kraja jak sobie pomysli, ze juz inny cie posuwal i robilas mu loda :(

Gość hej Apostoł Nienawiści
Masz 100% racji. Poza tym facet nie chce mieć na stałe kobiety, która jest mniej porządna od niego i ma bujniejszą, bardziej niegrzeczną przeszłość seksualną

jeśli jesteś prawiczek to znaczy żeś duupa nieprzeciętna i jakiś taki ekshibionistyczny głupek z porypaną na maxa psychiką i jednym słowem psychol jesteś.

Tak jakos wyszlo, ze jestem prawiczkiem, ale umiem juz podrywac kobiety, nie bedzie problemu zeby to zmienic. Kiedys chcialem czekac z seksem na milosc, ale teraz pojscie do lozka z kobieta, ktorej nie kocham nie byloby dla mnie zadnym problemem. Nie jestem juz romantykiem

A zdradzic jej z dziwka nie zamierzam, bo nie uznaje zdrady

jest to dla faceta trochę głupia sprawa i krzywdząca bo ja bym ię czuł jak dno wiążąc się z taką dziewczyną i nie chodzi tu o kompleksy bo każdego idzie w nie wpędzic . każdy chce się spełnic jakoś więc autorze jak chcesz to się wyszum bo każdy ma do tego prawo :)

Nie uznawalem seksu bez milosci i czekalem na milosc i to byl moj najwiekszy blad, bo liczylem, ze te czekanie los wynagrodzi mi "czysta" kobieta

Gość nie rozumiem wiekszosci z Was
Jedziecie po chlopaku, a On napisal to co mysli i jak uwaza, wydaje mi sie ze jest w porzadku wobec tej dziewczyny. zakochal sie, ale to nie jest to wie ze Ona nie chce wiecej facetow z ktorymi nie bedzie na zawsze i nie chce, nie chce zeby miala przed swoim mezem wiekcej partnerow sexulanych (go). Mogl by pobyc z nia, wiedzac czego Ona oczekuje i ze ich plany nie sa zbiezne, byl by sex Ona by robila plany na przyszlosc.. to by bylo waszym zdaniem ok?? Do autora myślę że nie ma innej drogi niż szczera rozmowa. I tak it ak ja zranisz, bo jak sie odchodzi od kogos kto nas kocha to zawsze zadaje sie bol. Ale mozesz przy tym byc mezczyzna, postawic sprawe jasno, niech wie dlaczego a nie przez nastepny rok glowi sie co zrobila nie tak, dlaczego odszedłeś itp Powodzenia!

Gość olej ta laske
albo znajdz sobie naprawde porzadna dziewczyne, albo albo poszalej sobie troche i pokorzystaj z zycia

Gość do nie rozumiem wiekszosci z W
bardzo madrze, inteligetnie i uczciwie piszesz, pozdrawiam, widac, ze pisala to osoba z klasa, bez hipokryzji

Gość trele mele dudtki
ja Was w ogole nie rozumiem, Facet chce byc szczery ze swoja dziewczyna, nie chce jej przyprawiac rogow, pisze jasno o co mu chodzi...a Wy ze glupi jest? Taaaaa, niech sobie uzywa na boku, niech tworzy pozory i niech tak trwa przez cale zycie az zacznie ze smutkow chlac...ja nie wiem czemu wiekszasci z Was podoba sie takie ukryte klamstwo...szczerosc wysmiewacie?

trele mele dudtki, dokladnie, masz racje, popieram cie, uczciwy facet, w zgodzie ze soba, a wszyscy na niego jada

warto czekac na ta jedyna, ale pod warunkiem, ze ona tez bedzie dziewica, inaczej sie to nie oplaca

ja na twoim miejscu bym sie amknal i bzykal ile wlezie dopiero jakby ci sie znudzila to bys powiedzial jej to co tu napisales

lepiej niech bedzie uczciwy

prawiczkowi wiazanie na stale z kobieta, do konca, oplaca sie tylko wtedy, gdy ona tez jest jeszcze dziewica

Gość lepszy prawiczek niz niedziewi
ca. prawiczek zawsze moze przestac byc prawiczkiem, a dziewczyna, ktora juz sie puscila, zawsze bedzie ta co sie puscila

Gość Naren
Powiedz jej szczerze co czujesz, jeśli nie widzisz przyszłości dla tego związku skończ go jak najszybciej, bo OK masz prawo jej nie chcieć bo jest nie dziewicą, ale to że nią jest nie znaczy że masz jej nie szanować. A szacunek znaczy szczerość wobec niej. A tak w ogóle przemyśl to jeszcze ze sto razy.... bo może to jest twoja druga połówka, a drugiej takiej już nie znajdziesz.... a jak sie zakochasz to jej przeszłość będzie ci latać i powiewać.... nie wierzysz mi ale sam zobaczysz. Będzie dla ciebie najcudowniejszym stworzonkiem chodzącym po ziemi. Pozdrawiam 3m sie brachu.

Gość GG5425301
Apostoł Nienawiści Olej sfrustrowane panie po przejściach . Powiedz to co napisales i tyle. Wielu przygód i/lub udanej żony . Też bym nie poszedł na taki układ. Zadziwiające ile lasek pluje jadem jeśli j**aka chce mieć dziewicę (k**wiarz tylko z k**wą niech bedzie sprawiedliwość), ale jeśli wycieruch ma mieć prawiczka to już ok. Żenada. klaszcze ile sil w dloniach. autorowi rowniez.. nawet jesli to prowokacja ;)

Gość Heyah-luja
Zgadzam sie w 100% z Naren`em !!!

Gość naren pieprzy bzdury
co z tego ze to bedzie jego milosci? z takiego zwiazku prawiczek - nie dziewica facet nie bedzie czul meskiej dumy i honoru, bedzie sie czul jak smiec. jedna partnerke mozna miec pod warunkiem ze to bedzie dziewica

Gość Naren
A czy Naren napisał że to musi być jego jedyna dziewczyna??? Może być pierwsza może być ostatnia, ale wcale nie musi być jedyna.... Jak masz troszkę mózgu jeszcze sprawne to sie domyśl co to znaczy.... Ona miała innych to on też może mieć inne...

Gość wiesz naren
tylko, ze taki uklad, ze maz nie spal z zadna inna oprocz zony, a zona miala innego (lub innych) jest calkowicie nieoplacalny i idiotyczny

Gość upupupupupupupupupupupupup

Gość Naren
No to jeszcze raz Tobie piszę że on wcale nie musi mieć tylko swojej żony.... może mieć też inne dziewczyny.... ona miała innych to on też może mieć inne kobiety. I nie widzę powodu dla którego miało by być to idiotyczne. Życie. A kwestie moralne to pomińmy bo w dzisiejszym świecie moralność to o kpinę już zahacza.

Gość Naren
Może tak bardzo prosto wytłumaczę: niech się z nią ożeni a na boku ma kochanki, niech się wyszaleje, zaliczy mnóstwo innych dziewczyn. Po pewnym czasie to sie mu znudzi (facet się wyszaleje i nadrobi stracony czas) i stanie się przykładnym, kochającym, wiernym i szczerym mężem. I wszyscy będą szczęśliwi. Wiem to z doświadczenia. Nie swojego.

Gość Naren
Żebyś chłopie wiedział ile małżeństw ma taką właśnie historie związku którą opisałem..... o stary.... I wszyscy są szczęśliwi i Mąż i Żona - o ile Żona o niczym nie wie :-)