Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja prawiczek Ona nie dziewica

Konflikt interesow - ona widzi we mnie faceta na stale, ja odwrotnie

Polecane posty

przepraszam za offa poświęć 5 min swojego życia dla ZWIERZĄT! głosowanie tylko dziś do godz. 0.00! cytuję Pro Equo: Do końca głosowania na Krakvecie została już tylko godzina! Proszę o Wasze wsparcie na żarełko dla psów. JEDEN GŁOS MOŻE ZMIENIĆ WYNIK. Jak to się robi? A tak 1. wchodzisz na stronęwww.krakvet.pl 2. wciskasz link Forum 3. wciskasz link Rejestracja 4. wyskakuje opis, a Ty wciskasz „zgadzam się na te warunki i mam powyżej 13 lat” 5. wyskakuje wniosek rejestracyjny, a Ty go wypełniasz: pole użytkownik, email, dwa razy hasło oraz wpisujesz kod z obrazka i wciskasz „wyślij”; 6. dostajesz na maila (często laduje on w spamach), którego podałeś, wiadomość aktywacyjną i klikasz na ten przysłany link; 7. znowu wchodzisz na Forum Krakvetu i wciskasz „Zaloguj się by sprawdzić wiadomości” 8. logujesz się wpisując nazwę użytkownika i hasło; 9. przeniesie Cię do Twoich prywatnych wiadomości 10. wciskasz „Forumwww.krakvet.pl Strona Główna” 11. na forum wybierasz Forum , potem dział "sklep" 12. dalej wybierasz „Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc-luty 2008” 13. wyskoczy Ci ankieta- zaznaczasz Sandra Koćmiel Pro Equo i klikasz pod ankietą „wyślij”.

Gość przerazony facet
dlatego ja wole znalesc sobie dziewice, taki zwiazek bedzie najpiekniejszy

Gość DHCH
Najpiękniejszy jest związek w którym panuje Miłość. Nieważne, czy któreś się potknęło w swym życiorysie. To moje zdanie.

Gość mado68
DHCH dowiedziałeś się jako pierwszy (pierwszy po osobach bezpośrednio w to zaangażowanych). ok. ale to było zanim ją poznałeś? jeśli tak, to czy z taką wiedzą naprawdę trudno żyć?

Gość DHCH
mado 68 Znaliśmy się miesiąc. Smsy! ;P Przynajmniej jeden dziennie. Jakiś miesiąc po pierwszym razie(i tydzień po drugim) się spotkaliśmy u wspólnych znajomych. :P No a potem już leciało... No i mam jakieś wyrzuty sumienia, że nie powiedziałem dokładnie mojego zdania. Ale usprawiedliwiam się tym, że pierwszy raz tak dosadnie mnie to uderzyło... Że można nieznajomej dziewczynie wysłać sms z zaproszeniem na seks... Ech... Świat schodzi na psy... ;P A z taką wiedzą trudno żyć? Tylko jak sobie o tym przypominam. Ale w chwilę potem przychodzi mi na myśl jej stan jak oznajmiłem jej, że to mnie boli w jakiś sposób...

Gość mado68
DHCH czy ja dobrze jarzę? masz wyrzuty sumienia, że nie powiedziałeś jasno, że ta sytuacja jest dla ciebie trudna. czy to oznacza, że teraz będziesz już musiał udawać, że to nic wielkiego dla ciebie?

Gość goscinnie...
Blagamy o pomoc.... Zbieramy glosy na kafe na GŁOWNO od 17 lutego, a teraz przychodzi tu ta Koćmiel i marnuje wszystko!! Prosze, zostalo 10 min, zaglosujcie na Glowno.. blagamy mam duza prosbe! wejdz na www.krakvet.pl/forum zarejestruj się, wejdz w forum na: sklep www krakvet pl i tam jest ankieta: głosowanie na luty ktore schronisko otrzyma pomoc. zaglosujcie na GLOWNO!!

Gość DHCH
mado68 To było tak. Znaliśmy się miesiąc. Ona miała depresję i czekała z tym pierwszym razem pytając się wszystkich prawie o opinię. Nikogo to nie obchodziło. Ja czuję, że też pogłębiłem to wrażenie, gdyż unikałem tematu, no i to zrobiła... ;/ E tam. Było, minęło.

Gość DHCH
mado68 To było tak. Znaliśmy się miesiąc. Ona miała depresję i czekała z tym pierwszym razem pytając się wszystkich prawie o opinię. Nikogo to nie obchodziło. Ja czuję, że też pogłębiłem to wrażenie, gdyż unikałem tematu, no i to zrobiła... ;/ E tam. Było, minęło.

Gość przerazony facet
ja uwazam, ze do prawiczka najlepiej pasuje dziewica, a milosc jest najpiekniejsza jesli kobieta bylaby dla mnie pierwsza

Gość mado68
i tak "trzymaj"

Gość DHCH
mado68 Ja, czy przerazony facet? :P

Gość przerazony facet
no

Gość Sprawiedliwy
Wiecie co to prawda niech prawiczek ma dziewice, wtedy nikt do nikogo nie ma pretensji!!!!!!! Dziękuej za uwage

Gość do prawiczka
Ja prawiczek Ona nie dziewica ma całkowitą racje a na jedo temat niech się wypowiadaja tylko dziewice albo osoby o podobnych poglądach co on i dlaczego ma byc z jakas lacha co juz dawała już komuś ? może byc ale niech bedzie świadomo że to nie bedzie jej ostatni partner ona wcześniej się wyszalała wie jak to z innymi ma porównanie to on też tego che albo bedzie chciał wiec niech nie robi sobie nadzieji dupodajki, latawice, ruchawice niech spie.ala.ą

Gość prawiczy prawiczek 28
Niniejszym przyznaję ci nagrodę "grabarza roku" za wykopanie tematu ze stycznia 2008 roku :P.